A nap cikke

Elkészültek! Nézd meg Harry herceg és Meghan Markle esküvői meghívóit!

Természetesen gyönyörűek!

Még több olvasnivaló

Na végre! Az Instagram visszahozta azt a funkcióját, ami mindenkinek nagyon hiányzott már

Elkészültek! Nézd meg Harry herceg és Meghan Markle esküvői meghívóit!

Elkeserítő: ezek a finom zöldségek és gyümölcsök beteggé is tehetnek!

Hihetetlen, de Ryan Rynolds még erre is képes: konkrétan Blake Lively filmjén viccelődik a Deadpool 2 előzetesében

Nem jutunk szóhoz! Eddig sosem látott fotósorozat került elő a 23 éves Brad Pittről

Több, mint 20 év után kiderült: ezért lett lilára festve a Jóbarátokban Monica lakása

Ez történik a testeddel, ha egy hónapon át minden nap késő éjjel fekszel le aludni

Totál átlátszó ruhát viselt a lagziján Kate Upton - és csodásan festett benne!

5 romantikus lánykérés története

5 romantikus lánykérés története
Nincs kép Joy.hu
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Igen, igen, igen. Akadnak olyan pillanatok, amikor még a férfiak is kútba dobják pasis önérzetüket és képesek kalapot emelni az igazi romantika előtt. Tagadják? Ezt az egyet, nem. Magasban vagy mélyben. Levegőben vagy vízben. A szerelemnek teljesen mindegy. A lovagi kortól fényévekre, a JOY bemutatja napjaink legromantikusabb lánykéréseit, mert a letérdelek a konyhában típus, nem menő.

26573.w.jpg

Fotó: Europress

A nagy kérdés nyomában

Minden csoda egy napig tart. Léteznek azonban olyanok, amelyek elkísérnek egy egész életen át. Totális meglepetés, váratlan varázslat. Romantika, ahogy mindenki szeretné. Eredeti ötletek, őszintén és szerelmesen…

Bakik a nagy napon! Vicces esküvői történetek!

Dupla dinamit, Orsi (27)

Előfordul olyan, amikor párunknak sikerül úgy szervezkedni a hátunk mögött, hogy semmit nem veszünk észre. De mi történik akkor, ha meglepetés csokorban érkezik? Totális megsemmisülés.

„Az egész egy verőfényes nyárvégi napon kezdődött, amikor is a pasim felhívott és bejelentette: csomagoljak, mert megyünk Olaszországba. Spontán? Naná, így a legizgalmasabb. Persze, hogy benne voltam a dologban. De túlságosan elfoglalt a semmiből jött nyaralás, így hát sejtésem sem volt, mi vár majd rám igazán. A Toscanai körutazás, egy kicsit Szex és New Yorkosan. Ez idő tájt már 6 hónapos terhes voltam. Gyönyörűen gömbölyödött a pocim, de ez cseppet sem zavart. Az ellső napokban eldugott, romantikus szállodákban aludtunk, ahol tényleg csak egymással lehettünk elfoglalva. Aztán a negyedik nap váratlanul átmentünk egy lenyűgöző, méregdrágának tűnő kifinomult hotelba. Lementünk a tengerpartra és egy váratlan pillanatban letérdelt elém és elővett egy dobozt, amiben két gyűrű pihent. Hirtelen levegőt sem kaptam. Persze, a barátom meg hónapok óta mondogatja, hogy mennyire nem híve a házasság intézményének. Igazi átverés. Olyan boldog voltam, amelyet nem lehet szavakba önteni. Váratlan utazás egy meglepetés leánykéréssel. Teljesen ledöbbentem. Ilyen nincs, hogy nekem ennyire szuper lovagom legyen -mondogattam. Azonban ezzel még nincs vége. A totális megsemmisülés kedvéért folytatódott az álom. A csodálatos vacsorát egy forró éjszaka követett. Reggel, amikor felébredtem, jött az újabb telitalálat. A vőlegényem átölelt és a fülembe súgta: - akkor hozzám jössz MA feleségül? Micsoda??? Itt? Most? Sokkot kaptam és csak azt tudtam ismételgetni, hogy ez nem velem történik. Ez egy álom, csípjen meg valaki. Fogalmam sincs, honnan került elő a menyasszonyi ruha, ráadásul tökéletesen rám öntve, kis vacakkal a hasamban. Fel se ocsúdtam, máris jött az olasz esküvőszervező hölgy a menyasszonyi csokorral, aki végre előléphetett rejtekhelyéről. Pár percre rá a fodrász, és kozmetikus is. Még most is libabőrös vagyok, ha csak rá gondolok. Ahogy elkészültem, már várt ránk az esküvői autó és a sofőr, aki elvitt minket egy gyönyörű kis olasz kápolnához, ahol meg már a pap bácsi fogadott minket. Gyertyafények mellett egy kis hamisítatlan olasz hegedűkíséret, csak hogy teljes legyen agyi orgazmusom. Létezik olyan nő, aki ettől nem olvadna el? Ugye, nincs. A férjem utólag elmesélte mennyi szervezői munkája volt. Segített neki egy magyar esküvőszervező hölgy is, Varga-Kovács Tímea, akivel folyamatosan tartotta a kapcsolatot. Hogy nem vettem észre? Nem is értem, de örülök, mert így volt álomszerűen tökéletes az egész. Kis idő elteltével megérkezett új lakónk is, Patrik, csak hogy meglegyen az összkép. Most már tudjuk, igaz az a legenda, hogy a baba megérzi az anyukája boldogságát, mert nála nyugodtabb kisfiút találni sem találtunk volna.”

