Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Blog témájú cikkek

Kép

„Nem az első találkozásom a rákkal” - Jane Fonda a betegséggel való küzdelméről vallott

A betegség ezúttal a nyirokrendszerét támadta meg, Jane Fonda viszont nagyon erős és pozitívan tekint a jövőbe.

Kép

9+1 utazópáros, akit érdemes nyálcsorgatva követni az Instán

Ugye, milyen fantasztikus lenne, ha te is, a párod is otthagyhatnátok az irodai melót és életetek hátralevő néhány évtizedét utazgatással töltenétek?

Kép

Férfiszemmel: Míg a halál el nem...

“Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico”, írta vala Merániai János dodonai kétértelműséggel. Magyarul a következőképp hangzik: “A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.”

Kép

Férfiszemmel: A nő, mint valuta

Újabban lett egy hobbim, ami felváltotta a játékfüggőségemet. Ráadásul, ha türelmes vagyok, és képes leszek túlnőni a telhetetlenségemen, talán még hasznot is termelek majd, mint botcsinálta kriptovaluta befektető.

Kép

Férfiszemmel: A nagy Ő a nagy P mellett van

A századik nagy Ő sem úgy szuperál, mint kellene?

Kép

Meghan Markle élete Harry előtt - 15 érdekesség

Jó ügyekért harcolt, blogot vezetett és az egészséges étkezés megszállottja volt.

Kép

Előkerült Meghan hercegné régi blogja, amelyből kiderül egy igazán érdekes dolog róla

Az igazán szemfüles rajongók kiszúrtak egy érekességet, amin biztosan sokan kezdenek majd háborogni. Előkerült Meghan hercegné blogja, benne egy vallomással.

Kép

Lakatos Levente: Neked ideális a tested? Teszteld le! + VIDEÓ

Amikor testképzavarról beszélünk, leginkább a csontsovány női modellek, illetve a “hétköznapi" testtel élő nők ellentétére asszociálunk. Pedig ez a kontraszt már rég a múlté, az Instagram térhódításával a fitneszforma lett az új “vezérhangya”, ami immár a férfiakkal szemben is komoly elvárásokat támaszt.

Kép

9+1 utazópáros, akit érdemes nyálcsorgatva követni az Instán

Tudnak élni, az biztos.

Kép

Egyik példaképemmel énekelhettem

Ismét érdekes történésekről számolok be nektek.

Kép

A te háztartásodban is lehetséges! 6 kevésbé ismert, de annál egyszerűbb lépés a nulla hulladék felé

Az átlag magyar napi 1 kiló hulladékot termel. Ez az Amerikában élő blogger, Bea Johnson évente 1 kilót. Most Magyarországon járt egy konferencián.

Kép

36 órányi ébrenlét után léptem fel

Elmesélem nektek, mik történtek velem mostanában.

Kép

A budapesti divathét Lucia szemével

A Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe, vagyis a Budapesten megrendezett divathét nem csak magyar, de közép-európai tervezők kollekcióinak prezentálására is lehetőséget adott idén ősszel is. A 2017-es tavaszi-nyári szezonban Lucia képviselte az Attractive modellügynökséget két napon keresztül több mint 10 divatbemutatón vonulva, többek közt olyan tervezők kollekcióit bemutatva, mint Ana Ljubinkovic, Kata Szegedi, Konsanszky, Nanushka, vagy Odivi. Az égig érő lábú Lucia két évvel ezelőtt jelentkezett hozzánk a weboldalunkon keresztül, azóta már lehetősége volt szerepelni a tokiói, szingapúri és az AltaRoma divatheteken is, ahol Dior és Etro kifutóin is bemutatkozhatott. A mai bejegyzésben modellünk itthoni élményeiről számol be rengeteg fotóval tűzdelve.

