Horoszkóp
Életstílus
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

5 romantikus lánykérés története

5 romantikus lánykérés története
Olvasd el!

Kutatások szerint a gyermekek az anyai nagymamájuk génjeit öröklik legerőteljesebben

Nem véletlen, hogy neked is szoros kapcsolatod van a nagymamáddal!

Olvasd el!

Milo Ventimiglia legújabb kutyás filmjének már az előzetesét sem lehet könnyek nélkül végignézni

Az év egyik legmeghatóbb, és egyben leggyönyörűbb filmje lehet Milo Ventimiglia újdonsága, amiben egy kiskutyával való kapcsolatát mesélik el.

A nap cikke

Katalin hercegné már viseli a nyár kedvenc naciját

Katalin hercegné nem egy született trendszetter, de most ő is rákapott a nyár nagy slágerdarabjára!

május 22

kos 03.21 - 04.19

Általában szereted, ha a tiéd az utolsó szó,...

bika 04.20 - 05.20

Akaratodon kívül belesodródsz egy szerencsétlen szituációba, amelyben ugyan...

ikrek 05.21 - 06.21

Számodra fontos dolog foglalkoztat jelenleg, amely miatt kezd...

rák 06.22 - 07.22

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, szeretnéd felkavarni...

szűz 08.23 - 09.22

Egy tőled független, vitás helyzetben mindkét fél a...

mérleg 09.23 - 10.22

Régóta gondolkodsz, hogy meg merj-e tenni egy bizonyos...

skorpió 10.23 - 11.21

Valami nem sikerül elsőre, emiatt kezded feladni a...

nyilas 11.22 - 12.21

Egyfolytában azon ténykedsz, hogy a környezetedben élőket boldoggá...

bak 12.22 - 01.19

Bizonytalannak érzel most magad körül mindent, egyszerűen sehol...

vízöntő 01.20 - 02.18

Nagy projektbe kezdesz bele, amelyhez minden egyes porcikáddal...

halak 02.19 - 03.20

Egy régi ismerősöd gyengéd érzelmeket táplál feléd, ám...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Meghökkentő vallomás: Sophie Turner elárulta, hogy szakítottak Joe Jonasszal az esküvőjük előtt

Nagyon őszintén mesélt kapcsolatáról a Trónok harca sztárja, Sophie Turner, sőt, bevallott egy olyan titkot is, amit eddig senki sem tudott.

Olvasd el!

Olyan horrort keresel, ami tényleg a frászt hozza rád? Akkor válaszd A gyermek című filmet! - Kritika

Keresel egy izgalmas horrorfilmet, de nem tudod, mit válassz? Mi segítünk, spoilerek nélkül eláruljuk ugyanis azt, hogy milyen lett A gyermek című mozi!

Olvasd el!

Reneé Zellweger elárulta, mik az esélyek a Bridget Jones 4-re - És ezzel mindenki napját bearanyozta

Mindenki kedvenc szinglije 2016-ban tért vissza utoljára a képernyőre, most pedig kiderült, láthatjuk-e még a jövőben Bridget Jonest!

Facebook
Twitter
Pinterest
Igen, igen, igen. Akadnak olyan pillanatok, amikor még a férfiak is kútba dobják pasis önérzetüket és képesek kalapot emelni az igazi romantika előtt. Tagadják? Ezt az egyet, nem. Magasban vagy mélyben. Levegőben vagy vízben. A szerelemnek teljesen mindegy. A lovagi kortól fényévekre, a JOY bemutatja napjaink legromantikusabb lánykéréseit, mert a letérdelek a konyhában típus, nem menő.

26573.w.jpg

Fotó: Europress

A nagy kérdés nyomában

Minden csoda egy napig tart. Léteznek azonban olyanok, amelyek elkísérnek egy egész életen át. Totális meglepetés, váratlan varázslat. Romantika, ahogy mindenki szeretné. Eredeti ötletek, őszintén és szerelmesen…

Bakik a nagy napon! Vicces esküvői történetek!

Dupla dinamit, Orsi (27)

Előfordul olyan, amikor párunknak sikerül úgy szervezkedni a hátunk mögött, hogy semmit nem veszünk észre. De mi történik akkor, ha meglepetés csokorban érkezik? Totális megsemmisülés.

