Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

3 égető kérdés a Berlin című netflixes sorozatról, amit eddig nem mertél feltenni

Berlin
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Vigyázat, a cikkünk spoilereket tartalmaz, szóval csak akkor olvass tovább, ha már ledaráltad A nagy pénzrablás előzménysorozatát.

Nemcsak A Bridgerton család és a Nyerd meg az életed, hanem bizony A nagy pénzrablás hatalmas nézettségi rekordot döntött az elmúlt években a Netflixen, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy a streamingszolgáltató berendelte a Money Heist előzménysorozatát is, ami Berlin címmel, nyolc résszel landolt a platformon 2023. december 29-én Pedro Alonso főszereplésével. A széria visszarepít minket egy kicsit az időben A nagy pénzrablás első évadjában zajló események elé, amikor Sergio Marquinau, azaz a Professzor (Álvaro Morte) féltesója, Andrés de Fonollosa, vagyis Berlin drágaköveket és műtárgyakat lop el aukciós házakból és ékszerüzletekből: a történet szerint éppen 44 millió euró értékben akarja megrövidíteni egy aukciós ház széfjét – amihez természetesen összeállít egy csapatot is. A széria ugyan eléggé megosztja a kritikusokat, de kétségtelen, hogy világszerte millióan darálják le a Berlin epizódjait, és ha te is a binge watching-tábort erősíted, akkor időközben már biztosan benned is felmerültek a most következő kérdések. Ugye?

Vigyázat, a cikkünk spoilereket tartalmaz!

Mikor szerzett Raquel és Alicia tudomást Berlinről?

Többek között Raquel Murillo (Itziar Ituño) és Alicia Sierra Montes (Najwa Nimri) azok, akik nyomozni kezdtek a Vienot aukciósházi rablás ügyében – és később, ahogyan azt már jól tudjuk, a Royal Mint ügyet is kezelték. Természetesen az sem titok, hogy idővel hátat fordítottak a szakmájuknak (na meg a kormánynak is) és csatlakoztak a Professzor csapatához, Raquel ráadásul bele is szeretett a férfiba, akihez végül Alicia is másképpen viszonyult, mint kezdetekben. Berlin és Damián (Tristán Ulloa) a fináléban szállodai személyzetnek álcázva elhajtanak egy furgonnal, szóval kicsúsznak a két nő kezei közül, akik egyáltalán nem örülnek ennek a fordulatnak, és megfogadják, hogy legközelebb már másképpen ér véget a történet. A kérdés már csak az, hogy mikor ismerik meg igazán Berlint, és minek a hatására döntöttek úgy, hogy inkább egy csapatba kerülnek vele és a Professzorral?

Hol volt a Professzor a Vienot aukciósház kirablása közben?

Bár Berlin a széria elején megemlítette a féltestvérét egy beszélgetés során a csapattársainak, és elmondta, hogy a férfit eléggé profinak tartja abban, amit csinál, a Professzor ekkor még valószínűleg éppen csak a tervezési szakaszában járhatott minden idők egyik legnagyobb pénzrablásának. Berlin azt is kiemelte, mennyire tiszteli a bátyját és tudta, hogy bármikor számíthat rá, még akkor is, ha éppen nem tartják rendszeresen a kapcsolatot. Szóval érdekes lesz látni, mikor fonódtak szorosabbra köztük a szálak…

Mióta nem hisz Berlin többé a szerelemben?

A nagy pénzrablás rajongói jól tudják, hogy Berlin kifejezetten szerencsétlen a magánéletében: nemcsak azért, mert a szériában súlyos betegséggel küzd, hanem azért is, mert többször is megnősült, de mindannyiszor kudarcot vallott. Szóval nem hitt többé a happy endben – sem a sajátjában, sem a másokéban. A róla szóló előzménysorozatban viszont még azt láthatjuk, hogy még annak ellenére is beleszeretett egy nőbe, hogy az aligha bizonyult ideális választásnak: a kiszemeltje ugyanis az a Camille (Samantha Siqueiros) volt, aki éppen az általa kiszemelt aukciósház igazgatójához ment feleségül. Hiába tudta, hogy a rajongása komoly problémákat okozhat a küldetésében, hagyta, hogy a szerelem „elvakítsa” őt és befolyással legyen a döntéseire és megszegte a nő miatt a saját szabályait is. Végül mindketten rájöttek, hogy nincs jövőjük együtt, de Berlin ekkor még nem adta fel a reményt az igaz szerelemre. Vajon kiben csalódott a legnagyobbat később az évek során?

Apropó sorozatok, ezeket láttad már?

Galéria / 6 kép

Van, amelyiknek a mai napig nem érteni az utolsó részét: 7 sorozat, aminek borzalmasan rossz vége lett

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?