Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp november 13-19.: az Ikreknek érdemes lenne kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Szüzeknek komoly döntést kell meghozniuk

Heti horoszkóp november 13-19.: az Ikreknek érdemes lenne kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Szüzeknek komoly döntést kell meghozniuk
A nap cikke

Nagyon úgy tűnik, hogy igaz: összejött a Bridgerton két sztárja a való életben

Ezek a fotók most ismét nagy figyelemnek örvendenek, és egyre többen vélik úgy, hogy egy párt alkot a két sztár.

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 13.: a Bikák hatalmas lendületet kapnak, a Skorpiók elhamarkodottan ítélkeznek

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

9 dolog, amit a pasik csak akkor csinálnak, ha nagyon szerelmesek

Sokszor nehéz különbséget tenni vonzalom és igaz szerelem között, pedig óriási különbség van a kettő között, ami a férfiak esetében még inkább igaznak mondható.

Olvasd el!

Julia Roberts elárulta, mi történt a Micsoda nő álompárjával 23 évvel később: nem erre a válaszra számítottunk

Spoiler Alert: jobb, ha bekészíted a zsepiket, mielőtt elolvasod a színésznő válaszát...

Olvasd el!

Palvin Barbi gyönyörű erdei tündérnek öltözött: elképesztő szettben jelent meg

A magyar modell mindig meg tudja lepni a rajongókat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki május végén megtapasztalja az igazi jólétet: váratlan gazdagság éri őket!

A májusi eső aranyat ér – szól a mondás. Ez pedig valóban manifesztálódni fog ebben a hónapban!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is bőséggel tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP NOVEMBER 13-19.

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló héten romantikus élménnyel gazdagodhatsz, valakit ugyanis az utadba sodor az Élet, aki az első pillanatban ugyan nem kifejezetten szimpatikus, ám gyorsan megváltozik a véleményed, amikor rájössz, hogy nem mindennapi módon megpróbál megnyerni magának. Amennyiben látsz fantáziát a dologban, abban az esetben mindenképpen érdemes egy esélyt adnod neki, légy azonban óvatos, hiszen a csalódás lehetőségét soha nem lehet kizárni. Ezért ne éld bele magad a dologba, s ügyelj arra is, hogy ne akard rögtön magadhoz láncolni az illetőt, mert akkor futva fog menekülni. Csak okosan keverd a kártyákat!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, az előző hét teljesen ideális lehet arra, hogy változtass a jelenlegi életeden, s hogy megszabadulj a rád nehezedő terhek legalább egy részétől. Épp ezért csak azzal foglalkozz, hogy lezárd azokat az ügyeket, amelyek már hosszú ideje nyomasztanak, s ha sikerül ezekkel zöld ágra vergődni – aminek a feltétele, hogy nem söpörsz a szőnyeg alá semmit –, akkor bizony hatalmas kő gördülhet majd le a rólad. Mindezt azonban akarnod kell, s hinned kell magadban, különben nem jutsz egyről a kettőre. Ha ezeken túl leszel, légy nyitott, keress új lehetőségeket ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élhess!

