Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Emlékeztek még, milyen volt az első?

Emlékeztek még, milyen volt az első?
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mármint a kedvenc hírességetek első vörös szőnyeges szereplése? Hát elárulom, Drágáim, hogy nem mindenkinek sikerült olyan bombasztikusra, amit mostanában elvárnánk tőlük. Persze az adott éra divatjának lehet, hogy megfelelt – ó, azok a drága jó 2000-es évek! –, de visszatekintve… Na de nem is szaporítom a szót, nézzük meg, kinek, hogy alakult az első red carpet stylingja!

Ha érdeklődtök a divat és a menő, dívás ruhák iránt, akkor már biztos be vagytok zsongva, hiszen elindult a "vörös szőnyeges" szezon!!! Ilyenkor láthatjuk a legnagyobb, legfelkapottabb divatházak és tervezők legpompásabb ruhakölteményeit, és általában ilyenkor robbannak be a divattervező szakma friss üdvöskéi is. És hát ugye, a ma ünnepelt sztárok is elindultak valahogy ezen a (néha kissé rögös) úton, amit a szőnyeg szélén ácsingózó fotósok meg is örökítettek az utókor számára. Ezeket a képeket hoztam most el nektek, hogy lássátok, miből lesz a cserebogár!

A bájos és tehetséges Natalie Portman először 1994. november 3-án vonult azon a bizonyos szőnyegen, méghozzá A profi című film premierjén, ma pedig már a második gyermekével várandós és csak úgy tündököl ebben a ragyogó sárga ruhakölteményben, ami engem épp Jackie Kennedyre emlékeztet, akit a legutóbbi filmjében alakít! Ki várja még rajtam kívül?? ;)

Kép

Kate Moss 1993-ban a Bloomingdale's egyik nagyszabású rendezvényén - és a 2016-os cannes-i filmfesztiválon a dögös-vörös ruciban! Nekem jobban tetszik a mai, letisztult stílusa és abszolút jobban áll neki a tűsarkú, mint a sportcipő! :)

Kép

2007-ben Jennifer Lawrence ebben a szalagavatós stílusú ruhában bukkant fel, amikor még a pózolást is csak hírből ismerte. De hát ilyen a fiatalság! ;) A 2016-os Oscar gálán viszont igen csak kitett magáért! Lehengerlően szép volt ebben a Dior ruhában! Olyannyira eltalálták ezt az outfitet Miss Lawrence-nek, hogy rengeteg oldalon cikkeztek róla. Szerintetek is gyönyörű? ;)

Kép

Hermione Granger, akarom mondani Emma Watson, ma már bizony közel sem az a cuki kislány a Harry Potterből. Igazi nővé érett és határozott törekvéseit egy egész világ követheti nyomon! A Bölcsek köve bemutatóján látható a bal oldali képen a mindösszesen 11 éves kishölgy, aki ma már 26 esztendős, sikeres és nagyon tevékeny nő. És miyen stílusos! Emlékeztek a pixie frizkójára, ami nők millióinak adott bátorságot ahhoz, hogy kipróbálják, milyen a copf nélküli élet? Nekem nagyon tetszett! ;)

Kép

A vámpírhercegnő, Kristen Stewart vörös szőnyeges debütálása 2002-re esett, méghozzá a Pánikszoba című film premierjén vonult először a fotósok hada előtt. Nagyon fiatal volt, ez látszik is rajta! A fekete talán nem az ő színe, de úgy tűnik imádja, és tudja is viselni a csajos punk style elemeit. Imádom a rövid sérót rajta is!! ;)

Kép

A popzene egyik fixen ragyogó csillaga, Taylor Swift kisasszony ebben a fehér ruhában jelent meg először a vörös szőnyegen, 2006-ban. Láttunk már ennél sokkal cifrább összeállítást is, úgyhogy lendüljünk is túl rajta, de a 2016-os Grammy gálán viselt Atelier Versace ruhája szerintem az eddigi egyik legdögösebb. Éljen a combvillantás és a color blocking szettek!!!

Kép

A híres-nevezetes Olsen ikrek! :) Drágáim, meg tudjátok tippelni, mikor lépett először vörös szőnyegre a filmipar leghíresebb ikerpárja? (Akik egyébként kétpetéjű ikrek!!!) Nem, nem akkor, amikor először feltűntek a tévé képernyőjén – akkor még ici-picik voltak. Viszont 6 évesen, 1992-ben elérkezett az idő, hogy a szüleik jelenlétében részt vegyenek első nagyszabású gála eseményükön! Hát nem voltak cukik?! Mary-Kate és Ashley egyébként mára elhagyták a színészkedést, és sikeres üzletasszonyok mindketten, akik a divatiparban találták meg önmagukat – és saját ruhamárkájuk, a THE ROW, útját egyengetik, nem is akárhogy!

Kép

Angelina Jolie-t az 1986-os Oscar gálán láthattuk először vörös szőnyegre lépni, ám ekkor még nem saját sikerei miatt. Édesapját, Jon Voightot kísérte el, és bizony már 11 évesen is csodaszép volt. Azért abban megegyezhetünk, hogy ez az Atelier Versace estélyi jobban áll neki, mint a puffos ujjú csipkeruha, igaz? Szerettük a 80-as éveket, de a divatnak nem minden részletét! ;)

Kép

Ó, a kis Willow Smith! Édesapja, Will Smith karjaiban láthattuk őt először a kamerák kereszttüzében, méghozzá a Cápamese 2004-es premierjén. Az édes kislányból egy lázadó kamasz lett, aki az zenei pályán is kipróbálta már magát. A stílusa merész és egyedi, határokat feszegető – igazi színes egyéniség, mint a testvére! ;)

Kép

Alexa Chung, a street style királynő 2006-os és 2016-ban a Tarzan londoni premierjén, amin a pasiját, Alexander Skarsgardot támogatta lélekben, és nagyon csinosan! ;) Szereti a feltörekvő designereket, mint én, és épp ezért egy Alessandra Rich darabban érkezett. Szolid, mégis szexi a megfelelő helyeken! ;)

Kép

Ezt az arcot mostanában nem nagyon lehet kikerülni, igaz? A bal képen szereplő kishölgy 1998-ban megnézte a Mulan című mesefilmet a szüleivel, majd közel húsz évvel később, 2016-ban, ebben az extra villantásokkal megtűzdelt Kristian Aadnevik ruhában ellátogatott az MTV Movie Awards-ra. Igen-igen, Kendall Jenner felnőtt! :)

Kép

Jöjjön egy nő, aki azon kevés színésznő közé tartozik, aki ki tudott törni a gyerekszínész skatulyából és felnőttként is sikert sikerre halmoz. A tündéri Drew Barrymore 1982-ben lépett először a vörös szőnyegre az E.T. bemutatóján és szerintem hihetetlenül cuki hercegnőcske volt. A második képen az ASPCA gálán látható tavaly, amelyen Martha Stewarttól vette át a díjat humanitárius és állatvédői tevékenységéért. Imádnivaló!!!

Kép

JLo meglehetősen nagy átalakuláson ment át 1994 és 2016 között, de elég hamar ráérzett a dívaságra. Régen is szép volt, táncosként, de közben túlnőtt ezen és már jó hosszú ideje tündököl fényes csillagként a popsztárok között, és persze színésznőnek sem rossz. Azt tudtátok, hogy ő eredetileg háttértáncos volt és onnan küzdötte fel magát oda, ahol most van? Nézzétek meg a Dalok szárnyán című filmet, ahol táncol és énekel is! ;)

Kép

Szórakozató összeállítás volt nagyon bízom benne, és hogy csempésztem pár színes percet a szürke, hideg hétköznapokba! ;) Egy dologban biztos vagyok, hogy titeket is megerősített: az idő néha kifejezetten jót tesz a stílusérzéknek! Csókollak benneteket! Markitosssssss

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!