Cikkek a(z) edz rovatból

Noah Centineo kőkeményen edz és rengeteget eszik, hogy igazi szuperhős lehessen a vásznon

Sztárok
Noah Centineonak nem kicsit kell átalakítania a testét, hogy hitelesen játszhassa a DC Univerzum egyik népszerű figuráját. Hihetetlen, mit meg nem tesz azért, hogy sokkal izmosabb legyen!

4 hiba, amik miatt sikertelen lehet az edzésed

Fitt
Nem száz százalék, hogy magával az edzéssel van a gond.

7 tipp, hogy mostantól sokkal motiváltabb legyél minden hétfő reggel!

Egészség
A hétvége valahogy mindig villámgyorsan eltelik, hétfő reggel pedig a szokottnál is nehezebben szánjuk rá magunkat, hogy beindítsuk a életet. Ám a megfelelő, pozitív hozzáállás és pár trükk sokat segít!

Sass Dani abszolút ösztönből fut, és nagyon élvezi!

Fitt
Runner's World: Ha valaki, akkor Sass Dani igazi ösztönfutó, és ezt nem is titkolja. Állandóan ezer fokon pörög, rengeteget fut, de ki nem állhatja, ha keretek között kell edzenie. A Konyhafőnök egykori ezüstérmese, gasztro-realty műsorvezetőt faggattuk arról, mik a tervei a 4 évvel ezelőtti maraton után, és miért is imádja annyira a futást.

5 ok, amiért az almaecet mindenkinek nagyon hasznos

Egészség
Használjátok? Szeretitek? Az almaecet szuper dolgokra képes: energetizál, méregtelenít - soroljuk is a legfontosabb pozitív hatásait! A Runner's World írása.

12 kérdés+válasz a babakocsis futásról: Szántó Nelli futóedző és Birta Brigi, a Runner’s World főszerkesztőjének tapasztalatai

Fitt
Nelli kislánya 16 hónapos, Brigi több, mint 3 hónapja babázik. Nelli több mint egy éve fut futóbabakocsival, tavaly megvolt neki így a 2000K. Brigi pár hete kezdett bele, de egy közös mindenképp van bennük: mindketten ezer éve futnak, és ezt most, a picik mellett sem hajlandóak feladni – és milyen jól teszik! Sok cikk született már a témában, ezért most gyakorlati dolgokra voltunk kíváncsiak.

Diana egykori edzője rendkívüli dolgot árult el a hercegnéről

Sztárok
Mindig is tudtuk, hogy Diana csodás személyiség volt!

A mozgásforma, ami tényleg csökkenti a koleszterinszintet

Fitt
Sportolni nagyon kell a szív és érrendszer érdekében, de fontos a stressz levezetéséhez és az immunerősítéshez is. A legfrissebb kutatások szerint az egyik mozgásforma kifejezetten jó a koleszterinszint csökkentésére! A Runner's World írása.

Így alakíts ki az otthonod, hogy motiváljon a mozgásra

Lakberendezés
Szeretnél többet mozogni otthon? Sosem találsz kellő motivációt az otthoni edzéshez? Nem tudod, hogy alakítsd ki a tökéletes otthoni „edzőtermet”? Segítünk!

Pörgesd fel magad a sztárok kedvenceivel: 5 kedvezményes edzőcucc, ami garantáltan meghozza a ledületet a mozgáshoz

Shopping
Ezektől a szettektől te is rápörögsz majd az edzésre!

5 ok, amiért nagyon kell a súlyzós edzés, ha leadnád a karanténkilókat

Fitt
Nem, a desszertes doboz és a távirányító emelgetése nem számít súlyzós edzésnek - ha viszont belevágsz, igaziból, a fogyás is könnyebben beindul majd!

Kerek popsi, erős térdek: minden, amit az egyik legfontosabb erősítő gyakorlatról (és pár keményebb verzióról) tudnod kell

Fitt
Runner's World írása: A futáshoz, és ahhoz, hogy fejlődni tudj benne, nagyon fontos az erősítés is. Ha a combok, a farizmok jó formában vannak, azzal nemcsak a térdproblémákat előzheted meg, de a teljesítmény is javul - nem mellesleg a test is arányosabb, tónusosabb lesz.

