Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Száz ferencvárosi hátrányos helyzetű gyermek és édesanya karácsonyi kívánságát váltotta valóra a Liv Duna Medical Center

Száz ferencvárosi hátrányos helyzetű gyermek és édesanya karácsonyi kívánságát váltotta valóra a Liv Duna Medical Center
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A Karácsony nem mindenki számára a boldogságot, a meglepetést és a gondtalan ünnepi pillanatokat jelenti. A Liv Duna Medical Center vezetése és kollégái összefogásának köszönhetően – két kerületben működő civil szervezet segítségével – 100 nehéz anyagi körülmények között élő gyermek, gyermekét egyedül nevelő édesanya és család karácsonyi kívánsága válhatott valóra.

Csíkos ruhás baba, Sissi élete könyvsorozat, lego, hátizsák. Ilyen és ehhez hasonló, a 9 hónapos kislánytól a 17 éves kamasz nagylány kívánságát összefogó, összesen 100 kívánságot tartalmazó csomagot adott át a Liv Duna Medical Center vezetése két, a IX. kerületben dolgozó szervezet, a Horizont Szociális Szervezet és a Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatósága (FEGYSZI) képviselői számára a ferencvárosban elhelyezkedő magánkórház kórházigazgatója, Dr. Taner Özcan. A játékok és használati tárgyak mellett a magánkórház vezetése és alkalmazottai, valamint páciensei több mint 30 nehéz sorban élő, sok esetben tartósan beteg gyermekét egyedül nevelő édesanya számára fejenként 10.000-10.000 Ft értékű vásárlási utalványokat is átadtak a szervezetek képviselőinek, akik személyesen juttatják el az érintett családok számára a meglepetéseket.

Egyértelmű volt számunkra, hogy Karácsony közeledtével kórházunk is kiemelt figyelmet szeretne fordítani a nehezebb sorban élők támogatására, így örömteli volt látni a célunkban segítő kezet nyújtó szervezetek nyitottságát, valamint kollégáink és pácienseink lelkesedését, akiknek ezúton szeretném megköszönni az adományaikat.

– mondta az ajándékok átadásakor Dr. Taner Özcan.

Kép
forrás: Liv Duna Medical Center

Köszönjük, hogy egy magánkórház figyelmet, energiát és anyagi támogatást nyújt a kerületben élő, sorszor rendkívül szegény körülmények között élő gyermekek és családok számára. Bízunk benne, hogy a mostani együttműködés csak a kezdete volt egy tartós együttműködésnek a szervezeteink és az intézmény között.

– hangsúlyozta a Horizont Szociális Alapítvány egyik tagja.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?