Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Újra együtt a High School Musical két csillaga: romantikus karácsonyi filmmel térnek vissza

Újra együtt a High School Musical két csillaga: romantikus karácsonyi filmmel térnek vissza

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az biztos, hogy jó pár éve nem volt erre példa!

Mintha csak tegnap lett volna, hogy a világ összes tinije izgatottan várta a High School Musical első tévés adását, pedig valójában már 15 év eltelt a premier óta. A film három részt élt meg, és sokáig az egyik legfelkapottabb musical volt, részben a jó daloknak, részben pedig a szuper színészeknek köszönhetően. Az összes főszereplő ennek köszönheti karrierjét, de tény, hogy leginkább Zac Efron és Vanessa Hudgens tudtak nagy sikereket elérni.

Ettől függetlenül viszont a sorozat összes sztárját imádtuk, és titkon egy kicsit mindig reméltük, hogy kijön egy negyedik rész, ami napjainkban játszódik. Persze ez még várat magára, de azért van egy jó hírünk: a High School Musical két imádott színésze ugyanis ismét összeállt, és közös filmmel jönnek ki! Corbin Bleu és Monique Coleman, akik a HSM-filmben is egy párt alkottak, most egy igazán romantikus karácsonyi alkotásban térnek vissza, hogy nosztalgikussá tegyék az összes rajongó hangulatát.

A Christmas Dance Reunion címet viselő romantikus filmben megismerhetjük Lucyt, aki visszatér abba a városba édesanyjával, ahol együtt töltötték gyerekkorában a karácsonyokat. A helyi, 100 éves hotelt ugyanis bezárják, ezért szeretnék még egyszer átélni a régi élményeket. Amikor megérkezik, Lucy rögtön összetalálkozik Barrettel, aki nemcsak a tulaj unokaöccse, de gimis táncpartnere is volt egyben. És persze innentől már lehet sejteni a végét, hiszen a Hallmark karácsonyi filmjei általában mind ugyanarra a sémára épülnek, de néha épp erre az egyszerű vidámságra van szükségünk.

Az előzetest már meg is nézheted!

Nézd meg ezeket a fotókat is!

Galéria / 7 kép

Így néznek ki ma a High School Musical sztárjai

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!