Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az Answear nem csak divattal inspirál - nézd meg az új Answear.hu kampányt!

Az Answear nem csak divattal inspirál - nézd meg az új Answear.hu kampányt!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
„LIFESPIRATION STARTS HERE” Az inspiráció cselekvésre ösztönöz, felébreszti a kreativitást és szárnyakat ad.

Az Answear.hu legújabb „LIFESPIRATION STARTS HERE” kampánya a márka megújult stratégiájának részeként magával ragadó és energizáló, olyan egyedi nőket mutat be, akik a maguk módján a legteljesebben élik életüket. Érezd te is a kampányból áradó inspirációt és erőt!

Az Answear Lengyelország egyik legnagyobb online multibrand áruháza, ami összesen 9 országban van jelen. A márka 10 éve hallgat a vásárlók hangjára, és reagál folyamatosan változó igényeikre. Inspirációt nyújt, termékeket mutat be és javasol, így szabad kezet ad az élet még teljesebb és bátrabb élvezetéhez.

Kép

Az új kampányban a márka egy új kommunikációs irányt mutat be a nézőket elvarázsoló reklámfilm segítségével, melyben sok különböző nő tűnik fel. Mégis van bennük valami közös: mindannyian aktív és bátor individualisták, akik pontosan tudják, mennyit érnek. Olyanok, amilyenek lenni akarnak, úgy élnek, ahogy mindig akartak. Kihasználják a bennük rejlő lehetőségeket, követik a szenvedélyeiket, ők a változó világ motorjai A film tele van női energiával és pozitív érzelmekkel. Táncolás, bokszolás, utazás, karrier vagy fára mászás - minden nőnek megvan az eredeti elképzelése önmagáról, és nem fél kibontakoztatni azt.

Nézd meg te is a reklámfilmet.

Fontos, hogy a Monika Kmita által rendezett reklámfilmben a színésznők mellett valódi hősnők is szerepelnek, akik megmutatják igazi személyiségüket. Ilyen többek között Izabela Sopalska-Rybak edző, aktivista, a Varsói Mozgássérült Egyesület elnöke és a varsói kerekesszékes rögbicsapat, a Four Kings játékosa. Tetteivel arra motivál, hogy a nehézségek ellenére az álmok igenis valóra válthatók, miközben szeretné a fogyatékkal élők társadalmi megítélését is megváltoztatni.

A filmben Bożena Wydrowska képzőművész, előadóművész és koreográfus is feltűnik. Ő a lengyel voguing szcéna egyik legismertebb alakja és a bálterem-kultúra (ballroom culture) népszerűsítője. A boxjelenetek Sasha Sidorenko, lengyel-ukrán profi ökölvívó Európa-bajnok közreműködésével készültek.


A kampány nagykövetei megtörik a megszokott mintákat és rendkívüli bátorságukkal megváltoztatják a világot. Ők az inspiráció az élethez, ők a LIFESPIRATION megtestesítői!


A kampány része a „LIFESPIRATION STARTS HERE” stratégia bevezetésének, amit a márka az answear. LAB Girl Power kollekció bemutatásával indított el. Nőktől nőknek, a nőkben lakozó erő és bátorság megnyilvánulásaként. "Az új kommunikáció részeként, az Answear.hu nem csupán egy divatwebáruház lesz, hanem a ‘LIFESPIRATION’, azaz az inspiráció helye is Arra inspirál, hogy a saját igényeink szerint éljünk.

„Kész megoldásokat mutatunk arra, hogyan éljünk érdekesebb, bátrabb és még aktívabb életet. Párbeszédet kezdeményezünk a nőkkel, akik mára a fő célcsoportunkká váltak és szenvedélyeiken, életükön keresztül mutatják be a márka összes értékét. Tele vannak inspirációval az élettel kapcsolatban, kimeresztik karmaikat és ők diktálják a játékszabályokat"

- mondja Katarzyna Kaczmarczyk, az Answear marketingmenedzsere.

A márka a jövőben stratégiája részeként termékkínálatát a tágabb értelemben vett lifestyle stílus kiterjesztésével is bővíti.

Az „LIFESPIRATION STARTS HERE” kampány október 1-én debütált Magyarországon. A kampánnyal a televízióban és az interneten egyaránt találkozhatsz. A gyártásért a Feeders Agency, a médiavásárlásért az OMD Hungary, míg a kommunikációs tevékenységekért a HELLO PR felel. A reklámfilmet a Film Reaktor készítette, az operatőri munkát Nikodem Marek végezte. A filmet Varsóban forgatták (többek között a Powsini Botanikus Kertben és a Kultúra és Tudomány Palotájában).

Nézd meg a kampányfotókat ezekről a bátor és erős nőkről!

Galéria / 7 kép

ANSWER - LIFESPIRATION kampány fotói.

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!