Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mit szólnál egy nászúthoz az anyóssal? Megnéztük és imádtuk A Fehér Lótusz című sorozatot

a fehér lótusz, sorozat,

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Seperc alatt őrülten népszerű lett A Fehér Lótusz című új sorozat, ami nem csoda: a karakterek különlegesek, nagyon maiak, a történet pedig nem kevés váratlan fordulatot tartogat.

Előre szólok: hatalmas sorozatnézővel állsz szemben, hiszen legalább évi 2-3 sorozatnak hagyok helyet a mindennapokban. A Trónok harcát is 2019 végén láttam - na bumm - és akkor imádtam, amikor már réges-lég lejárt lemez volt. Kritikára ne is számítson senki: ez az ajánlás azoknak szól, akik nem kifejezetten kíváncsiak a pasijuk által imádott Vanhelsingre, és inkább egy totál más stílusú sorozattal ütnék el az időt.

Jelentem, 2021 nagy kedvence nálam A Fehér Lótusz, mondom is, hogy miért!

Az HBO sikersorozatának első évada pillanatok alatt igen népszerű lett, így borítékolható az új évad. A sorozat helyszíne maga a tökély: az álomszép Hawaii-n játszódik egy dúsgazdagok között népszerű luxusszállodában. A téma adja magát, hiszen bepillantást nyerhetünk a gazdag és sikeres amerikaiak mindennapjaiba, ami láttán ismét kimondhatjuk a legnagyobb közhelyt: a pénz nem boldogít. És azt is boldogan nyugtázhatjuk magunkban, hogy tökmindegy, milyen egzotikus helye nyaralunk, ha a társaság egy rémálom.

A sorozat a szállóvendégek és néhány alkalmazott egy hetét öleli fel, ami leginkább azért izgalmas, mert a legelső rész legelső képkockájából kiderül, hogy bizony valaki egészen biztosan meghal majd a hat rész alatt, ám hogy ki, arról a legutolsó pillanatig csak találgatni lehet.

A sorozat hatalmas pozitívuma, hogy nagyon mai, nagyon valós, és általa még sokkolóbb látni, hogy a tizenévesek életét milyen döbbenetes módon meghatározza a kütyüzés. Közhelyekben persze nincs hiány, ugyanakkor azt is borzasztóan üdítő látni, hogyan csodálkozik rá a gyönyörű világra egy okostelefon-függő fiatal, aki hirtelen digitális detoxot kénytelen végrehajtani. És őt látva jó eljátszani a gondolattal, mi lenne a mi gyermekeinkkel, ha egyáltalán nem lenne a mindennapok része az instázás, a böngészés, a csetelés...

A történetszálak érdekesek, néha kigúvadt szemmel bámultam egy-egy szokottnál is váratlanabb fordulat láttán, és bár maradtak bennem igen nagy kérdőjelek azzal kapcsolatban, hogy fordulhat elő az, hogy egy elvileg okos és gyönyörű fiatal nő x hónap együttjárás után a luxusnászúton döbben rá arra, hogy a férje egy igazi f*szkalap. Elnézést, nemigen van jobb szó erre a karakterre. Ezt leszámítva a színészek zseniálisak, pont olyanok, amilyennek lenniük kell: sok szempontból tökéletesek, mégis épp olyan problémákkal küzdenek, mint mi mindannyian. Még a leggazdagabbak és a legszebbek is.

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

A legdrágább sorozatok, amik valaha készültek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.