Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Eddz úgy, mint egy modell!

Eddz úgy, mint egy modell!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Szakmai titkok következnek!

A modellek mindennapjaiba nem kizárólag a centik miatt épült be a rendszeres mozgás, hiszen az egészséges életmód része kell legyen ez is.
Az orvosok legalább napi fél óra mozgást javasolnak, s ezzel minden Attractive-modell tisztában van, ezért hetente legalább ötször, de minimum háromszor választják azt a mozgásformát, amelynek szerelmesei. Lehet ez edzőterem, jógastúdió, uszoda, futópálya vagy éppen kosárlabdapálya, az egészségük érdekében mindenki rátalált a neki legmegfelelőbb sportra. Az is, aki egyébként bármennyit ehet, egy dekát sem hízik, hiszen a vitalitást és állóképességet nem adják ingyen. Azokkal, a hosszú évek alatt bevált módszerekkel szeretnénk ösztönözni téged is a mozgásra, amiket folyamatosan ajánlunk a mozogni, feszesedni vagy fogyni vágyó jelöltjeinknek.

Tracy Anderson Method: Mat Workout.
A kedvenc fitneszgurunk, akit két hétig mindenki gyűlöl, végül hálás lesz neki. Olyan sztárok személyi edzője volt már, mint Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Madonna és Shakira, a stúdiójába pedig Gisele Bündchen, Jennifer Aniston és Kim Kardashian is gyakran ellátogat. A legtöbb Attractive-modell ezzel a videóval kezdte a karrierjét, ugyanis az általa kifejlesztett egyedi edzéstervvel – a legnagyobb sztárokhoz hasonlóan – te is felébresztheted a legkisebb izomcsoportjaidat is, és kitartó, mindennapi munkával rövid idő alatt átformálhatod az egész testedet. Hetente legalább öt alkalommal kell együtt izzadnod egy órán át Tracyvel ahhoz, hogy két hét után látványossá váljon a változás.


Kép

VSX: Sexiest workout ever
Egyik Victoria’s Secret-angyalka sem született tökéletesen szálkás testtel, céltudatos nőként tettek azért, hogy megőrizzék bombaformájukat és egészségüket. Mivel nekünk különösen szimpatikus, hogy a világhírnév hatására sem dőltek hátra, Tracy után a legtöbbször a VSX 4 rövid videóját ajánljuk, amely külön erőközpontokra, a karra, a fenékre és a lábakra hat. Nagyon fontos, hogy előtte meglegyen a 10 perc bemelegítés, majd ha végeztél az edzéssel, ne felejtsd ellazítani az izmaidat. Az eredményt akkor fogod érezni, ha a YouTube-on is megtalálható videókon bemutatott gyakorlatokat az elmondottak szerint ismételed és legalább hetente háromszor szánsz rá időt.


Jóga, pilates
Az első két módszerrel ellentétben a jóga és a pilates nemcsak a testedet, hanem a szellemedet is formálja. Lényegében a légzést segítségül hívva, gerinckímélő módon, a mélyizmok használatával, belülről kifelé erősítik az izomzatot. A jóga inkább a gerinc és a végtagok hajlékonyságára, míg a pilates inkább a hasizmok fejlesztésére szolgál. A modellkedéshez kifejezetten szuperül jön, hogy javítja a tartásodat, az egyensúlyérzékedet, a hajlékonyságodat és a legnagyobb káosz idején is segít ellazulni. Rengeteg modell imádja ezeket a mozgásformákat, olyannyira, hogy a legendás szupermodell, Christy Turlington még könyvet is írt a jógáról. Külön ajánljuk a gerincjógát azoknak, akiket érdekel a modellkedés, de még nőni szeretnének pár centit.

Büszkék vagyunk saját jógininkre, Vellára, aki korábban az Attractive Modelsnél modellkedett, ma pedig már Ázsiában indít jógaórákat:




Futás
Ugyan az előző tippekhez is csupán egy matracra volt szükséged, a futás olyan sport, amit bárhol, bármikor tudsz gyakorolni ingyen a természetben. Köztudott, hogy a rendszeres futás növeli az állóképességet, kiváló hatással van az anyagcserére és az idegrendszerre, segít megelőzni a daganatos, a szív- és érrendszeri betegségeket, sőt még az asztmát is. Minimum heti 3x50 perc futást javasolunk, ami inkább hosszú távú és lassabb legyen. Sajnos a túl gyors, rövidtávfutástól az izomtömeg megnövekszik, ami a modellkedés szempontjából ugyanúgy plusz centiket eredményez. Kattints ide és olvasd el modellünk, Virág tippjeit a futáshoz.


+1 tipp, ha valami különlegesre vágysz: Zumba Fintess! Táncos aerobicprogram latin zenére, ami formálja az alakodat, javítja az állóképességedet, hosszútávon nemcsak az izmaidat, hanem az önbizalmadat is erősíti. A modellkedés szempontjából azért is jön jól, mert fejleszti a ritmusérzéket, ami például a kifutós munkáknál elengedhetetlen.

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A szakértők elárulják, milyen vibrátort kéne beszerezned, ha még soha nem vettél

Magyarország első, kifejezetten nőknek szóló szexshopja, a Lib Women's store tulajdonosai, Jani-Téglásy Lili és Dobó Nagy Fanni segítenek neked elsőre jót választani!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!