Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A három legkritikusabb zodiákus, akinek soha, semmi sem tetszik

A három legkritikusabb zodiákus, akinek soha, semmi sem tetszik

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
E csillagjegyek szülöttei nagyon könnyen kritizálnak másokat, pedig ők maguk sem tökéletesek.

A csillagjegyek nagyon különbözőek, mindannyian másban jók, illetve mindannyiuknak vannak hibáik. Akadnak, akik hajlamosak túl nagyra lenni magukkal, mások a komolytalanságot nem bírják, míg olyan is van, aki a tökéletlenségtől borul ki. Az erre adott reakció pedig sokszor a kritika, az ítélkezés. Nézd meg, ez a viselkedés kikre a legjellemzőbb!

Oroszlán

Az Oroszlánok a csillagjegyek királyai és királynői, fenségesek, elegánsak, érdekesek, olyan kisugárzásuk van, amire egyszerűen mindenki felkapja a fejét, aki találkozik velük. Éppen emiatt azonban hajlamosak nagyon elszállni, az önbizalmuk olykor már bántó és hamis, önteltségükben pedig könnyen ítélkeznek mások felett, lenéznek másokat. Ennek ráadásul hangot is adnak, gond nélkül beszólnak bármiért, elvárják, hogy a másik mindent úgy tegyen, ahogyan azt ők parancsolják. A párjukat szintén hajlamosak agyonkritizálni, minden apró külső vagy belső hibát szóvá tesznek neki.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei megszállottan keresik és imádják a tökéletességet, éppen emiatt ők maguk nagyon sok mindenben kiemelkedőek. Nagyszerűen rendet tartanak otthon, kiválóan osztják be az idejüket, a munkájukban kiszámíthatóak és megbízhatóak. Azt azonban nem tudják elviselni, hogy mások nem ilyenek, képtelenek megbocsájtani a tökéletlenséget. Nincs náluk kegyetlenebb kritikus, igazi szőrszálhasogatók, akik életük során sokaknak okoznak sírógörcsöket. Amikor nem mondják ki hangosan, az arcukon látni, mennyire elégedetlenek, nézésükkel képesek bárkit megsemmisíteni.

Bak

A Bak jegyűek megfontoltak, kiszámíthatóak, mindent előre elterveznek és nem bizalmaskodnak, kimondottan nehezen nyílnak meg másoknak. Éppen ezért őket teljesen kiborítják a játékosabb, laza személyiségek, komolytalanságukkal éktelen haragra gerjesztik őket. Mivel nem az érzelmek irányítják őket, sőt, hadilábon állnak velük, nagyon ridegen, hidegen mondják el a másik félnek, ha hibákat véltek felfedezni bennük. Gyakran rosszallóan rázzák a fejüket, nem titkolják, hogy nem tudják elviselni az önfeledtséget, könnyedséget.

És ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

4 csillagjegy, akinek szinte mindig csak a szexen jár az esze

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!