Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A funkció, amit csak kevesen ismernek: eláruljuk, hogyan tudod titokban nézegetni mások TikTok profilját

A funkció, amit csak kevesen ismernek: eláruljuk, hogyan tudod titokban nézegetni mások TikTok profilját

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Megtaláltuk Tóth Andi hasonmását: egy külföldi táncos a kiköpött mása

Mi mindenre jó a közösségi média.

Olvasd el!

Hollywood történetének 10 legelhibázottabb castingdöntése

Avagy mikor a színész teszi tönkre az amúgy sikerre ítélt filmet.

Promóciók

Az ital, amit sosem tudsz majd visszautasítani - Ismerd meg a VID varázsát!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Promóciók

A női testvériség mindent megváltoztathat

Facebook
Twitter
Pinterest
Stalker üzemmód bekapcsolva!

Valljuk be, néha-néha mind szeretjük lecsekkolni mások online profiljait, és hacsak nem lájkolsz be véletlenül egy 83 héttel ezelőtti posztot, ez a viselkedés általában észrevétlen is tud maradni.

Hiszen szerencsére senki sem kap értesítést arról, ha 24 óra leforgása alatt tizenkétszer megnézel egyetlen egy Instagram-fiókot, és annak a fióknak mind a 341 fotóját, de sajnos a TikTok felületén már teljesen más szabályok uralkodnak... A profilmegtekintések előzményei egy olyan funkció az alkalmazáson belül, amely megmutatja a felhasználóknak, hogy ki járt a profiljukon, ami valljuk be, hogy ugyanannyira jó, mint rossz.

A jó hír viszont az, hogy szerencsére van mód arra, hogy ezt a funkciót ki- és bekapcsold attól függően, hogy mik a preferenciáid.

De kezdjük az elején, van néhány követelmény ugyanis ahhoz, hogy hozzáférhess a profilmegtekintési előzményekhez. Ahhoz, hogy láthasd, ki látogatta meg az oldaladat, legalább 16 évesnek kell lenned (a TikTok a fiók létrehozásakor kéri az életkorodat), és 5000-nél kevesebb követővel kell rendelkezned. Ha megfelelsz ezeknek a feltételeknek, akkor lehetőséged lesz megnézni, hogy az elmúlt 30 napban kik nézték meg a Tiktok-profilodat. Egy másik dolog, amit fontos megjegyezned, hogy ha be van kapcsolva ez a funkció, akkor a neved látható lesz más felhasználók listáján is, amikor megnézed a profiljukat. Tehát, cyber stalkolj stratégiailag, ha úgy döntesz, hogy bekapcsolva hagyod a profilnézegetést!

A funkció a bevezetése óta alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, de érdemes lehet be- és kikapcsolni, ha azt tervezed, hogy szórakozásból megnézed az exed új partnerének profilját, de azért néha szeretnéd látni, hogy ki nézi meg a videóidat. Bármi legyen is az ok, megnyugodhatsz, mert a TikTok profilmegtekintéseket kétféleképpen is be- és kikapcsolhatod: a beállításokon vagy a profilmegtekintéseket tartalmazó oldalon keresztül is. Most eláruljuk, hogy pontosan hogyan!

A TikTok profilmegtekintések be- és kikapcsolása a beállításokban

Először is, a jobb alsó sarokban lévő gombra koppintva lépj a profilodra. Ezután koppints a háromsoros gombra a jobb felső sarokban, majd nyomd meg a Beállítások és adatvédelem gombot a fogaskerék ikon mellett. Ezután nyomd meg az Adatvédelem gombot, majd görgess lefelé, amíg meg nem látod a Profilmegtekintések szót (egy lábnyom mellett lesz, úgyhogy nem fogod tudni eltéveszteni!). Koppints rá, majd kapcsold be vagy ki a Profilmegtekintési előzmények beállítást, ennyire egyszerű!

A TikTok profilmegtekintések be- és kikapcsolása a profil oldalon

Ez még az előző műveletnél is sokkal gyorsabb és egyszerűbb lesz, ugyanis nincs más dolgod, csak menj a profilodra (jobb alsó sarok), majd, ha már itt vagy, akkor a jobb felső sarokban kattints a kis lábnyom ikonra. Innentől kezdve egy gombnyomással be- és kikapcsolhatod azt a funkciót, hogy titokban nézhesd mások profiljait, ami azzal is jár, hogy mások is látják, hogy lecsekkoltad őket!

Ezek után pedig már csak annyit tudunk tanácsolni, hogy válassz bölcsen a ki- és bekapcsolás között, és élvezd a stalkolás adta csodás lehetőségeket!

Ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Ez a TikTok 10 legnépszerűbb receptje

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Az ital, amit sosem tudsz majd visszautasítani - Ismerd meg a VID varázsát!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Promóciók

A női testvériség mindent megváltoztathat

Kép

Puskás-Dallos Peti igazi stíluskirály: megmutatta a tavasz legtrendibb ruhadarabját

Azonnal látnod kell, hogy miben lépett a vörös szőnyegre!

Kép

5 dolog, ami egy kamasz agyában történik: minden szülőnek tudnia kéne

A kamaszagy egészen másképpen működik, mint a felnőtteké, ezért nem érdemes elvárni tőlük, hogy éretten viselkedjenek.