Miért (nem) akarnak nősülni a férfiak?

Elmerülve, Gábor (26)

Biztosan sokan vagyunk olyanok, akik szívesebben elcserélik a romantikát, mondjuk egy adrenalin bombára. Mi van akkor, ha a kettő együtt hoz lázba minket? Extrém romantika férfi szemmel. A JOY ebben is elmerült egy kicsit…

"Már régóta együtt éltem barátnőmmel, amikor is elterveztük, hogy elutazunk Egyiptomba, Hurghadára. Miért pont ide? 40 fok, szikrázó napsütés, Vörös-tenger. Nem hiszem, hogy magaráznom kellene tovább a dolgot. Ráadásul itt a leggyönyörűbb a tenger élővilága. Lenyűgöző halrajok, csodálatos korallok. Leírhatatlan. Szóval, nem lehet kihagyni. Mi sem tettük. Ráadásul szerettem volna örökre emlékezetessé tenni ezt a kiruccanást, ezért eldöntöttem, hogy megkérem a kedvesem kezét. Hogyan? Szerintem mindenki sejti már a bevezetőmből. Mielőtt lemerültünk volna, a kezemhez kötöttem a gyűrűt, amit egész nyaralás alatt dugdostam. Amikor a szerelmem, a tenger alatt csodálta a mélységet és pár méterre kerültünk egymástól, előbányásztam és a markomba szorítottam a kis köves szépséget. Elkezdtem felé úszni, és amikor közeledett elkaptam a kezét és megmutattam neki, mit rejt a tenyerem. Óvatosan "ráhúztam az ujjára és megöleltem. Csodálatos érzés, amikor a mélység okozta adrenalin találkozik a szerelemmel. Miután feljöttünk, hosszasan csókolóztunk és alig akartuk elengedni a másikat."

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE

--pagebreak--

Magasság mámorában, Evelin (29)

Hallottunk egy legendát, miszerint oxigén szegény állapotban, az érzékek felerősödnek. Ez igaz lehet a szerelem nevű tébolyra is? Valószínűleg igen, és talán magyarázatot ad arra is, hogy aki egyszer a hegymászás rabja lesz, az örökké az is marad. Akárcsak, a szerelemé.

"Én és a kedvesem rendszeres járjuk a természetet. Mivel imádjuk és csodáljuk a hegyeket, a barátainknak nem is volt meglepő mesebeli történetünk. Egyszer, amikor neki vágtunk Svájc félelmetes szikláinak, a barátom olyanban sántikált, amire álmomban sem gondoltam volna. Már napok óta, csak felfelé tornáztuk magunkat, amikor egy hihetetlenül szép vízeséshez keveredtünk. Megálltunk egy picit pihenni, mire ő a szikla széléhez merészkedett és oda hívott. Ekkor letérdelt elém és elővett egy apró kis dobozkát és azt mondta: hozzám jössz feleségül? Nem tudom, hogy a magasság okozta oxigénhiánytól, vagy csak meglepettségtől, de olyan fantasztikus érzés uralkodott el rajtam, amelyet nem lehet leírni. Mintha valami szer felerősítette volna érzékeim. Nem is bírtunk magunkkal, azonnal egymásnak estünk, pedig nem volt éppen meleg. Persze igent mondtam és azóta én vagyok a legboldogabb feleség a világon."