Kép

Új arcok a láthatáron: Nikolett első fotózása

Hogyan lesz valakiből modell? Megéri jelentkezni, vagy igent mondani, ha leszólítanak? Mi a menetrendje a modellé válásnak? Minden kérdésedre választ kaphatsz, ha követed egyedülálló sorozatunkat, melyben új arcaink karrierjének felépítését követheted végig egészen a kezdetektől.

Kép

Örülök, hogy erre a szakra mentem!

Imádom a sound design óráimat, úgy örülök, hogy erre a szakra mentem. Ebben a szemeszterben leginkább analóg szintikkel foglalkozunk és modulárokkal.

Kép

Alisa és a Joy októberi divatanyaga

Betartjuk, amit ígértünk, így ma egy fotózás kulisszái mögé leshetsz be, a végeredményt pedig bármikor megnézheted ha felütöd a Joy októberi számát. Egyúttal bemutatkozik a blogon tengerkék szemű modellünk, Alisa is, akinek profi editorialjai, vagyis divatanyagai Európa több országában, sőt Ázsiában is megjelentek már, a következő képek például Kuala Lumpurban, Párizsban és Barcelonában készültek.

Kép

Hien blogja: Új lakótársak, új élmények

Új helyre költöztem. A regi lakótársaimmal ugyanúgy megmaradt a barátság,aminek nagyon örülök,mert ezek szerint nem csak azért lógtunk együtt, mert össze voltunk zárva :)

Kép

A modellügynökség blog: Zita naplója: Első utam Tokióba

Hogyan kell elképzelni, mikor egy gyönyörű tinédzser életében először indul modellként külföldre? A válasz egyáltalán nem olyan ijesztő, mint azt sokan gondolnák. Mi azt a filozófiát valljuk, hogy azt, aki nem szokott még a mély vízben való úszáshoz, kegyetlenség lenne belelökni a medencébe. Vagyis zéró külföldi tapasztalattal nem szívesen engedünk Európába utazni kezdő modelleket. Első utazások alkalmával közkedvelt célunk Ázsia, ami a tévhitekkel ellentétben ultra biztonságos. Feltéve persze ha a legjobb ügynökségekkel dolgozik az ember lánya. Fiatal tehetségünk, ZitaTokióban eltöltött hónapjait maradandó emlékként őrzi majd egy életen át.

Kép

Üdv a Modellügynökség blogon!

Mindig is érdekelt, hogy milyen a modellek élete? Talán nem is tudtad eddig, de a magazinokban és óriásplakátokon látható gyönyörű képek a modellek munkájának csupán a felszíni részét képezik. Mától induló blogunkban az Attractive Models elkalauzol a jéghegy csúcsa alá, azaz mindent megtudhatsz rólunk, a mi oldalunkról, a kulisszák mögül.

Kép

Olvadj el! Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekei elképesztően édesek!

Ördög Nóra és Nánási Pál jó párost alkot. Szakmájukban mindketten sikeresek, magánéletük pedig a jelek szerint nem is alakulhatna ennél jobban: szülőkként láthatóan nagyon boldog és teljes az életük.

Kép

A lány, aki guszta képeken eszi körbe a világot

Vigyázat! Ettől te is utazni és kajálni akarsz majd…

Kép

Mozdulni és kimozdulni

Menjek? Ne menjek? Ez a két kérdés váltogatja egymást a fejünkben, mikor eljön az idő, hogy először otthon lehet hagyni a babát. Aggodalom és félelem.

Kép

“Nem hazudhatok tovább” – Kiakadt az egyik legnépszerűbb blogger

100 kép és egy napos koplalás. Másnéven a tökéletes bikinis szelfi. Mi lenne akkor, ha a köntörfalazás helyett az szerepelne a képeken, ami a valóság? Essena O’Neill megcsinálta!

Kép

18 évesen megunta az iskolát, azóta 97 országban járt

Otthagyta a sulit, és Nigériától Észak-Koreáig mindent bejárt.

Kép

60 éves nagymama a szépségbloggerek új sztárja

Hét unokája van – és persze gyönyörű arca.

Előző oldal
Következő oldal