Cikkek a(z) fog rovatból

A legjobb applikációk pároknak

Szerelem
Amikor kapcsolatban élsz, te is biztosan azon vagy, hogy minél közelebb érezd magad a pasidhoz – na ezek az appek pont ebben fognak segíteni!

A legsokoldalúbb beautycucc a konyhádból

Szépség
Nem is gondolnád mennyi mindenre használhatod a szódabikarbónát a sütésen és fogfehérítésen kívül! Most eláruljuk, miért is annyira sokoldalú szépítő szer.

Így fuss, hogy fogyj!

Tipp
Már hetek óta rendszeresen futsz, és hiába égetsz el sok-sok kalóriát, nem mozdul a mérleg nyelve? Most eláruljuk, hogyan tedd a legjobb fogyókúrás mozgássá a futást!

10 dolog, amit ki nem állhatnak a pasik - Jobb, ha sosem csinálod őket

Szerelem
Néhány miatt már lehet, hogy szólt is, de van, ami miatt soha nem fog. Bárhogy is legyen, fogadd meg a tanácsunkat és ezt a 10 dolgot ne csináld többé, mert utálja a te pasid is!

Pucéran, sárosan ölelget egy disznót Miley Cyrus legújabb címlapján

Sztárok
Kim Kardashian fenék mutogatós címlapja után Miley Cyrus disznós, sáros, meztelen képe is nagyot fog robbanni.

Mi az a 'clean eating'?

Tipp
Állandóan látod az Instagramon a #cleaneating hashtaget, és több ismerősödtől is hallottad már, hogy úgy fogyott le, hogy 'tisztán étkezik'? De vajon mit jelent ez a kifejezés?

Ezért kellene naponta enned citromot

Tipp
Az nem kétséges, hogy a citrom az egyik legegészségesebb gyümölcs, ráadásul sokféleképpen fogyasztható! Most elárulunk 7 okot, miért iktasd be naponta az étrendedbe.

A legjobb kutyás illusztrációk mára. Tetszeni fog.

Kutyadolog

Meglepő kajapárosítások a kirobbanó formáért

Tipp
Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen étkezz, arra is fektess hangsúlyt, hogy mit mivel fogyassz, hogy a lehető legjobbat tedd a testeddel!

Kiderült, mire készül Jennifer Aniston!

Sztárok
A színésznő elárulta, mivel foglalkozik mostanában. Nagy dobásra készül!

Szeretnél végre lefogyni? Akkor ne mondogasd magadnak többet ezt a 9 dolgot

Tipp
Méregtelenítsd a pszichédet is, ne csak a szervezetedet!

A sikertelen fogyókúra 7 hibája

Tipp
Érdemes levonni a tanulságokat egy-egy sikertelen fogyókúra után!

Sarah Jessica Parker gyönyörű esküvői cipőket tervezett- Fotók!

Divat
Habár Sarah Jessica Parker és Carrie Bradshaw sokunk számára nem szétválasztható személyek, egy nagyon fontos különbséget azonban muszáj észrevennünk: amíg a sorozatbeli karakter folyton a méregdrága cipők után epekedett, addig a színésznő fogta magát és saját cipőkollekciót dobott piacra, amit most menyasszonyoknak szánt mini kollekcióval is kiegészített. Vajon milyenek lettek az új lábbelik?

Ezekkel a trükkökkel munkaidőben is fogyhatsz

Tipp
Hiába próbálod, csak ritkán tudod beiktatni a mindennapjaidba a rendszeres edzéseket? Most olyan minitréningeket mutatunk, amelyeket napközben is elvégezhetsz és nagyon hatékonyak!

10 izgi dolog a gyerekkoromból, amit az én gyerekem nem fog érteni

Tipp
Naná, hogy legtöbbjük a technika fejlődésének köszönhetően tűnt el az életemből... Gyere velem vissza a 90-es évekbe nosztalgiázni!

Kiderült, mikor fog szülni Kim Kardashian!

Sztárok
Kiderült és el is áruljuk, mikor hozza világra második gyermekét Kim Kardashian!

A mosolyod segít elérni a bikini alakodat?

Tipp
Lefogyni, és tartani a súlyod nehéz munka, de egy különleges dolog nagyban megkönnyítheti ezt!

Különleges szépségek, akiket meg kell ismernetek!

Márk Világa
Édeseim, itt az ideje, hogy egy kis szót ejtsünk azokról a csodálatos modellekről, akik nem csak gyönyörűek, de olyan hatalmas ambíció és elszántság van bennük, ami példaértékű lehet bárki számára! Ezek a lányok újradefiniálják a szépség fogalmát és megmutatják, hogy ha igazán vágysz valamire, jöhet bármilyen akadály, nincs lehetetlen.

A Nr. 1 szabály, amitől lefogyhatsz

Tipp
Betartani egy kemény diétát csak egy ideig lehet. Ezért jobb, ha egy olyan szabályhoz tartod magad, ami Jessica Albának és Miranda Kerrnek is segít a tökéletes alak megtartásában!

8 híresség, akiken nem fog az idő – de semennyire sem!

Sztárok
Annak is utánajártunk, minek köszönhetik, hogy nem öregedtek az elmúlt 15 év alatt. Nem hiszed? Nézd csak meg ezeket a fotókat!

Így vonzd be a szerelmet az otthonodba - 9 dekortipp

Tipp
Ha már ezer éve szingli vagy és nem érted, miért nem jön össze az a bizonyos második randi, pedig a kiszemelt férfi már a lakásodon is járt….nos, akkor mindenképp fogadd meg a legjobb lakberendezők tanácsait, hiszen lehet, hogy a lakásoddal van valami gond.

5 kiló mínusz 5 hónap alatt: lassan, de biztosan

Tipp
3 gyerek és millió éjszaka ébren töltött óra után döntöttem úgy, hogy bár nincs nálam elfoglaltabb ember a világon, mégis odafigyelek az étrendemre és edzeni kezdek.

11 jel, hogy ideje a babázásból kimozdulnod

Tipp
Úgy érzed, mostanában picit túl sok időt töltöttél a gyereke(i)ddel és keveset foglalkoztál magaddal? Ha az alábbi jelek neked is ismerősek, akkor bizony nem ártana egy picit kimozdulnod otthonról, buliznod, vagy csak pihenned egy nagyot! A gyerek(ek) nélkül!

4 dolog, amit ne egyél a randid előtt

Tipp
Ha közeleg egy olyan esemény (randi, buli, esküvő), amikor a csúcsformádat szeretnéd hozni, eláruljuk, milyen ételeket iktass ki az étrendedből. Így nem csak jobban érzed majd magad a bőrödben, de szebb is leszel!

9 pasitípus, aki nagy valószínűséggel meg fog csalni

Szerelem
Ha ránk hallgatsz, ezt a 9 pasitípust messzire elkerülöd.