Tuti tippek álom esküvőkre Makány Mártától

Betyárosan, Zoltán (33)

Fehér lovon szőke herceg a XXI. században? Nem menő. Fekete lovon betyárnak öltözve? Na, az menő. Eredeti leánykérés, magyaros virtussal…

„Leánykérés? Nem esett nehezemre kiötleni valami eredetit, mivel mindig agyament pasi hírében álltam. Sopronban voltam labdarúgó, amikor szerelmünk megérett már egy következő lépcsőfokra. Ezért kitaláltam, hogy megkérem kedvesem kezét, csak kicsit máshogy, mint ahogy azt a mesékben olvashatjuk. Egy barátommal beöltöztünk, olyan igazi magyaros betyárnak. Ezután óriási ujjongás közepette átlovagoltuk a várost, persze fenemód integetett nekünk mindenki. Olyan fél óra után megérkeztünk végre kedvesem házához, aki persze mit sem sejtett. Csodálkozva jött ki a házból, mi ez a hangoskodás. Mivel addigra már a hangulat a tetőfokára hágott, már cseppet sem izgultam. Könnyedén kezdtem hozzá a monológomhoz. Nincs itt se szőke herceg, se fehér ló, viszont itt vagyok én, fekete lovon, betyárként, és nagyon szeretlek. Hozzám jössz feleségül?” – hát nem eredeti???"

Megérkezett az Intimissimi Menyasszonyi Kollekciója

Toronymagasan, Vica (30)

Montmartre, Szajna-part, Notre Dame. Lehet romantikusabb helyszínt találni, mint a szerelem fővárosa? És ha már úgy is dúl a l’amour, az IGEN biztosan borítékolható. Szerelem a köbön.

„Aki Párizsba megy a párjával, biztosan felejthetetlen napok elé néz. Én sem számítottam másra, mégis sikerült rendesen meglepnie kedvesemnek. Történt ugyanis, hogy párom néhány gyönyörűen eltöltött nap után – hajózás a Szajnán, séta a festők negyedében -, azzal állt elém, hogy most meg kell bíznom benne, mert akkor lesz tökéletes a kis terve. Vár rám egy kis meglepetés. Bele menetem, mert nagyon kíváncsi voltam. Ezután bekötötte a szemem egy sállal és beültetett egy taxiba. Fogalmam sem volt hova tartunk, szuperül megszervezett mindent. Aztán furán sokat kellett sétálni, majd lépcsőzni. Azért ez már kicsit gyanús volt. Habár sejtésem beigazolódott, mégis sikerült a meglepetés. Mikor megengedte, hogy levegyem a szememről végre a kötést, ott térdelt előttem egy gyűrűvel a kezében. Hol? Naná, hogy több száz méter magasban az Eiffel-torony tetején, háttérben a gyönyörű Párizzsal. A döbbenettől és a lenyűgöző látványtól majdnem leszédültem. A körülöttünk álló emberek meg csak tapsoltak és örültek nekünk. A kedvesem persze határozottan újra megkérdezte, hogy ugye hozzá megyek feleségül? Én meg, kiabáltam a szélbe, hagy vigye hírül szerelmünket. IGEN! IGEN! És IGEN!”

Szöveg:Szamosszegi Gábor

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE!

Elkeserítő: ezek a finom zöldségek és gyümölcsök beteggé is tehetnek!

Persze attól még enni kell őket, csak nem mindegy, miből mennyit!

Napi horoszkóp március 23.: a Mérlegek nem várt akadályba ütköznek, a Bakok számára fontos mások elégedettsége

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, ismét izgalmas dolgkat tudhatsz meg ugyanis a csillagok állásából!

A tavasz első hírnökei: hódítanak a pasztell árnyalatú táskák

A pasztell színek egy ideje megvettétek a lábukat a trendek közt.

Az ELTE kutatói keresik az ország legidősebb kutyáit

A Szenior Családi Kutya Program egy 5 éves kutatási projekt, mely 2016-ban indult az ELTE Etológiai Tanszékén.

Olvasónk írja: 8 ok, amiért a 8 éves fiam a példaképem

Egy gyerek legfőbb példaképe az anyukája vagy apukája – csakhogy ez ugyanúgy érvényes fordítva is! Legalábbis olvasónk, Borbála szerint:

A tudósok már arra is rájöttek, miért adtok egymásnak furcsa beceneveket a pasiddal

Legyünk őszinték: kétféle pár létezik: egyrészt azok, akik cukimuki beceneveket aggatnak egymásra és azok, akik már a cikk címének elolvasásakor elkezdtek émelyegni.

Mindenki a Harry Potter egyik jelenetéről beszél ma: neked feltűnt ez a rejtett részlet Pitonnal kapcsolatban?

Már évek teltek el a legutolsó rész óta, de mai napig találunk benne izgalmas részleteket!

Fél éves JOY előfizetésedhez most a Runner's World-öt is megkapod! (Összesen 6 JOY-t és 3 Runner's Worldöt)

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!