Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

3 égető kérdés a Berlin című netflixes sorozatról, amit eddig nem mertél feltenni

Berlin
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Facebook
Twitter
Pinterest
Vigyázat, a cikkünk spoilereket tartalmaz, szóval csak akkor olvass tovább, ha már ledaráltad A nagy pénzrablás előzménysorozatát.

Nemcsak A Bridgerton család és a Nyerd meg az életed, hanem bizony A nagy pénzrablás hatalmas nézettségi rekordot döntött az elmúlt években a Netflixen, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy a streamingszolgáltató berendelte a Money Heist előzménysorozatát is, ami Berlin címmel, nyolc résszel landolt a platformon 2023. december 29-én Pedro Alonso főszereplésével. A széria visszarepít minket egy kicsit az időben A nagy pénzrablás első évadjában zajló események elé, amikor Sergio Marquinau, azaz a Professzor (Álvaro Morte) féltesója, Andrés de Fonollosa, vagyis Berlin drágaköveket és műtárgyakat lop el aukciós házakból és ékszerüzletekből: a történet szerint éppen 44 millió euró értékben akarja megrövidíteni egy aukciós ház széfjét – amihez természetesen összeállít egy csapatot is. A széria ugyan eléggé megosztja a kritikusokat, de kétségtelen, hogy világszerte millióan darálják le a Berlin epizódjait, és ha te is a binge watching-tábort erősíted, akkor időközben már biztosan benned is felmerültek a most következő kérdések. Ugye?

Vigyázat, a cikkünk spoilereket tartalmaz!

Mikor szerzett Raquel és Alicia tudomást Berlinről?

Többek között Raquel Murillo (Itziar Ituño) és Alicia Sierra Montes (Najwa Nimri) azok, akik nyomozni kezdtek a Vienot aukciósházi rablás ügyében – és később, ahogyan azt már jól tudjuk, a Royal Mint ügyet is kezelték. Természetesen az sem titok, hogy idővel hátat fordítottak a szakmájuknak (na meg a kormánynak is) és csatlakoztak a Professzor csapatához, Raquel ráadásul bele is szeretett a férfiba, akihez végül Alicia is másképpen viszonyult, mint kezdetekben. Berlin és Damián (Tristán Ulloa) a fináléban szállodai személyzetnek álcázva elhajtanak egy furgonnal, szóval kicsúsznak a két nő kezei közül, akik egyáltalán nem örülnek ennek a fordulatnak, és megfogadják, hogy legközelebb már másképpen ér véget a történet. A kérdés már csak az, hogy mikor ismerik meg igazán Berlint, és minek a hatására döntöttek úgy, hogy inkább egy csapatba kerülnek vele és a Professzorral?

Hol volt a Professzor a Vienot aukciósház kirablása közben?

Bár Berlin a széria elején megemlítette a féltestvérét egy beszélgetés során a csapattársainak, és elmondta, hogy a férfit eléggé profinak tartja abban, amit csinál, a Professzor ekkor még valószínűleg éppen csak a tervezési szakaszában járhatott minden idők egyik legnagyobb pénzrablásának. Berlin azt is kiemelte, mennyire tiszteli a bátyját és tudta, hogy bármikor számíthat rá, még akkor is, ha éppen nem tartják rendszeresen a kapcsolatot. Szóval érdekes lesz látni, mikor fonódtak szorosabbra köztük a szálak…

Mióta nem hisz Berlin többé a szerelemben?

A nagy pénzrablás rajongói jól tudják, hogy Berlin kifejezetten szerencsétlen a magánéletében: nemcsak azért, mert a szériában súlyos betegséggel küzd, hanem azért is, mert többször is megnősült, de mindannyiszor kudarcot vallott. Szóval nem hitt többé a happy endben – sem a sajátjában, sem a másokéban. A róla szóló előzménysorozatban viszont még azt láthatjuk, hogy még annak ellenére is beleszeretett egy nőbe, hogy az aligha bizonyult ideális választásnak: a kiszemeltje ugyanis az a Camille (Samantha Siqueiros) volt, aki éppen az általa kiszemelt aukciósház igazgatójához ment feleségül. Hiába tudta, hogy a rajongása komoly problémákat okozhat a küldetésében, hagyta, hogy a szerelem „elvakítsa” őt és befolyással legyen a döntéseire és megszegte a nő miatt a saját szabályait is. Végül mindketten rájöttek, hogy nincs jövőjük együtt, de Berlin ekkor még nem adta fel a reményt az igaz szerelemre. Vajon kiben csalódott a legnagyobbat később az évek során?

Apropó sorozatok, ezeket láttad már?

Galéria / 6 kép

Van, amelyiknek a mai napig nem érteni az utolsó részét: 7 sorozat, aminek borzalmasan rossz vége lett

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?