Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Henry Cavill szokatlan hobbit talált Magyarországon - A napokban is hazánkba látogatott miatta

Henry Cavill szokatlan hobbit talált Magyarországon - A napokban is hazánkba látogatott miatta
Facebook
Twitter
Pinterest
Tegnap hivatalosan is megkezdődött a Witcher 3. évadának forgatása. Egyáltalán nem kizárt, hogy a stáb újra Magyarországon fog forgatni.

A Witcher első évada 2019-ben jelent meg a Netflixen. Mint azt tudjuk, az évad jelentős részét hazánkban forgatták le, így Henry Cavill az elmúlt években viszonylag sokat járt Magyarországon. Ez idő alatt igen megszerette kis hazánkat, és jó barátságot kötött Ifj. Juhász Lászlóval, aki a Juhász Team vezetője és tulajdonosa. A cég Magyarország leghíresebb lovas létesítménye, akik filmforgatásokhoz biztosítanak szinte mindent, ami lovakkal kapcsolatos, például hintókat, kocsikat, páncélokat, felszereléseket, lovasokat és természetesen a lovakat is. Nem véletlen hát, hogy a Witcher sorozathoz is számtalan lovat és felszerelést ők adtak, például az első évad kedvencét, Keszeget, de a második évadban szereplő fekete szépséget is, aki a Hector névre hallgat. Henry Cavill a napokban pedig meg is látogatta négylábú barátját.

Visszatértem négylábú barátomhoz, Hectorhoz és ember barátomhoz Lászlóhoz! Egy jó kilovaglás után a hegyekbe, Hector megmutatta néhány új képességét. Ígéretesnek tűnik!

Ezt láttad már?

A színész a szerep kedvért Juhász Lászlótól vett lovaglóleckéket a sorozat első évadának forgatása alatt, ám azóta már sok idő eltelt, és Henry Cavill a mai napig tartja Lászlóval a kapcsolatot, sőt, nemrég közös lovaglásukról is posztolt.

Egy kellemes kinti délután.

A 3.évad forgatásáról még semmi sem biztos, de reménykedhetünk, hogy a stábnak jó benyomást tettek a magyar lehetőségek és újra visszatérnek. A fenti lovaglós fotó például a rajongók szerint Szlovéniában készült, így megéri nyitott szemmel járni most, hiszen ki tudja, mikor bukkan fel ismét Henry Cavill magyar vidékeken!

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Áprilisi filmmustra a Netflix és HBO Max kínálatában: igazi bakancslistás alkotások várnak ránk

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!