„Az egész egy verőfényes nyárvégi napon kezdődött, amikor is a pasim felhívott és bejelentette: csomagoljak, mert megyünk Olaszországba. Spontán? Naná, így a legizgalmasabb. Persze, hogy benne voltam a dologban. De túlságosan elfoglalt a semmiből jött nyaralás, így hát sejtésem sem volt, mi vár majd rám igazán. A Toscanai körutazás, egy kicsit Szex és New Yorkosan. Ez idő tájt már 6 hónapos terhes voltam. Gyönyörűen gömbölyödött a pocim, de ez cseppet sem zavart. Az ellső napokban eldugott, romantikus szállodákban aludtunk, ahol tényleg csak egymással lehettünk elfoglalva. Aztán a negyedik nap váratlanul átmentünk egy lenyűgöző, méregdrágának tűnő kifinomult hotelba. Lementünk a tengerpartra és egy váratlan pillanatban letérdelt elém és elővett egy dobozt, amiben két gyűrű pihent. Hirtelen levegőt sem kaptam. Persze, a barátom meg hónapok óta mondogatja, hogy mennyire nem híve a házasság intézményének. Igazi átverés. Olyan boldog voltam, amelyet nem lehet szavakba önteni. Váratlan utazás egy meglepetés leánykéréssel. Teljesen ledöbbentem. Ilyen nincs, hogy nekem ennyire szuper lovagom legyen -mondogattam. Azonban ezzel még nincs vége. A totális megsemmisülés kedvéért folytatódott az álom. A csodálatos vacsorát egy forró éjszaka követett. Reggel, amikor felébredtem, jött az újabb telitalálat. A vőlegényem átölelt és a fülembe súgta: - akkor hozzám jössz MA feleségül? Micsoda??? Itt? Most? Sokkot kaptam és csak azt tudtam ismételgetni, hogy ez nem velem történik. Ez egy álom, csípjen meg valaki. Fogalmam sincs, honnan került elő a menyasszonyi ruha, ráadásul tökéletesen rám öntve, kis vacakkal a hasamban. Fel se ocsúdtam, máris jött az olasz esküvőszervező hölgy a menyasszonyi csokorral, aki végre előléphetett rejtekhelyéről. Pár percre rá a fodrász, és kozmetikus is. Még most is libabőrös vagyok, ha csak rá gondolok. Ahogy elkészültem, már várt ránk az esküvői autó és a sofőr, aki elvitt minket egy gyönyörű kis olasz kápolnához, ahol meg már a pap bácsi fogadott minket. Gyertyafények mellett egy kis hamisítatlan olasz hegedűkíséret, csak hogy teljes legyen agyi orgazmusom. Létezik olyan nő, aki ettől nem olvadna el? Ugye, nincs. A férjem utólag elmesélte mennyi szervezői munkája volt. Segített neki egy magyar esküvőszervező hölgy is, Varga-Kovács Tímea, akivel folyamatosan tartotta a kapcsolatot. Hogy nem vettem észre? Nem is értem, de örülök, mert így volt álomszerűen tökéletes az egész. Kis idő elteltével megérkezett új lakónk is, Patrik, csak hogy meglegyen az összkép. Most már tudjuk, igaz az a legenda, hogy a baba megérzi az anyukája boldogságát, mert nála nyugodtabb kisfiút találni sem találtunk volna.”

Miért (nem) akarnak nősülni a férfiak?

Elmerülve, Gábor (26)

Biztosan sokan vagyunk olyanok, akik szívesebben elcserélik a romantikát, mondjuk egy adrenalin bombára. Mi van akkor, ha a kettő együtt hoz lázba minket? Extrém romantika férfi szemmel. A JOY ebben is elmerült egy kicsit…