Nehezen veszed rá magad az edzésre? Az F&F legújabb kollekciója segít

Promóciók
Nincs egy göncöd sem, ami motiválna a mozgásban? Az F&F sportruházatai között megtalálhatod a megfelelő darabot!

3 banános smoothie, amik isteniek, energiadúsak - téli futós napokon bevetheted őket!

Fitt
A banán igazi adu ász, ha szénhidráttöltésről van szó, vagy arról, hogy szükséged van egy kis energiára. Mutatjuk három aktuális kedvencünket! A Runner's World írása.

A Bridgerton család szépfiúja izgalmas részletet árult el az ágyjelenetekről

Sztárok
Gondoltad volna, hogy ennyi meló volt a szexis végeredményben?

Komoly sérülése után elég jól formába hozta magát Drake - minden egyes nap edz!

Sztárok
Azta! Keményen belevágott a fogadalmakba a zenész Drake, aki rég festett ennyire jól. Neki már nincs messze a nyári álomtest, az egyszer biztos!

4 ok, amiért a Pilates és a futás nagyon, de nagyon jók együtt

Fitt
Elhatároztad, hogy 2021-ben nagyobb hangsúlyt fektetsz a keresztedzésekre, a core izmok erősítésére? Válaszd a Pilatest! a Runner's World magazin írása.

4 dolog, ami segít, hogy még motiváltabb legyél 2021-ben!

Fitt
Runner's World írása: Sokakat kiver a víz az újévi fogadalmaktól, hiszen edzeni nem csak most kell, és az sem jó, ha pár hétig tart a fellángolás. Ám a fogadalmak mégis hasznosak - ha jól bánsz velük, segítenek motiváltnak maradni. A következőket érdemes megfogadni!

3 fantasztikus dolog, ami miatt kezdőként imádok télen futni

Fitt
Ne csak azért kezdj el most edzeni, hogy elbúcsúzz a bejglihájtól vagy a zserbópocaktól – fuss az egészségedért, az állóképességedért, az egészségesebb szív és érrendszerért. Kezdő futóként számomra a következő 3 dolog a legnagyobb pozitívuma a téli futásoknak. A Runner's World magazin írása.

6 mozgásforma, amivel rengeteg kalóriát égethetsz el

Fitt
Ha igazán formálni szeretnéd az alakodat, válaszd ezeket a kalóriaégető mozgásformákat!

Napi 15 perc jógázásra hatalmas szükséged lesz az ünnepek alatt

Fitt
Könnyű elcsúszni az ünnepek alatt az étkezéssel, ha azonban ez az állapot több napig is tart, nemcsak az energiaszinted csökken drasztikusan, de az emésztésed is lassul, és a puffadással is számolni kell... A Runner's World írása.

Hidratálásfigyelmeztető, ciklus- és alvásfigyelő, személyi edző, fizetőezköz egyben: leteszteltük a Garmin Venu Sq okosórát

Fitt
Nem csak külsőre nagyon megnyerő, a funkciói és az ára is magába bolondít. Szó szerint követi minden lépésed és szívdobbanásod, remek társ a mindennapokban!

Gép vagy szabad súlyok - melyik segít, hogy jobb futóvá válj?

Fitt
Attól még, hogy zárva vannak a konditermek, az erősítés ugyanúgy fontos - gépek híján viszont maradnak a szabad súlyok. És ez bizony nagyon jó nekünk, futóknak is! A Runner's World írása.

Beyoncé kedvenc pizzáját mostantól te is kipróbálhatod

Sztárok
Instyle írása: Az énekesnő állítólag imádja a pizzát és edzőjének hála, nem is kell lemondania róla. A most következő pizza recept ugyanis simán beleilleszthető a mindennapjaiba.

Hasizomedzés CSAK haladóknak, méghozzá súllyal!

Fitt
A core izmok erősítése mindig nagyon fontos, de ha úgy érzed, ideje túllépni a saját testsúlyos gyakorlatokon, vagy csak kicsit másra vágysz, kezdj el súlyokat használni hasizomerősítéshez is! A Runner's World magazin írása.