Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Heti horoszkóp április 15-21.: az Oroszlánok zsúfolt hétre számíthatnak, a Nyilasok a tehetségüket bizonyíthatják

Heti horoszkóp április 15-21.: az Oroszlánok zsúfolt hétre számíthatnak, a Nyilasok a tehetségüket bizonyíthatják
A nap cikke

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

4 csinos és kényelmes cipő, amit az irodába is felvehetsz tavasszal és nyáron

Ha te is csinos cipellőkre vágysz, a legjobb helyen jársz!

Olvasd el!

Ezen a napon lépnek félre a legtöbben - És nem véletlenül

Statisztikák felfedték, az év melyik szakában lépnek félre a legtöbben, és azt is, hogy általánosságban melyik napon történik a legtöbb megcsalás.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 17.: a Szüzek drága tanulópénzt fizetnek egy bizonyos ügyben, a Skorpiók által befektetett energiák bőséggel megtérülnek

A hét utolsó napján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

HETI HOROSZKÓP ÁPRILIS 15-21.

KOS (március 21-április 20)

Kínos szituációba kerülsz a jövő hét folyamán, amelyben bizony te is nyakig benne leszel. Próbáld meg azonban mielőbb tisztázni a helyzetet, nehogy a szálak méginkább összegabalyodjanak és még nagyobb galiba legyen a dologból, hisz akkor még nehezebb lesz kimásznod a kalamajkából. A helyzet nem reménytelen, azért vállald csupán a felelősséget, amit te követtél el, tegyél meg mindent, hogy kiköszörülhesd a csorbát! Minden jó valamire, ezúttal megtanulhatod, hogy mit ne kövess el a jövőben!

BIKA (április 21-május 20)

Valamilyen oknál fogva kezd erőt venni rajtad a tavaszi fáradtság, ebből adódóan keresed a kikapcsolódási pontokat, a legközelebbi kanapét, amelyen ejtőzhetsz egyet, miközben hideg limonádét szürcsölsz. Nincs is ezzel semmi baj, hisz te is lehetsz fáradt, arra érdemes azonban ügyelned, hogy ne dolgavégezetlenül lustálkodj. Vannak ugyanis olyan kötlezettségeid, amelyek nem engedik, hogy csakúgy fesztelenül feltedd a lábad. Térj vissza tehát a Föld nevű bolygóra, hiszen akármilyen fáradtnak is érzed magad, a feladatok mégiscsak feladatok, amelyeket el kell végezni!

IKREK (május 21-június 21)

Végre eljön a várva várt alkalom az előtted álló héten, amelyre már régóta vársz, az utóbbi időben gyakorlatilag ez tartotta benned a lelket, hogy pontot tehetsz egy embertelen hosszú ideje húzódó ügy végére. Szerencsére a körülmények mostanra ideálissá váltak arra, hogy gond nélkül zárhasd le a dolgot és végre kicsit felhőtlenebbül éld az életedet. Keress most könnyedebb lélegzetvételű kihívásokat, nem kell mindig a szakadék szélén táncolnod, időnként felüdülés az is, ha csak úgy sodródsz az árral!

RÁK (június 22-július 22)

