A nap cikke

Channing Tatum új külseje mindenkit meglepett

Channing Tatum kisebb átalakuláson ment keresztül, és külseje most leginkább 2003-as énjét idézi. Hogy ez előnyére vagy hátrányára válik-e, döntsd el te!

5 romantikus lánykérés története

5 romantikus lánykérés története
Nincs kép Joy.hu
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Igen, igen, igen. Akadnak olyan pillanatok, amikor még a férfiak is kútba dobják pasis önérzetüket és képesek kalapot emelni az igazi romantika előtt. Tagadják? Ezt az egyet, nem. Magasban vagy mélyben. Levegőben vagy vízben. A szerelemnek teljesen mindegy. A lovagi kortól fényévekre, a JOY bemutatja napjaink legromantikusabb lánykéréseit, mert a letérdelek a konyhában típus, nem menő.

26573.w.jpg

Fotó: Europress

A nagy kérdés nyomában

Minden csoda egy napig tart. Léteznek azonban olyanok, amelyek elkísérnek egy egész életen át. Totális meglepetés, váratlan varázslat. Romantika, ahogy mindenki szeretné. Eredeti ötletek, őszintén és szerelmesen…

Bakik a nagy napon! Vicces esküvői történetek!

Dupla dinamit, Orsi (27)

Előfordul olyan, amikor párunknak sikerül úgy szervezkedni a hátunk mögött, hogy semmit nem veszünk észre. De mi történik akkor, ha meglepetés csokorban érkezik? Totális megsemmisülés.

„Az egész egy verőfényes nyárvégi napon kezdődött, amikor is a pasim felhívott és bejelentette: csomagoljak, mert megyünk Olaszországba. Spontán? Naná, így a legizgalmasabb. Persze, hogy benne voltam a dologban. De túlságosan elfoglalt a semmiből jött nyaralás, így hát sejtésem sem volt, mi vár majd rám igazán. A Toscanai körutazás, egy kicsit Szex és New Yorkosan. Ez idő tájt már 6 hónapos terhes voltam. Gyönyörűen gömbölyödött a pocim, de ez cseppet sem zavart. Az ellső napokban eldugott, romantikus szállodákban aludtunk, ahol tényleg csak egymással lehettünk elfoglalva. Aztán a negyedik nap váratlanul átmentünk egy lenyűgöző, méregdrágának tűnő kifinomult hotelba. Lementünk a tengerpartra és egy váratlan pillanatban letérdelt elém és elővett egy dobozt, amiben két gyűrű pihent. Hirtelen levegőt sem kaptam. Persze, a barátom meg hónapok óta mondogatja, hogy mennyire nem híve a házasság intézményének. Igazi átverés. Olyan boldog voltam, amelyet nem lehet szavakba önteni. Váratlan utazás egy meglepetés leánykéréssel. Teljesen ledöbbentem. Ilyen nincs, hogy nekem ennyire szuper lovagom legyen -mondogattam. Azonban ezzel még nincs vége. A totális megsemmisülés kedvéért folytatódott az álom. A csodálatos vacsorát egy forró éjszaka követett. Reggel, amikor felébredtem, jött az újabb telitalálat. A vőlegényem átölelt és a fülembe súgta: - akkor hozzám jössz MA feleségül? Micsoda??? Itt? Most? Sokkot kaptam és csak azt tudtam ismételgetni, hogy ez nem velem történik. Ez egy álom, csípjen meg valaki. Fogalmam sincs, honnan került elő a menyasszonyi ruha, ráadásul tökéletesen rám öntve, kis vacakkal a hasamban. Fel se ocsúdtam, máris jött az olasz esküvőszervező hölgy a menyasszonyi csokorral, aki végre előléphetett rejtekhelyéről. Pár percre rá a fodrász, és kozmetikus is. Még most is libabőrös vagyok, ha csak rá gondolok. Ahogy elkészültem, már várt ránk az esküvői autó és a sofőr, aki elvitt minket egy gyönyörű kis olasz kápolnához, ahol meg már a pap bácsi fogadott minket. Gyertyafények mellett egy kis hamisítatlan olasz hegedűkíséret, csak hogy teljes legyen agyi orgazmusom. Létezik olyan nő, aki ettől nem olvadna el? Ugye, nincs. A férjem utólag elmesélte mennyi szervezői munkája volt. Segített neki egy magyar esküvőszervező hölgy is, Varga-Kovács Tímea, akivel folyamatosan tartotta a kapcsolatot. Hogy nem vettem észre? Nem is értem, de örülök, mert így volt álomszerűen tökéletes az egész. Kis idő elteltével megérkezett új lakónk is, Patrik, csak hogy meglegyen az összkép. Most már tudjuk, igaz az a legenda, hogy a baba megérzi az anyukája boldogságát, mert nála nyugodtabb kisfiút találni sem találtunk volna.”

