Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) bőr kulcsszóra

Kép

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

A napsütéses napok nagy kihívást jelenthetnek az érzékeny bőr számára, leégést és ráncok vagy pigmentfoltok gyakoribb előfordulását okozva. Annak érdekében, hogy megvédd bőrödet minden káros hatástól, tedd a KORIKA HI-Tech Liposome Calming solution bőrnyugtató szett termékeit szépségápolási rutinod részévé.

Kép

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

A nyár a nyakunkon, ilyenkor pedig mindenki szeretné magát még jobban érezni a bőrében, testében, lelkében. Ezeket a célokat pedig nem egyszerű egyedül elérni, hasznos, ha valaki támogat, ha kell, popón rúg, és esetleg segít tanácsokkal is!

Kép

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Az UV-sugárzás hatására sötét foltok bukkannak fel az arcodon, a nyakadon, a dekoltázsodon vagy a karodon? Ha hiperpigmentációra hajlamos a bőröd, extrán oda kell figyelned a fényvédelemre az év legforróbb hónapjaiban.

Kép

A C-vitamin 5 áldásos hatása a bőrre: serkenti a bőr kollagéntermelését, megelőzi a ráncokat

Amikor a tükörbe nézel, úgy érzed, mintha önmagad árnyéka lennél, annyira száraz és fakó a bőröd? Akkor érdemes beiktatnod a mindennapjaidba a csodaszert, amit úgy hívnak, C-vitamin!

Kép

Bőrpanaszok és szívproblémák enyhítése? Ez csak kettő a lenmag 13 áldásos hatása közül!

Hallottál már napjaink egyik nagyon áldásos magjáról, a sokak által superfoodként emlegetett lenmagról? A világ egyik legősibb magjaként számon tartott növény felhasználása igen sokrétű, hiszen számos egészségügyi problémára kiválóan alkalmazható, tele van vitaminnal és rosttal, és a gasztronómiában és a ruhaiparban is előszeretettel alkalmazzák.

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Letisztultan klasszikus a Gino Rossi x Marilyn Monroe új, limitált kapszulakollekciója, mégis a stílusikonhoz méltó előkelőséggel és nőiességgel varázsolja el viselőjét. A kollekció minden darabjában, így az elegáns cipőkön, a kényelmes szandálokon, és a kis táskákon is érezhető az 50’-es, ‘60-as évek hollywoodi csillogása és a visszafogott eleganciája. A kacéran elegáns, szexi stílus időtlen - ezt bizonyítják a tervezők a Marilyn Monroe ruhatára által inspirált utazáson.

Kép

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

A számtalan kozmetikum és márka közül nehéz olyan termékeket választani, amelyek valóban megfelelnek a bőrtípusnak, és nem tartalmaznak veszélyes anyagokat.

Kép

Ez a 8 legjobb fényvédő 2024-ben a szépségszakértő szerint

A bőrgyógyászok nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a fényvédő mindennapos használata. Most szépségszakértőnkkel összegyűjtöttük 2024 legjobbjait!

Kép

Készül a Peaky Blinders mozifilm, és Cillian Murphy is visszatér benne: 8 titok, amit eddig nem tudtál az eredeti sorozatról

Az összes Cillian Murphy és Peaky Blinders rajongó majd kiugrik a bőréből jelenleg, nem véletlenül!

Kép

6 jel a bőrön, ami rákos megbetegedésre utalhat: nem is gondolnád, milyen fontos dolgot jeleznek

A rák korszakunk talán legrettegettebb betegsége, mely sajnálatos módon még mindig nagyon sokakat érintő probléma. Ugyan egyre közelebb kerül az orvostudomány ahhoz, hogy a rák gyógyítását minél nagyobb százalékban képesek legyenek véghez vinni, mégis még mindig rengeteg ember hal meg ebben a roppant agresszív betegségben. Szakértők szerint a túlélés kulcsa elsősorban a korai felfedezésben rejlik, hiszen minél korábban diagnosztizálnak, annál nagyobb esély van a gyógyulásra. Az alábbiakban olyan jeleket gyűjtöttünk össze, melyek a bőrön jelennek meg, és arra utalnak, hogy rákos elváltozás van a szervezetben.