Túl nagy feladatot bíznak rád a feletteseid az előtted álló héten, amelyről menet közben kell belátnod, hogy meghaladja képességeidet. Ettől érthető módon rosszul érzed magad, hisz sokkal többet nézel ki magadból, nem érdemes azonban csüggedned emiatt, igyekezz maximumot nyújtottad, kihozni belőle, így kevésbé lesz okod a csalódottságra. Legközelebb jobban sikerül, a hegymászóknak sem kell elsőre csúcsot támadniuk. Felmérheted a tudásodat, az erődet, megtanulhatsz tartalékolni, ebből fakadóan kellő tapasztalatod lesz a következő megmérettetéshez! Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A jövő hét folyamán rendkívül zsúfoltan alakul az életed, egyik feladat a másikat éri majd, neked pedig egyetlen küldetés lebeg a szemed előtt, mégpedig az, hogy mielőbb túl ess valamennyi feladaton. A nagy kapkodásban és oda nem figyelésben azonban egyre növekszik az esélyed, hogy hibázz, s ha ez tényleg megtörténik, az fogja csak igazán lassítani a munkafolyamatot, így annál lassabban jön majd az eredmény is. Érdemesebb tehát koncentrálni, a részletekbe is ügyelve dolgozni, mert így lehet ugyan, hogy tovább tart majd munka, de annál nagyobb elismerést vívhatsz ki a feletteseidtől!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eddig ültél a babérjaidon, arra várva, majd csak történik valami, ami megoldja a jelenlegi élethelyzetedet úgy, hogy neked nem kell egy másodpercig sem közreműködni benne. Mivel azonban semmi változás nem látszik a horizonton, önmagától garantáltan nem fog megoldódni a dolog. Neked kell tehát összeszedned magad, elhatároznod, mit és hogyan fogsz csinálni, mert úgy semmi nem fog történni, hogy csupán egy helyben toporogsz. Hidd el, csak elindulni nehéz, ha rálépsz az útra, onnantól már zökkenőmentesen halad minden magától!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos dolgot szeretnél valakinek elmondani a jövő hét folyamán, arról azonban fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá. Mivel ugyanis egy hozzád közel álló személyről van szó, épp ezért szeretnél biztosra menni, hogy semmiképp nem bántsd meg a mondanivalóddal. Jól gondold tehát meg, hogyan tálalod felé, amit szeretnél tudatni vele. Mindenképp tanácsos az egyenes utat választanod, hisz ha virágnyelven próbálod közölni vele, biztosan nem fogja megérteni, vagy ha igen, sokkal nehezebben fogja majd fogadni. Amennyiben sikerül megértetned vele, hogy csupán az ő érdekében voltál őszinte, nem fog haragudni rád. Csak bátran és okosan!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A következő héten kissé ábrándozó üzemmmódba kerülsz, elvonja ugyanis a figyelmedet valami, aminek ugyan túl nagy jelentősége nincsen, mégis valami oknál fogva magával ragad és egyfolytában ezen jár az eszed. Emiatt azonban nem fogsz tudni minőségi munkát kiadni a kezedből, nem fogsz tudni arra összpontosítani, amit csinálsz. Próbálj tehát valahogy elvonatkoztatni, mindent végezz el és akkor engedd szabadjára a gondolataidat, ha már nem terhel semmifajta kötelesség!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló héten elérkezik a megfelelő alkalom arra, hogy bebizonyítsd, nem hiába dolgoztál valamiért, nem hiába fáradoztál annyit, megmutathatod a kreativitásodat és a tehetségedet. Ügyelj azonban arra, hogy ne vidd túlzásba, próbálj szerény maradni, a nagyképűség ugyanis sehova nem vezet, maximum arra, hogy mások ellened fordulnak. A benned lévő tudás nem azt jelenti, hogy magasabb fokon állsz azon a bizonyos létrán, inkább arra fordítsd az energiáid, hogy másoknak segíts eljutni ugyanerre a szintre. Oszd meg, ami benned van!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva túlteng benned a feszültség, amellyel kapcsolatban úgy érzed, mindenképp le kell vezetned ahhoz, hogy senki ne igya meg a levét. A felismerés már önmagában nagyon dicséretes, ennek megfelelően keress olyasfajta elfoglaltságot, amely segít megnyugodni, kikapcsolni, lazítani. A jóga, a futás, a főzés például mind-mind hasznos és a célnak tökéletes megfelelő elfoglaltságok, érdemes tehát mihamarabb belefognod egyikbe vagy másikba. Hidd el, roppant kellemetlen lenne, ha feszültséged okán épp egy veled szembejövőn töltenéd ki a feszültséget, aki abszolút nem tehet arról, hogy számodra épp nem kerek minden. Előzd meg a kellemetlen helyzetet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan szituációban találod magad az előtted álló héten, amelyhez ugyan semmi közöd, mégis heves érzelmi reakciót válthat ki belőled. Bármennyire is ragad el azonban a hév, igyekezz mégis uralkodni magadon, hisz a hirtelen felindulást még meg is bánhatod. Épp ezért ne akarj a helyszínen igazságot tenni, pláne ne akard az orrod beleütni olyasmibe, amivel köszönő viszonyban sem vagy. Hagyd meg másnak az igazságosztó szerepét, hidd el, ez esetben sokkal bölcsebben teszed, ha megtartod a véleményedet!

HALAK (február 20-március 20)

Noha komoly dolgot bíznak rád a következő héten, te mégsem vagy biztos benne, hogy alkalmas vagy rá és el tudod úgy végezni a feladatot úgy, hogy ne csússzon semmi hézag az eredménybe. Ezzel a hozzáállással azonban semmi másra nem számíthatsz, csak is hasra esésre és mély sebekre. Ha azonban hiszel abban, hogy elegendő tudással és tapasztalattal bírsz a rád bízott munka elvégzéséhez, rögtön nem is tűnik majd olyannyira megmászhatatlanul magasnak a hegy. Csak szedd össze magad, légy magabiztos, hisz ha nem tudnák rólad, hogy alkalmas vagy, nem bíztak volna rád semmit.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Kép

A legdurvább merényletek: 10 híres ember a történelemben, akit lelőttek

Borzasztó, mikor valaki kioltja egy másik ember életét. Az ismert emberek halála mindig nagyobb figyelmet kap, de ez teljesen érthető: most összegyűjtöttük azokat az eseteket, mikor lelőttek egy hírességet.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!