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló héten számtalan feladatot vállalsz magadra, melyekkel nehézségi szintjük okán sem igen boldogulsz. Ennek eredményeképp a hét második felére már nemhogy a tempót nem nagyon tudod majd tartani, inkább csak kapkodsz, s igyekszel valamilyen módon a felszínen maradni. Ez biztosan nem vezet semmi jóra, így egy ponton újra kell tervezned mindenr. Vegyél egy nagy levegőt, gondold át alaposan, mi minden vár rád, próbálj valamilyen fontossági sorrendet felállítani, s aszerint cselekedj. Az vezéreljen, hogy csak akkor van értelme az egésznek, ha képes vagy a magad számára is elfogadható eredményt produkálni! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Elégedetlen vagy a saját teljesítményeddel egy bizonyos helyzetben, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de valahogy annyira érzed az év végi fáradtságot, hogy sem erőd, sem kedved nincs bármiért is különösebben hajtani. Semmi baj, fogd fel ezt figyelmeztető jelként, és lassíts le, tégy félre mindent, felejtsd el kis időre azt, amin az agyad kattog és keress valamilyen más, kifejezetten kellemes elfoglaltságot. Töltődj fel és meglátod, ha némi kikapcsolódás után térsz vissza a munkádhoz, sokkal könnyebben fog menni minden. Semmiképpen ne görcsös igyekezettel próbáld megoldani a feladataidat, mert az csak nehezítené a helyzetedet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak fogyatkozóban volt. A rengeteg munka és befektetett energia az előtted álló héten ugyanis meghozhatja a maga gyümölcsét, hiszen végre átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled. Rengeted élménnyel gazdagodtál, ezt próbáld feldolgozni, ünnepelj kicsit, aztán pedig mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba, mert az élet nem áll meg, s újabb kihívások várnak rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló héten komoly döntés terhe szakad a nyakadba, mely eléggé megrémít. Hirtelen nem is igazán tudod, mi lenne számodra a lehető legkedvezőbb megoldás, s azt sem, hogy az elhatározásod milyen hatással lenne a környezetedre. Mivel azonban elodázni nem fogod tudni, épp ezért zárd ki a zavaró körülményeket a kéretlen tanácsadókkal együtt, vegyél számba minden apró részletet és kockázati tényezőt, majd mondd ki határozottan azt, amit a helyzet megkíván. Még az is előfordulhat, hogy nem lesz ez olyan nehéz, mint azt az első pillanatban gondoltad, csupán bátorság szükséges hozzá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy csatát kell megvívnod az előtted álló héten, melyben nem igazán számíthatsz senkire. Ilyenformán eléggé ijesztőnek találod a helyzetet, nem is igazán tudod, hogy van-e benned eleg kurázsi ahhoz, hogy végül sikerrel abszolváld a dolgot. A vízpartról persze akadnak majd kéretlen bekiabálók szép számmal, azzal azonban ne foglalkozz, ha valaki csupán kívülről okoskodik, te csak arra figyelj, hogy az ütemet te diktáld, a tempót te határozd meg. Ha kellőképp rátermett vagy, akkor bizonyosan nagy sikerrel tudod majd kipipálni ezt a lehetetlennek tűnő küldetést!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van valaki a környezetedben, akiről úgy érzed, túlságosan nyomul rád, ami téged kifejezetten zavar. Nem kell azonban ezt szó nélkül hagyni, gyorsan tisztázd, hogy neked ez a dolog így nem igazán tetszik. Addig szólj, amíg az illető túlságosan bele nem lovalja magát, mert akkor már nehezebb lesz őt megállítani. Határozottan, de diplomatikusan add a tudtára, hogy túl gyorsnak gondolod a tempót, épp ezért fogja vissza magát, ám ha ez neki nem megy, akár odébb is állhat. Ha udvariaskodsz, ha tiszteletköröket futsz, azzal csak hamis illúziókat keltesz az emberben, ezért szerencsésebb világossá tenni, hogy neked mi az álláspontod kettőtök lehetséges kapcsolatáról.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan problémán lovagolsz az előtted álló héten, ami gyakorlatilag rajtad kívül senkit nem foglalkoztat, ám te mindenáron választ szeretnél kapni a kérdéseidre. Ezért hajlamossá válsz olyasmibe is beleártani magad, amihez tulajdonképpen semmi közöd. Mielőtt azonban kivívnád ezzel a környezeted ellenszenvét, gondolkodj el azon, hogy érdemes-e egy jórészt feledésbe merült ügy miatt újabb konfliktushelyzeteket generálni. A már-már mániákus igazságkeresés helyett jobban teszed tehát, ha túllépsz az egészen és inkább a jövőre figyelsz. Feleslegesen ne akarj magadra haragítani senkit!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten egy tőled teljesen független vitás helyzetben az ellenérdekű felek a te támogatásod kérik, ez azonban számodra roppant kényelmetlen, hiszen nem szeretnél a döntőbíró szerepében tetszelegni. Ráadásul mindkettőjükkel jó viszonyban vagy, s ha beleavatkozol az ügybe, egyiküket mindenképpen megbántod. Ezért a legjobb megoldás, ha nem szólsz bele a dologba, sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol ők ketten egymás között tisztázhatják a nézeteltérésüket. Szinte biztosan hálásak lesznek neked ezért!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan egyhangúnak ítéled meg a mindennapjaidat, szeretnéd végre kicsit felkavarni az állóvizet, ennek érdekében olyan kalandon töröd a fejed, ami kimozdít ebből az egyhangúságból és új lendületet adhat. Egészen extrém dolgok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes ügyelned, hogy maradj a realitások talaján. Nincs azzal semmi probléma, ha feszegeted a határaidat vagy kimozdulsz a komfortzónádból, ám amennyiben nagyon elrugaszkodsz a valóságtól, abból csak bajod származhat. Keress új kihívásokat, mindemellett pedig legyél figyelemmel a saját képességeidre is, hiszen arra semmi szükséged, hogy eleve vesztésre ítélt ügyekbe bonyolódj bele!

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló héten valaki teljes mértékben a te érdekeidnek rendeli alá magát csak azért, hogy segíthessen neked egy igen bonyolult ügyben. Kissé meglepőnek találod az illető gesztusát, hisz a kapcsolatotok viszonylag új keletű, s még a régi barátoktól sem mindig remélheti az ember, hogy a bajban mellette fognak állni. Épp ezért kezeled fenntartásokkal a segítségnyújtást, ugyanakkor roppant jól esik, hogy valaki ennyire kész támogatni téged. Becsüld meg a szóbam forgó személyt, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

4+1 dekortipp, amivel hamisítatlan nyári hangulatot varázsolhatsz a kertbe

Nyáron élvezzük csak igazán a kertet, az erkélyt és a bulikat a szabad ég alatt. Olyan ötleteket szeretnénk most megosztani veletek, melyekkel még szórakoztatóbbá tehetitek a kinti időtöltést. Éljen a nyár!

Kép

6 ártalmatlannak tűnő tünet, amit valójában betegségre utal

Érdemes megnézetni magadat egy orvossal, ha az alábbiak közül bármit viszonylag gyakran tapasztalsz.

Kép

MINDEN, amit látnod kell májusban a Disney+-on

A streamingszolgáltató platformjára izgalmas sorozat, megható film és exkluzív dokufilm is felkerült az utóbbi hetekben: ne hagyd ki ezeket!

Kép

6 különleges, ám kevésbé ismert gyümölcs, mely rendkívül jótékony hatással lehet szervezetedre

Ha gyümölcsről van szó, mindenkinek a klasszikus téli kedvencek, így az alma, banán és a mandarin, illetve a nyári vitaminbombák, például az eper, a málna vagy az ananász jut eszébe. Pedig mégis mennyi olyan egzotikus másfajta gyümölcs van, ami bár kevésbé elterjedt és ismert, mégis valódi ízbomba, és igen jótékony hatású is lehet a szervezetre nézve!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!