Forró és finom, akárcsak a nagymamádé: 5 leves recept nem csak hétvégékre
Bár a melegfront elfújta a fagyokat, egy hosszabb játszóterezés vagy kirándulás alkalmával azért még lehet cidrizni. Ilyenkor jó, ha otthon vár egy meleg, tápláló leves!
Bár a melegfront elfújta a fagyokat, egy hosszabb játszóterezés vagy kirándulás alkalmával azért még lehet cidrizni. Ilyenkor jó, ha otthon vár egy meleg, tápláló leves!
A leves egy nagyon sokszínű étel, melynek számtalan változata, elkészítési módja ismert: lehet édes, sós, savanyú vagy csípős; hideg vagy meleg; hígabb vagy krémesebb; előétel vagy tartalmas főfogás; készülhet csontokból, húsból, zöldségekből, gyümölcsökből. Finom, egészséges, ráadásul sokkal hatékonyabbá teheted vele a diétádat is!
Ősszel és télen előtérbe kerülnek a forró, olykor csípős levesek, amik nagyon hasznosak az immunrendszer számára. Nagyon hamar elkészülnek, lehetnek nagyon laktatóak, és felüdülést nyújthatnak a saláták, grillezett holmik mellett. A Runner's World magazin írása.
A nyár nem lehet teljes görögdinnye nélkül – ugye, ebben egyetérthetünk?! Amellett, hogy isteni íze van, kiválóan hűsít minket a forró napokon, és nem mellesleg az élettani hatásai is igen kedvezőek! Mutatunk is 3 szuper receptet, ha kicsit felturbóznád ezt a finomságot!
Drágáim, ma két különleges dolgot is hoztam nektek, mert tudom, hogy ti is legalább annyira szeretitek a hasatokat, mint én, és persze közben fontos az is, hogy egészségesen táplálkozzatok. Ezért olyan receptekkel készültem mára, amit villámgyorsan össze tudtok ütni, és közben nem kaptok hőgutát a tűzhely mellett állva! ;)