"Már régóta együtt éltem barátnőmmel, amikor is elterveztük, hogy elutazunk Egyiptomba, Hurghadára. Miért pont ide? 40 fok, szikrázó napsütés, Vörös-tenger. Nem hiszem, hogy magaráznom kellene tovább a dolgot. Ráadásul itt a leggyönyörűbb a tenger élővilága. Lenyűgöző halrajok, csodálatos korallok. Leírhatatlan. Szóval, nem lehet kihagyni. Mi sem tettük. Ráadásul szerettem volna örökre emlékezetessé tenni ezt a kiruccanást, ezért eldöntöttem, hogy megkérem a kedvesem kezét. Hogyan? Szerintem mindenki sejti már a bevezetőmből. Mielőtt lemerültünk volna, a kezemhez kötöttem a gyűrűt, amit egész nyaralás alatt dugdostam. Amikor a szerelmem, a tenger alatt csodálta a mélységet és pár méterre kerültünk egymástól, előbányásztam és a markomba szorítottam a kis köves szépséget. Elkezdtem felé úszni, és amikor közeledett elkaptam a kezét és megmutattam neki, mit rejt a tenyerem. Óvatosan "ráhúztam az ujjára és megöleltem. Csodálatos érzés, amikor a mélység okozta adrenalin találkozik a szerelemmel. Miután feljöttünk, hosszasan csókolóztunk és alig akartuk elengedni a másikat."

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE

--pagebreak--

Magasság mámorában, Evelin (29)

Hallottunk egy legendát, miszerint oxigén szegény állapotban, az érzékek felerősödnek. Ez igaz lehet a szerelem nevű tébolyra is? Valószínűleg igen, és talán magyarázatot ad arra is, hogy aki egyszer a hegymászás rabja lesz, az örökké az is marad. Akárcsak, a szerelemé.

"Én és a kedvesem rendszeres járjuk a természetet. Mivel imádjuk és csodáljuk a hegyeket, a barátainknak nem is volt meglepő mesebeli történetünk. Egyszer, amikor neki vágtunk Svájc félelmetes szikláinak, a barátom olyanban sántikált, amire álmomban sem gondoltam volna. Már napok óta, csak felfelé tornáztuk magunkat, amikor egy hihetetlenül szép vízeséshez keveredtünk. Megálltunk egy picit pihenni, mire ő a szikla széléhez merészkedett és oda hívott. Ekkor letérdelt elém és elővett egy apró kis dobozkát és azt mondta: hozzám jössz feleségül? Nem tudom, hogy a magasság okozta oxigénhiánytól, vagy csak meglepettségtől, de olyan fantasztikus érzés uralkodott el rajtam, amelyet nem lehet leírni. Mintha valami szer felerősítette volna érzékeim. Nem is bírtunk magunkkal, azonnal egymásnak estünk, pedig nem volt éppen meleg. Persze igent mondtam és azóta én vagyok a legboldogabb feleség a világon."

Tuti tippek álom esküvőkre Makány Mártától

Betyárosan, Zoltán (33)

Fehér lovon szőke herceg a XXI. században? Nem menő. Fekete lovon betyárnak öltözve? Na, az menő. Eredeti leánykérés, magyaros virtussal…

„Leánykérés? Nem esett nehezemre kiötleni valami eredetit, mivel mindig agyament pasi hírében álltam. Sopronban voltam labdarúgó, amikor szerelmünk megérett már egy következő lépcsőfokra. Ezért kitaláltam, hogy megkérem kedvesem kezét, csak kicsit máshogy, mint ahogy azt a mesékben olvashatjuk. Egy barátommal beöltöztünk, olyan igazi magyaros betyárnak. Ezután óriási ujjongás közepette átlovagoltuk a várost, persze fenemód integetett nekünk mindenki. Olyan fél óra után megérkeztünk végre kedvesem házához, aki persze mit sem sejtett. Csodálkozva jött ki a házból, mi ez a hangoskodás. Mivel addigra már a hangulat a tetőfokára hágott, már cseppet sem izgultam. Könnyedén kezdtem hozzá a monológomhoz. Nincs itt se szőke herceg, se fehér ló, viszont itt vagyok én, fekete lovon, betyárként, és nagyon szeretlek. Hozzám jössz feleségül?” – hát nem eredeti???"

Megérkezett az Intimissimi Menyasszonyi Kollekciója

Toronymagasan, Vica (30)

Montmartre, Szajna-part, Notre Dame. Lehet romantikusabb helyszínt találni, mint a szerelem fővárosa? És ha már úgy is dúl a l’amour, az IGEN biztosan borítékolható. Szerelem a köbön.

