Nálad is gyakran megmarad egy-két szelet kenyér, amivel nem tudsz mit kezdeni? Többféleképpen is felhasználhatod. Készíthetsz belőle például croutont a salátádra vagy a krémlevesedbe. Kockázd fel a kenyérszeleteket, fűszerezd rozmaringgal, feketeborssal, fokhagymaporral és sóval. Egy kis olíva olajon pirítsd meg egy serpenyőben vagy dobd be a sütőbe 10-15 percre 200 fokra. De az is szuper ötlet, ha hagyod kiszáradni a szeleteket és aprítóban szilánkos, ropogós kenyérmorzsát készítesz belőle.
Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre
Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!