Miért (nem) akarnak nősülni a férfiak?

Elmerülve, Gábor (26)

Biztosan sokan vagyunk olyanok, akik szívesebben elcserélik a romantikát, mondjuk egy adrenalin bombára. Mi van akkor, ha a kettő együtt hoz lázba minket? Extrém romantika férfi szemmel. A JOY ebben is elmerült egy kicsit…

"Már régóta együtt éltem barátnőmmel, amikor is elterveztük, hogy elutazunk Egyiptomba, Hurghadára. Miért pont ide? 40 fok, szikrázó napsütés, Vörös-tenger. Nem hiszem, hogy magaráznom kellene tovább a dolgot. Ráadásul itt a leggyönyörűbb a tenger élővilága. Lenyűgöző halrajok, csodálatos korallok. Leírhatatlan. Szóval, nem lehet kihagyni. Mi sem tettük. Ráadásul szerettem volna örökre emlékezetessé tenni ezt a kiruccanást, ezért eldöntöttem, hogy megkérem a kedvesem kezét. Hogyan? Szerintem mindenki sejti már a bevezetőmből. Mielőtt lemerültünk volna, a kezemhez kötöttem a gyűrűt, amit egész nyaralás alatt dugdostam. Amikor a szerelmem, a tenger alatt csodálta a mélységet és pár méterre kerültünk egymástól, előbányásztam és a markomba szorítottam a kis köves szépséget. Elkezdtem felé úszni, és amikor közeledett elkaptam a kezét és megmutattam neki, mit rejt a tenyerem. Óvatosan "ráhúztam az ujjára és megöleltem. Csodálatos érzés, amikor a mélység okozta adrenalin találkozik a szerelemmel. Miután feljöttünk, hosszasan csókolóztunk és alig akartuk elengedni a másikat."

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE

--pagebreak--

Magasság mámorában, Evelin (29)

Hallottunk egy legendát, miszerint oxigén szegény állapotban, az érzékek felerősödnek. Ez igaz lehet a szerelem nevű tébolyra is? Valószínűleg igen, és talán magyarázatot ad arra is, hogy aki egyszer a hegymászás rabja lesz, az örökké az is marad. Akárcsak, a szerelemé.

"Én és a kedvesem rendszeres járjuk a természetet. Mivel imádjuk és csodáljuk a hegyeket, a barátainknak nem is volt meglepő mesebeli történetünk. Egyszer, amikor neki vágtunk Svájc félelmetes szikláinak, a barátom olyanban sántikált, amire álmomban sem gondoltam volna. Már napok óta, csak felfelé tornáztuk magunkat, amikor egy hihetetlenül szép vízeséshez keveredtünk. Megálltunk egy picit pihenni, mire ő a szikla széléhez merészkedett és oda hívott. Ekkor letérdelt elém és elővett egy apró kis dobozkát és azt mondta: hozzám jössz feleségül? Nem tudom, hogy a magasság okozta oxigénhiánytól, vagy csak meglepettségtől, de olyan fantasztikus érzés uralkodott el rajtam, amelyet nem lehet leírni. Mintha valami szer felerősítette volna érzékeim. Nem is bírtunk magunkkal, azonnal egymásnak estünk, pedig nem volt éppen meleg. Persze igent mondtam és azóta én vagyok a legboldogabb feleség a világon."