Kép

6 otthoni módszer, hogy a herpesz gyorsan elmúljon: ezek a bőrgyógyászok javaslatai

Ha elég hamar megkezded a kezelését, gyorsabban megszabadulhatsz tőle.

Kép

Hajhullás, zsíros bőr? 8 jellegzetes tünet, ami hormonzavarra utalhat

Sajnálatos módon rengeteg hölgyet érintenek a hormonzavarral kapcsolatos problémák, betegségek. Számtalan esetben nem is gondolnánk, hogy ilyen jellegű problémával küzdünk egészen addig, amíg nem kezdenek a kellemetlen tünetei jelentkezni. Hiszen a legtöbben akkor fordulnak orvoshoz, ha váratlan fogyást vagy hízást, esetleg krónikus fáradtságot tapasztalnak, vagy éppen azzal a problémával szembesülnek, hogy nem tudnak teherbe esni. Azonban sokszor a hajunk és a bőrünk már sokkal előbb is jelzi ezt a problémát. Mutatjuk, mely jelek utalhatnak arra, hogy bizony hormonzavarral küzdesz.

Kép

3 intő jel a bőrön, ami D-vitamin hiányra utal: az orvosok szerint fontos odafigyelni!

A D-vitamin elképesztően fontos szerepet tölt be a szervezetünk zavartalan működésében, szóval ha az alábbiakat tapasztalod a bőrödön, azonnal turbózd fel a pótlását!

Kép

Lejárt a koreai arcápolási rutin ideje! 8 skincare trend, ami meghatározza 2024-et

2024 év remek arcápolási trendeket tartogat, amik nemcsak hasznosak, de tudatosságra is felhívják a figyelmet! Mutatjuk, hogy milyen skincare újdonságok érkeznek idén, illetve néhány ezekhez illeszkedő, most akciós terméket is!

Kép

„Az emberek nem akarják elhinni, hogy 90 éves vagyok: most elárulom a titkos arcápolási rutinomat”

Vírusként terjed egy videó a TikTokon, amiben egy kilencvenes nő elmeséli, milyen szépségápolási rutinnak köszönheti, hogy évtizedeket letagadhatna a korából.

Kép

5 dehidratáló étel, ami elképesztően öregíti a bőröd

Mutatjuk azokat az ételeket, amiket jobb, ha nem fogyasztasz! Nemcsak tápértékük rossz, de a bőrt is öregítik!

Kép

4 kollagénnövelő táplálékkiegészítő, amit a 40 év feletti nőknek naponta szedniük kellene a szakértők szerint

A szakértők azt mondják, hogy 40 év felett ezeket a kollagénszint növelő étrend-kiegészítőket kell szednünk! Bőrünk szebb, közérzetünk pedig sokkal jobb lesz tőle!

Kép

Vakteszt: Kipróbáltam 5 különböző tusfürdőt, és most elárulom, melyik lett a kedvencem

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tusfürdőt használ az ember, ezért úgy döntöttem, hogy letesztelek párat, hogy kiválasszam a legjobbat!

Kép

Ez a legújabb szépségápolási trükk, amihez csak 2 dolog kell, de ragyogó bőrt ígér

Imádjuk a gyors és hatásos megoldásokat, mint amilyen ez a trükk is.

Kép

Sápadt bőr, kivéreztetés, mérgező arcfestés: a sminktörténelem borzasztó technikáitól napjaink divatáig

A kozmetika világa kétségkívül az egyik legmeghatározóbb iparág a hölgyek életében. A nők és a férfiak évszázadok óta használnak különböző kozmetikumokat és sminkeket, a szépségipar trendjei pedig napról napra újabb változásokon mennek keresztül. De vajon milyen út vezetett a barlanglakók okker és faszenes bőrfestésétől a napjainkban használatos trendi sminktermékekig?

Kép

A bőrgyógyász szerint az öregedő bőr hidratálásához ez az egyetlen összetevő, amit keresned kell a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép

A veséd és a csontjaid bánhatják az A-vitamin túladagolást: de hogyan kell helyesen szedni a bőr és a szem vitaminját?

Az A-vitamin nagyon fontos a szervezet számára, de a túladagolása veszélyt rejt magában. Mutatjuk, mire kell odafigyelni.

Előző oldal
Következő oldal