Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Harry és Vilmos nagy békülése: Fény derült arra, ki kezdeményezte a közös megjelenést

királyi család

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Richard Kay író és újságíró árulta el, hogyan sikerült összehozni Vilmos hercegnek és Harrynek a közös találkozót feleségeikkel.

A hétvégén sor került arra, amire évek óta nem: a két testvér, valamint Meghan és Katalin együtt léptek kamerák elé! A szakértő szerint Vilmos volt az, aki üzenetet írt öccsének, amelyben megkérdezte, hogy csatlakoznának-e hozzá és Katalinhoz Windsorban, ahol az emberek virágokkal és képekkel emlékeztek meg a nemrég elhunyt királynőről. Bár többen is azt rebesgették, hogy Károly utasította fiát erre, úgy fest, Vilmos saját döntése volt, hogy békejobbot nyújt öccsének.

A négyesről készült képek kicsit olyan érzést sugalltak, mintha vissza lett volna forgatva az idő kereke, amikor még mind a négyen jókedvűen és örömmel voltak egymás társaságában. A királyi család nagy rajongói és a fotósok szerint is olyan volt, mintha a királyi fivérek két éve megszűnt testvéri köteléke újra megerősödne. Ettől függetlenül Harry többször is feszültnek tűnt, amikor fogadták a nagymamájuk, II. Erzsébet halála miatti részvétnyilvánításokat a tömegtől a windsori kastély kapuja előtt.

A kölcsönös testvéri szeretetük nagyon sok erőt adott Vilmosnak és Harrynek édesanyjuk, Diana elvesztését követően, ami felnőttkorukban is megmaradt. Meghan színrelépésével viszont rohamosan változni kezdett a fivérek közötti kapcsolat.

A királyi családtól való hivatalos elszakadásuk pedig úgy tűnt, egy életre megmérgezte Vilmos és Harry viszonyát. A két házaspár bő 45 percet töltött a tömeggel, ami sokakban felidézte azt a pillanatot, amikor a testvérek a Kensington-palota előtt köszöntötték a gyászolókat Diana tragikus halála után.

Kép
forrás: Chris Jackson/Getty Images

Még a sétájuk végén is megmaradt az összetartozás érzése. Mind a négyen ugyanabba a kocsiba szálltak be, és együtt indultak el Frogmore Cottage irányába, ahol Harry és Meghan otthona található. Joggal merült fel ezek után az emberekben, hogy ez vajon a királynő miatt történik vagy tényleg kibékülnek végre egymással?

A békülésre mutató bizonyíték, hogy Vilmos javaslatára kaphatja meg Harry és Meghan két gyermeke, Archie és Lilibeth a herceg és hercegnői címeket. Viszont a hétvégén megrendezett családi vacsorán megint mást olvastak ki a bennfentesek:

Aznap este két vacsorát rendeztek a királyi birtokon, és egyértelmű volt a megosztottság: az egyik az új királynak és az örökösének, a másik a család többi tagjának szólt.

- árulta el a forrás.

Szombatra az események gyorsan felpörögtek: III. Károly király letette a koronázási esküt, Skóciában pedig Anna, András, Eduárd és gyermekeik mondtak köszönetet a gyászolóknak, akik összegyűltek, hogy leróják tiszteletüket Balmoralban. Felmerült az a hír is, hogy Lilibet és Archie szintén az Egyesült Királyságba érkezhetnek a királynő temetésére, amit egy hét múlva, hétfőn fognak tartani.

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

II. Erzsébet királynő legviccesebb pillanatai

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!