Tuti tippek álom esküvőkre Makány Mártától

Betyárosan, Zoltán (33)

Fehér lovon szőke herceg a XXI. században? Nem menő. Fekete lovon betyárnak öltözve? Na, az menő. Eredeti leánykérés, magyaros virtussal…

„Leánykérés? Nem esett nehezemre kiötleni valami eredetit, mivel mindig agyament pasi hírében álltam. Sopronban voltam labdarúgó, amikor szerelmünk megérett már egy következő lépcsőfokra. Ezért kitaláltam, hogy megkérem kedvesem kezét, csak kicsit máshogy, mint ahogy azt a mesékben olvashatjuk. Egy barátommal beöltöztünk, olyan igazi magyaros betyárnak. Ezután óriási ujjongás közepette átlovagoltuk a várost, persze fenemód integetett nekünk mindenki. Olyan fél óra után megérkeztünk végre kedvesem házához, aki persze mit sem sejtett. Csodálkozva jött ki a házból, mi ez a hangoskodás. Mivel addigra már a hangulat a tetőfokára hágott, már cseppet sem izgultam. Könnyedén kezdtem hozzá a monológomhoz. Nincs itt se szőke herceg, se fehér ló, viszont itt vagyok én, fekete lovon, betyárként, és nagyon szeretlek. Hozzám jössz feleségül?” – hát nem eredeti???"

Megérkezett az Intimissimi Menyasszonyi Kollekciója

Toronymagasan, Vica (30)

Montmartre, Szajna-part, Notre Dame. Lehet romantikusabb helyszínt találni, mint a szerelem fővárosa? És ha már úgy is dúl a l’amour, az IGEN biztosan borítékolható. Szerelem a köbön.

„Aki Párizsba megy a párjával, biztosan felejthetetlen napok elé néz. Én sem számítottam másra, mégis sikerült rendesen meglepnie kedvesemnek. Történt ugyanis, hogy párom néhány gyönyörűen eltöltött nap után – hajózás a Szajnán, séta a festők negyedében -, azzal állt elém, hogy most meg kell bíznom benne, mert akkor lesz tökéletes a kis terve. Vár rám egy kis meglepetés. Bele menetem, mert nagyon kíváncsi voltam. Ezután bekötötte a szemem egy sállal és beültetett egy taxiba. Fogalmam sem volt hova tartunk, szuperül megszervezett mindent. Aztán furán sokat kellett sétálni, majd lépcsőzni. Azért ez már kicsit gyanús volt. Habár sejtésem beigazolódott, mégis sikerült a meglepetés. Mikor megengedte, hogy levegyem a szememről végre a kötést, ott térdelt előttem egy gyűrűvel a kezében. Hol? Naná, hogy több száz méter magasban az Eiffel-torony tetején, háttérben a gyönyörű Párizzsal. A döbbenettől és a lenyűgöző látványtól majdnem leszédültem. A körülöttünk álló emberek meg csak tapsoltak és örültek nekünk. A kedvesem persze határozottan újra megkérdezte, hogy ugye hozzá megyek feleségül? Én meg, kiabáltam a szélbe, hagy vigye hírül szerelmünket. IGEN! IGEN! És IGEN!”

Szöveg:Szamosszegi Gábor

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE!

Tovább olvasok
Napi horoszkóp december 11.: a Szüzek ügyei kedvezően alakulnak, a Skorpiók a környezetüknek bizonyíthatnak

Ma is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, mert izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

Ezek a szobanövények mindent kibírnak

Az ember sokszor félve vág bele az otthoni kertészkedésbe, melynek jól meghatározható okai vannak. A legfontosabb, hogy a növények rendszeres törődést és folyamatos gondozást igényelnek, amire sokan nem kerítünk elég időt. De ki ne akarná, hogy egy kis zöld élet költözzön a szobájába? Jó hírünk van: olyan növényeket hoztunk ma, melyek akkor is virulnak, ha néha megfeledkezel róluk.

Megmutatjuk a 10 legszebb és legtrendibb ünnepi manikűrt 2018-ban

A karácsonyi időszakban csillámba borul a világ, és akkor még nem beszéltünk a szilveszterről. Ebből a körmeid sem maradhatnak ki, íme a legszebb ünnepi manikűrök!

