Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

GivingTuesday, az adományozás napja: 4 jó ügy, amit támogathatsz

GivingTuesday, az adományozás napja: 4 jó ügy, amit támogathatsz

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A GivingTuesday mozgalom 2012-ben indult útjára azért, hogy arra ösztönözze az embereket, tegyenek jót.

Immár 10 éve annak, hogy kezdetét vette a GivingTuesday mozgalom, amely mára milliókat inspirált segítségnyújtásra. Az adományozás napja legfőbb célkitűzése mindig is az volt, hogy felszabadítsa a radikális nagylelkűség erejét szerte a világon – tehát azt az eszmét, miszerint mások szenvedésének éppoly elviselhetetlennek kell lennie számunkra, mint a sajátunknak.

A GivingTuesday mottója az, hogy mindannyian rendelkezünk olyasvalamivel, amit másoknak adhatunk: ez lehet egy bátorító mosoly vagy egy ölelés is. Felszólalhatunk számunkra fontos ügyek mellett, lelki, akár anyagi támogatást is nyújthatunk azoknak, akiknek segítségre van szükségük. A listánkon olyan kampányokat találhatsz, amelyek mellett akár ma, az adományozás napján is kiállhatsz, csak ne felejtsd el használni a #GivingTuesday hashtaget, hogy másokat is cselekvésre, jótékonykodásra ösztönözz!

Mancsold fel az új naptáradat!

Még nem szerezted be a naptáradat 2023-ra? Akkor ne is keresgélj tovább, ugyanis kizárt, hogy találhatnál édesebbet annál, mint aminek a lapjain az Összefogás A Szánhúzókért Alapítvány örökbefogadott védenceink pózolnak. A falinaptár megvásárlásával az ő ellátásuk biztosítását, valamint további rászoruló kutyák mentését támogathatod. Ugyanis annak ellenére, hogy a husky és általában a szánhúzó kutyák kimondottan népszerű fajták ma, sokukról lemondanak: többek között azért, mert igazi szabadulóművészek és sok törődést igényelnek.

Add tovább a csodát!

Egésze december 30-ig vár téged a Westend Tetőkert varázslatos téli csodavilága, ahol az ünnepi hangulatot a jégkorcsolyapálya, egy varázslatos körhinta és persze a forralt bor is garantálja. Ezt a fantasztikus élményt mindenképpen érdemes továbbadnod: például az autista társainknak, akiket a fűtött sátorban, a Autistic Art grafikával ellátott HelloPay terminálon keresztül támogathatod.

#havinembaj

A The Body Shop Magyarország karácsonyi kampányának a menstruációs szégyen és a menstruációs szegénység, melyhez ez egy például kitűzőt, pólót, neszesszert és vászontáskát tartalmazó kollekciót is piacra dobtak. A befolyt összeggel a Budapest Bike Maffiát támogatják, akik a szociális intézményekben élő rászoruló nőket segítik belőle egészségügyi és higiéniai termékek vásárlásával.

A Lázadó Lányok mecénást keresnek!

Januárban kerül megrendezésre a hatodik Lázadó Lányok Tábor, melynek során a NANE Egyesület és a Patent Egyesület aktivistái interaktív önbecsülést és önismeretet fejlesztő foglalkozásokat tartanak 13 és 18 év lányoknak, akik ezáltal tanulhatnak a szexuális és reproduktív egészségről, de az erőszak figyelmeztető jeleiről vagy az egyenlőségre és kölcsönösségre épülő párkapcsolatokról is. Ha mecénássá válsz, eggyel több lány kaphat esélyt a részvételre!

És ezt olvastad már?

Galéria / 10 kép

Hírességek, akik luxus helyett inkább adományokra költenek

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.