Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Üdv a Modellügynökség blogon!

Üdv a Modellügynökség blogon!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindig is érdekelt, hogy milyen a modellek élete? Talán nem is tudtad eddig, de a magazinokban és óriásplakátokon látható gyönyörű képek a modellek munkájának csupán a felszíni részét képezik. Mától induló blogunkban az Attractive Models elkalauzol a jéghegy csúcsa alá, azaz mindent megtudhatsz rólunk, a mi oldalunkról, a kulisszák mögül.

A modellkedés valójában egy komoly csapatmunka, hiszen megfelelő anyaügynökség, külföldi menedzsment és támogató családi háttér nélkül mondhatni mit sem ér az, ha valaki magas és gyönyörű. A felsoroltak közül mi, az Attractive Models anyaügynökségként vagyunk jelen, ami a legkardinálisabb pont egy modell karrierjében, mondhatni egy második családként. Több mint 15 éve építünk fel és nevelünk ki olyan nemzetközi topmodelleket, akik a világ legnagyobb divatfővárosaiban aratnak óriási sikereket. Piacvezető teljesítményünk Fehér Orsi profizmusának köszönető, aki tökéletesen beszéli a fiatal modellek és a szakma nyelvét, ugyanis egyedülálló módon modellből lett a modellügynökség nemzetközileg elismert vezetője.

Fehér Orsi, az ügynökség vezetője
Fehér Orsi, az ügynökség vezetője

Ha ismerősen cseng Adamik Luca, Barabás Henriett, Ebergényi Réka és Hajdu Niki neve, az nem a véletlen műve, hiszen nemzetközi topmodellekről van szó, akik budapesti irodánkból indulnak meghódítani a világot.

Adamik Luca
Adamik Luca
Barabás Henriett
Barabás Henriett
Ebergényi Réka
Ebergényi Réka
Hajdu Niki
Hajdu Niki

A következő videóban Barabás Heni vezet körbe az irodánkban:

Legnagyobb büszkeségünk a Magyarországon eddig még sosem látott mennyiségű Vogue címlappal, Calvin Klein, Chanel és Prada kampánnyal rendelkező szupermodell, Axente Vanessa, akit 8 évvel ezelőtt fedeztünk fel a szintén nálunk modellkedő nővérének IWIW-es adatlapján.

Folyamatosan kutatunk újabb tehetségek után interneten és akár Budapest utcáin is, akiknek minden lehetőséget megadhatunk a tapasztalatszerzésre és fejlődésre, fontos kiemelni, hogy mindezt természetesen díjmentesen. Egyik legnagyobb reménységünk, Dobár Zita például még csak 15 éves, de Tokió legjobb ügynökségénél dolgozott sikeresen a nyár folyamán.


Dobár Zita
Dobár Zita

Rengeteg mutatni és mondani valónk van a modellszakma témakörében, maguk a lányok pedig már alig várják, hogy megoszthassák a blogon mindennapjaik részleteit. Isten hozott az Attractive blogján!

Axente Gréta
Axente Gréta

Téged milyen modellkedéssel kapcsolatos téma érdekelne a legjobban? Szívesen belesnél a hétköznapjaikba, esetleg a gardróbjukba, vagy inkább egy fotózás kulisszái érdekelének jobban?

A kereséshez kezdj el gépelni!