„Aki Párizsba megy a párjával, biztosan felejthetetlen napok elé néz. Én sem számítottam másra, mégis sikerült rendesen meglepnie kedvesemnek. Történt ugyanis, hogy párom néhány gyönyörűen eltöltött nap után – hajózás a Szajnán, séta a festők negyedében -, azzal állt elém, hogy most meg kell bíznom benne, mert akkor lesz tökéletes a kis terve. Vár rám egy kis meglepetés. Bele menetem, mert nagyon kíváncsi voltam. Ezután bekötötte a szemem egy sállal és beültetett egy taxiba. Fogalmam sem volt hova tartunk, szuperül megszervezett mindent. Aztán furán sokat kellett sétálni, majd lépcsőzni. Azért ez már kicsit gyanús volt. Habár sejtésem beigazolódott, mégis sikerült a meglepetés. Mikor megengedte, hogy levegyem a szememről végre a kötést, ott térdelt előttem egy gyűrűvel a kezében. Hol? Naná, hogy több száz méter magasban az Eiffel-torony tetején, háttérben a gyönyörű Párizzsal. A döbbenettől és a lenyűgöző látványtól majdnem leszédültem. A körülöttünk álló emberek meg csak tapsoltak és örültek nekünk. A kedvesem persze határozottan újra megkérdezte, hogy ugye hozzá megyek feleségül? Én meg, kiabáltam a szélbe, hagy vigye hírül szerelmünket. IGEN! IGEN! És IGEN!”

Szöveg:Szamosszegi Gábor

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

május 23

kos 03.21 - 04.19

Általában szereted, ha a tiéd az utolsó szó,...

bika 04.20 - 05.20

Akaratodon kívül belesodródsz egy szerencsétlen szituációba, amelyben ugyan...

ikrek 05.21 - 06.21

Számodra fontos dolog foglalkoztat jelenleg, amely miatt kezd...

rák 06.22 - 07.22

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, szeretnéd felkavarni...

szűz 08.23 - 09.22

Egy tőled független, vitás helyzetben mindkét fél a...

mérleg 09.23 - 10.22

Régóta gondolkodsz, hogy meg merj-e tenni egy bizonyos...

skorpió 10.23 - 11.21

Valami nem sikerül elsőre, emiatt kezded feladni a...

nyilas 11.22 - 12.21

Egyfolytában azon ténykedsz, hogy a környezetedben élőket boldoggá...

bak 12.22 - 01.19

Bizonytalannak érzel most magad körül mindent, egyszerűen sehol...

vízöntő 01.20 - 02.18

Nagy projektbe kezdesz bele, amelyhez minden egyes porcikáddal...

halak 02.19 - 03.20

Egy régi ismerősöd gyengéd érzelmeket táplál feléd, ám...

Elolvasom végig Megnézem
Ha igazán trendi akarsz lenni, akkor most a virágminta helyett ezt választod

Sokan még mindig az asztalterítővel- vagy éppen a piknikes pokróccal azonosítják az apró kockás ruhákat, pedig milyen jó darabok is ezek.

5 sneaker, ami mindig menő lesz

A sneaker választék bár egyre csak növekszik, mi azért most megpróbáljuk kiragadni a lényeget belőle.

Melyik világvége-film jósolja meg a legvalóságosabb apokalipszist?

Szoktál azon gondolkozni, milyen formában csaphat le ránk az apokalipszis? Összeomlik a bioszféra? Kitör az atomháború? Túlnépesedik a Föld? Becsapódik egy aszteroida? Mindent ellepnek a rovarok vagy a földönkívüliek? Most olyan filmeket sorolunk fel, amelyek hátborzongató hitelességgel jósolnak meg egy-egy verziót a világvégére.

Vajon Will Smith jó választás volt Dzsini szerepére? - Spoilermentes kritika az új Aladdin-filmről

Az élőszereplős Aladdin-filmet mindenki izgatottan várta. Eláruljuk, mire számíthatsz tőle.

5 aprónak tűnő dolog, ami többet segít azokon a bizonyos napokon, mint gondolnád

Ezeket az időszakokat nem tudod kikerülni, így tedd meg a lehető legtöbbet azért, hogy elviselhető legyen.

Vicces összeállítás: megmutatjuk, hogy néznének ki a Trónok harca szereplői szendvicsként

Nem semmi összeállítás készült a Trónok harca szereplőiről: te gondolkodtál már azon, vajon hogy néznének ki szendvicsként? Biztosan nem!

Fizess elő mielőbb a JOY magazinra, hogy a strandon már minket olvashass! Lapszámonként most 545 Ft helyett 345 Ft-ért

Csak 1035 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem