Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Heti horoszkóp november 13-19.: az Ikreknek érdemes lenne kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Szüzeknek komoly döntést kell meghozniuk

Heti horoszkóp november 13-19.: az Ikreknek érdemes lenne kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Szüzeknek komoly döntést kell meghozniuk

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is bőséggel tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

HETI HOROSZKÓP NOVEMBER 13-19.

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló héten romantikus élménnyel gazdagodhatsz, valakit ugyanis az utadba sodor az Élet, aki az első pillanatban ugyan nem kifejezetten szimpatikus, ám gyorsan megváltozik a véleményed, amikor rájössz, hogy nem mindennapi módon megpróbál megnyerni magának. Amennyiben látsz fantáziát a dologban, abban az esetben mindenképpen érdemes egy esélyt adnod neki, légy azonban óvatos, hiszen a csalódás lehetőségét soha nem lehet kizárni. Ezért ne éld bele magad a dologba, s ügyelj arra is, hogy ne akard rögtön magadhoz láncolni az illetőt, mert akkor futva fog menekülni. Csak okosan keverd a kártyákat!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, az előző hét teljesen ideális lehet arra, hogy változtass a jelenlegi életeden, s hogy megszabadulj a rád nehezedő terhek legalább egy részétől. Épp ezért csak azzal foglalkozz, hogy lezárd azokat az ügyeket, amelyek már hosszú ideje nyomasztanak, s ha sikerül ezekkel zöld ágra vergődni – aminek a feltétele, hogy nem söpörsz a szőnyeg alá semmit –, akkor bizony hatalmas kő gördülhet majd le a rólad. Mindezt azonban akarnod kell, s hinned kell magadban, különben nem jutsz egyről a kettőre. Ha ezeken túl leszel, légy nyitott, keress új lehetőségeket ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élhess!

IKREK (május 21-június 21)

Az előtted álló héten számtalan feladatot vállalsz magadra, melyekkel nehézségi szintjük okán sem igen boldogulsz. Ennek eredményeképp a hét második felére már nemhogy a tempót nem nagyon tudod majd tartani, inkább csak kapkodsz, s igyekszel valamilyen módon a felszínen maradni. Ez biztosan nem vezet semmi jóra, így egy ponton újra kell tervezned mindenr. Vegyél egy nagy levegőt, gondold át alaposan, mi minden vár rád, próbálj valamilyen fontossági sorrendet felállítani, s aszerint cselekedj. Az vezéreljen, hogy csak akkor van értelme az egésznek, ha képes vagy a magad számára is elfogadható eredményt produkálni! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Elégedetlen vagy a saját teljesítményeddel egy bizonyos helyzetben, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de valahogy annyira érzed az év végi fáradtságot, hogy sem erőd, sem kedved nincs bármiért is különösebben hajtani. Semmi baj, fogd fel ezt figyelmeztető jelként, és lassíts le, tégy félre mindent, felejtsd el kis időre azt, amin az agyad kattog és keress valamilyen más, kifejezetten kellemes elfoglaltságot. Töltődj fel és meglátod, ha némi kikapcsolódás után térsz vissza a munkádhoz, sokkal könnyebben fog menni minden. Semmiképpen ne görcsös igyekezettel próbáld megoldani a feladataidat, mert az csak nehezítené a helyzetedet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak fogyatkozóban volt. A rengeteg munka és befektetett energia az előtted álló héten ugyanis meghozhatja a maga gyümölcsét, hiszen végre átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled. Rengeted élménnyel gazdagodtál, ezt próbáld feldolgozni, ünnepelj kicsit, aztán pedig mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba, mert az élet nem áll meg, s újabb kihívások várnak rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló héten komoly döntés terhe szakad a nyakadba, mely eléggé megrémít. Hirtelen nem is igazán tudod, mi lenne számodra a lehető legkedvezőbb megoldás, s azt sem, hogy az elhatározásod milyen hatással lenne a környezetedre. Mivel azonban elodázni nem fogod tudni, épp ezért zárd ki a zavaró körülményeket a kéretlen tanácsadókkal együtt, vegyél számba minden apró részletet és kockázati tényezőt, majd mondd ki határozottan azt, amit a helyzet megkíván. Még az is előfordulhat, hogy nem lesz ez olyan nehéz, mint azt az első pillanatban gondoltad, csupán bátorság szükséges hozzá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy csatát kell megvívnod az előtted álló héten, melyben nem igazán számíthatsz senkire. Ilyenformán eléggé ijesztőnek találod a helyzetet, nem is igazán tudod, hogy van-e benned eleg kurázsi ahhoz, hogy végül sikerrel abszolváld a dolgot. A vízpartról persze akadnak majd kéretlen bekiabálók szép számmal, azzal azonban ne foglalkozz, ha valaki csupán kívülről okoskodik, te csak arra figyelj, hogy az ütemet te diktáld, a tempót te határozd meg. Ha kellőképp rátermett vagy, akkor bizonyosan nagy sikerrel tudod majd kipipálni ezt a lehetetlennek tűnő küldetést!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van valaki a környezetedben, akiről úgy érzed, túlságosan nyomul rád, ami téged kifejezetten zavar. Nem kell azonban ezt szó nélkül hagyni, gyorsan tisztázd, hogy neked ez a dolog így nem igazán tetszik. Addig szólj, amíg az illető túlságosan bele nem lovalja magát, mert akkor már nehezebb lesz őt megállítani. Határozottan, de diplomatikusan add a tudtára, hogy túl gyorsnak gondolod a tempót, épp ezért fogja vissza magát, ám ha ez neki nem megy, akár odébb is állhat. Ha udvariaskodsz, ha tiszteletköröket futsz, azzal csak hamis illúziókat keltesz az emberben, ezért szerencsésebb világossá tenni, hogy neked mi az álláspontod kettőtök lehetséges kapcsolatáról.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan problémán lovagolsz az előtted álló héten, ami gyakorlatilag rajtad kívül senkit nem foglalkoztat, ám te mindenáron választ szeretnél kapni a kérdéseidre. Ezért hajlamossá válsz olyasmibe is beleártani magad, amihez tulajdonképpen semmi közöd. Mielőtt azonban kivívnád ezzel a környezeted ellenszenvét, gondolkodj el azon, hogy érdemes-e egy jórészt feledésbe merült ügy miatt újabb konfliktushelyzeteket generálni. A már-már mániákus igazságkeresés helyett jobban teszed tehát, ha túllépsz az egészen és inkább a jövőre figyelsz. Feleslegesen ne akarj magadra haragítani senkit!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten egy tőled teljesen független vitás helyzetben az ellenérdekű felek a te támogatásod kérik, ez azonban számodra roppant kényelmetlen, hiszen nem szeretnél a döntőbíró szerepében tetszelegni. Ráadásul mindkettőjükkel jó viszonyban vagy, s ha beleavatkozol az ügybe, egyiküket mindenképpen megbántod. Ezért a legjobb megoldás, ha nem szólsz bele a dologba, sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol ők ketten egymás között tisztázhatják a nézeteltérésüket. Szinte biztosan hálásak lesznek neked ezért!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan egyhangúnak ítéled meg a mindennapjaidat, szeretnéd végre kicsit felkavarni az állóvizet, ennek érdekében olyan kalandon töröd a fejed, ami kimozdít ebből az egyhangúságból és új lendületet adhat. Egészen extrém dolgok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes ügyelned, hogy maradj a realitások talaján. Nincs azzal semmi probléma, ha feszegeted a határaidat vagy kimozdulsz a komfortzónádból, ám amennyiben nagyon elrugaszkodsz a valóságtól, abból csak bajod származhat. Keress új kihívásokat, mindemellett pedig legyél figyelemmel a saját képességeidre is, hiszen arra semmi szükséged, hogy eleve vesztésre ítélt ügyekbe bonyolódj bele!

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló héten valaki teljes mértékben a te érdekeidnek rendeli alá magát csak azért, hogy segíthessen neked egy igen bonyolult ügyben. Kissé meglepőnek találod az illető gesztusát, hisz a kapcsolatotok viszonylag új keletű, s még a régi barátoktól sem mindig remélheti az ember, hogy a bajban mellette fognak állni. Épp ezért kezeled fenntartásokkal a segítségnyújtást, ugyanakkor roppant jól esik, hogy valaki ennyire kész támogatni téged. Becsüld meg a szóbam forgó személyt, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Szeretnél 150 ezer Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

Szívmelengető sztorik a legnagyobb mínuszok ellen

Promóciók

A helyes testtartás a magabiztosság egyik forrása

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

Természetadta kincsek nyomában

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Kép

Jennifer Aniston könnyekben tört ki: „Ő volt a legkedvesebb és leggyengédebb ember”

A Jóbarátok sztárja hihetetlenül nehéz időszakon megy keresztül.

Kép

Gyermekként gyűlölte magyar középső nevét Ben Affleck, ma már büszkén vállalja azt

Bruce Wayne, azaz Batman megformálója egy valódi szuperhős után kapta a Géza nevet szüleitől, aki több ember életét is megmentette a múltban.

Kép

Meghan Markle üzent a királyi családnak: úgy tűnik, békülni szeretne

Harry herceg felesége abban a csodaszép karkötőben jelent meg a nyilvánosság előtt, amit a nemrég rasszizmussal megvádolt III. Károly királytól kapott.

Kép

Napi horoszkóp december 7.: a Kosoknak fontos döntést kell meghozniuk, az Oroszlánok napját váratlan lehetőség határozza meg

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A hasra hízás legmeglepőbb okai - 4 tipp, hogy leszámolj a makacs zsírpárnákkal

Az úszógumiként emlegetett zsírpárnák a pocakodon sajnos nemcsak bosszantóak, hanem kimondottan veszélyesek is, úgyhogy szabadulj meg tőlük mielőbb!

Kép

A párok alvási pózai és jelentésük: most kiderül, milyen valójában a kapcsolatotok!

A párok alváspozíciója sokat elárul arról, hogy milyen kapcsolat van közöttük, és mit éreznek valójában egymás iránt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!