Ajándéktipp férfiaknak, ha semmi nem jut eszedbe a szerelmednek vagy családtagjaidnak

Gyorsan pörögnek a napok karácsonyig, és még mindig nem tudod, hogy mit vegyél férfiismerőseidnek? Most hoztunk néhány szuper tippet!

Tyra Banks lesz az új kedvenc női rappered, ha megnézed ezt a videót

Nem csak a modellkedés, de még a rappelés is a vérében van Tyra Banksnek. Ezt a videót érdemes megnézned.

Folytatódhat tinikorunk kedvenc sorozata, ráadásul az eredeti főszereplővel

A 2000-es évek elején hatalmas siker volt a sorozat, majd az abból készült film, így nem meglepő, hogy már beszélnek egy modern folytatásról.

Láttad már, mennyire kigyúrta magát Drake?

Talán sosem volt még ilyen jó formában Rihanna exe, Drake. Látványos kockákat edzett a hasára.

Kiderült, milyen csajok jönnek be az USNK srácokak

A döntőbe jutott zenekar rajongói nagyon kíváncsiak arra, hogy milyen lányok tetszenek a két rappernek.

Jennifer Aniston kijelentése: szerinte házasságai sikeresek voltak

Jennifer Aniston már második válásán megy keresztül, ám ő mégsem gondolja azt, hogy sikertelen kapcsolatokon van túl. Sőt!

Channing Tatum új külseje mindenkit meglepett

Channing Tatum kisebb átalakuláson ment keresztül, és külseje most leginkább 2003-as énjét idézi. Hogy ez előnyére vagy hátrányára válik-e, döntsd el te!

Ez igen! Kiderült, mennyit keres Kylie Jenner egyetlen poszttal

Kylie Jenner milliókat akaszt le naponta eladott sminktermékeivel, és ez egyáltalán nem az egyetlen bevételi forrása.

Meghan hercegné édesapja újra nyilvánosan üzent lányának

Thomas Markle részletesen mesélt megtépázott kapcsolatáról lányával, Meghan hercegnével.

Vilmos herceg beszólt Katalin hercegnének

Hoppá, néha még egy hercegnek is lehet csípős a nyelve. Vilmos herceg odaszúrt egyet a feleségének.

A legnépszerűbb kutyanevek a világ különböző pontjain

Sok helyen imádják a kutyákat, ez nem újdonság, azonban a legnépszerűbb kutyanevek egyik-másik helyen eléggé meglepőek.

Mindent visz a vancouveri rendőrkutyák naptára

Valóban mindent visz, hiszen pillanatok alatt elfogyott az összes naptár, melyet a világ minden tájáról rendeltek a rajongók. A vancouveri rendőrkutyák 2009 óta minden évben elkészítik fantasztikus naptárukat, melynek bevételét teljes egészében jótékonysági célra ajánlják fel a szervezők.

Napi horoszkóp december 10.: a Bikák tudatosan tervezik a jövőt, a Rákok hasznos tanácsot kapnak

A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

Trap kapitány extrém interjúja: Különleges helyen beszélgettünk a Tha Shudras énekesével

A Tha Shudras énekese, Trap kapitány szereti a különleges dolgokat, épp ezért különleges környezetben faggatuk ki vadi új daláról.

7 érdekes tény kedvenc karácsonyi dalaidról, amiket biztosan nem tudtál

A karácsonyi klasszikusokat kívülről fújjuk, de a háttér történetüket már kevésbé. Szinte biztos, hogy az alábbi 7 dolgot nem tudtad róluk!

Módszerek, amik tényleg beválnak megfázás esetén

Ha ledöntött a lábadról egy betegség, akkor mutatjuk, mi az, ami valóban segít abban, hogy a lehető leggyorsabban kigyógyulj belőle!

5 háziállat, ami veszélyes lehet egy kisgyermeknek

Vannak olyan állatok, amelyek tartása ugyan engedett, de kisgyermekek számára nem túlságosan ajánlott érintkezni velük. Az alábbiak közéjük tartoznak!

JOY 12 LAPSZÁM

Csak 2940 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem