A nap cikke

Most már biztos: Ashley Benson és Cara Delevingne együtt járnak

A Pretty Little Liars Hannájára a való életben rátalált a szerelem, hónapok óta tartó találgatás után pedig most először felvállalták hivatalosan is kapcsolatukat Cara Delevingnével.

Még több olvasnivaló

Ez az 5 legfeledékenyebb csillagjegy – Te közéjük tartozol?

Óriás gyémánt díszíti Priyanka Chopra eljegyzési gyűrűjét

Atyavilág, mennyire hasonlít Blake Livelyre a nagyobbik lánya

Eva Longoria smink nélkül ment romantikázni férjével

Most már biztos: Ashley Benson és Cara Delevingne együtt járnak

Sziget 2018: A fesztivál, ahol mindenki csillámosbödönbe fejelt

Ha lemondod az esti programodat, az egészséged bánhatja!

Magyar pasik elárulták, miért írnak rá igazából az exükre

5 romantikus lánykérés története

5 romantikus lánykérés története
Nincs kép Joy.hu
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Igen, igen, igen. Akadnak olyan pillanatok, amikor még a férfiak is kútba dobják pasis önérzetüket és képesek kalapot emelni az igazi romantika előtt. Tagadják? Ezt az egyet, nem. Magasban vagy mélyben. Levegőben vagy vízben. A szerelemnek teljesen mindegy. A lovagi kortól fényévekre, a JOY bemutatja napjaink legromantikusabb lánykéréseit, mert a letérdelek a konyhában típus, nem menő.

26573.w.jpg

Fotó: Europress

A nagy kérdés nyomában

Minden csoda egy napig tart. Léteznek azonban olyanok, amelyek elkísérnek egy egész életen át. Totális meglepetés, váratlan varázslat. Romantika, ahogy mindenki szeretné. Eredeti ötletek, őszintén és szerelmesen…

Bakik a nagy napon! Vicces esküvői történetek!

Dupla dinamit, Orsi (27)

Előfordul olyan, amikor párunknak sikerül úgy szervezkedni a hátunk mögött, hogy semmit nem veszünk észre. De mi történik akkor, ha meglepetés csokorban érkezik? Totális megsemmisülés.

„Az egész egy verőfényes nyárvégi napon kezdődött, amikor is a pasim felhívott és bejelentette: csomagoljak, mert megyünk Olaszországba. Spontán? Naná, így a legizgalmasabb. Persze, hogy benne voltam a dologban. De túlságosan elfoglalt a semmiből jött nyaralás, így hát sejtésem sem volt, mi vár majd rám igazán. A Toscanai körutazás, egy kicsit Szex és New Yorkosan. Ez idő tájt már 6 hónapos terhes voltam. Gyönyörűen gömbölyödött a pocim, de ez cseppet sem zavart. Az ellső napokban eldugott, romantikus szállodákban aludtunk, ahol tényleg csak egymással lehettünk elfoglalva. Aztán a negyedik nap váratlanul átmentünk egy lenyűgöző, méregdrágának tűnő kifinomult hotelba. Lementünk a tengerpartra és egy váratlan pillanatban letérdelt elém és elővett egy dobozt, amiben két gyűrű pihent. Hirtelen levegőt sem kaptam. Persze, a barátom meg hónapok óta mondogatja, hogy mennyire nem híve a házasság intézményének. Igazi átverés. Olyan boldog voltam, amelyet nem lehet szavakba önteni. Váratlan utazás egy meglepetés leánykéréssel. Teljesen ledöbbentem. Ilyen nincs, hogy nekem ennyire szuper lovagom legyen -mondogattam. Azonban ezzel még nincs vége. A totális megsemmisülés kedvéért folytatódott az álom. A csodálatos vacsorát egy forró éjszaka követett. Reggel, amikor felébredtem, jött az újabb telitalálat. A vőlegényem átölelt és a fülembe súgta: - akkor hozzám jössz MA feleségül? Micsoda??? Itt? Most? Sokkot kaptam és csak azt tudtam ismételgetni, hogy ez nem velem történik. Ez egy álom, csípjen meg valaki. Fogalmam sincs, honnan került elő a menyasszonyi ruha, ráadásul tökéletesen rám öntve, kis vacakkal a hasamban. Fel se ocsúdtam, máris jött az olasz esküvőszervező hölgy a menyasszonyi csokorral, aki végre előléphetett rejtekhelyéről. Pár percre rá a fodrász, és kozmetikus is. Még most is libabőrös vagyok, ha csak rá gondolok. Ahogy elkészültem, már várt ránk az esküvői autó és a sofőr, aki elvitt minket egy gyönyörű kis olasz kápolnához, ahol meg már a pap bácsi fogadott minket. Gyertyafények mellett egy kis hamisítatlan olasz hegedűkíséret, csak hogy teljes legyen agyi orgazmusom. Létezik olyan nő, aki ettől nem olvadna el? Ugye, nincs. A férjem utólag elmesélte mennyi szervezői munkája volt. Segített neki egy magyar esküvőszervező hölgy is, Varga-Kovács Tímea, akivel folyamatosan tartotta a kapcsolatot. Hogy nem vettem észre? Nem is értem, de örülök, mert így volt álomszerűen tökéletes az egész. Kis idő elteltével megérkezett új lakónk is, Patrik, csak hogy meglegyen az összkép. Most már tudjuk, igaz az a legenda, hogy a baba megérzi az anyukája boldogságát, mert nála nyugodtabb kisfiút találni sem találtunk volna.”

Miért (nem) akarnak nősülni a férfiak?

Elmerülve, Gábor (26)

Biztosan sokan vagyunk olyanok, akik szívesebben elcserélik a romantikát, mondjuk egy adrenalin bombára. Mi van akkor, ha a kettő együtt hoz lázba minket? Extrém romantika férfi szemmel. A JOY ebben is elmerült egy kicsit…

"Már régóta együtt éltem barátnőmmel, amikor is elterveztük, hogy elutazunk Egyiptomba, Hurghadára. Miért pont ide? 40 fok, szikrázó napsütés, Vörös-tenger. Nem hiszem, hogy magaráznom kellene tovább a dolgot. Ráadásul itt a leggyönyörűbb a tenger élővilága. Lenyűgöző halrajok, csodálatos korallok. Leírhatatlan. Szóval, nem lehet kihagyni. Mi sem tettük. Ráadásul szerettem volna örökre emlékezetessé tenni ezt a kiruccanást, ezért eldöntöttem, hogy megkérem a kedvesem kezét. Hogyan? Szerintem mindenki sejti már a bevezetőmből. Mielőtt lemerültünk volna, a kezemhez kötöttem a gyűrűt, amit egész nyaralás alatt dugdostam. Amikor a szerelmem, a tenger alatt csodálta a mélységet és pár méterre kerültünk egymástól, előbányásztam és a markomba szorítottam a kis köves szépséget. Elkezdtem felé úszni, és amikor közeledett elkaptam a kezét és megmutattam neki, mit rejt a tenyerem. Óvatosan "ráhúztam az ujjára és megöleltem. Csodálatos érzés, amikor a mélység okozta adrenalin találkozik a szerelemmel. Miután feljöttünk, hosszasan csókolóztunk és alig akartuk elengedni a másikat."

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE

--pagebreak--

Magasság mámorában, Evelin (29)

Hallottunk egy legendát, miszerint oxigén szegény állapotban, az érzékek felerősödnek. Ez igaz lehet a szerelem nevű tébolyra is? Valószínűleg igen, és talán magyarázatot ad arra is, hogy aki egyszer a hegymászás rabja lesz, az örökké az is marad. Akárcsak, a szerelemé.

"Én és a kedvesem rendszeres járjuk a természetet. Mivel imádjuk és csodáljuk a hegyeket, a barátainknak nem is volt meglepő mesebeli történetünk. Egyszer, amikor neki vágtunk Svájc félelmetes szikláinak, a barátom olyanban sántikált, amire álmomban sem gondoltam volna. Már napok óta, csak felfelé tornáztuk magunkat, amikor egy hihetetlenül szép vízeséshez keveredtünk. Megálltunk egy picit pihenni, mire ő a szikla széléhez merészkedett és oda hívott. Ekkor letérdelt elém és elővett egy apró kis dobozkát és azt mondta: hozzám jössz feleségül? Nem tudom, hogy a magasság okozta oxigénhiánytól, vagy csak meglepettségtől, de olyan fantasztikus érzés uralkodott el rajtam, amelyet nem lehet leírni. Mintha valami szer felerősítette volna érzékeim. Nem is bírtunk magunkkal, azonnal egymásnak estünk, pedig nem volt éppen meleg. Persze igent mondtam és azóta én vagyok a legboldogabb feleség a világon."

Tuti tippek álom esküvőkre Makány Mártától

Betyárosan, Zoltán (33)

Fehér lovon szőke herceg a XXI. században? Nem menő. Fekete lovon betyárnak öltözve? Na, az menő. Eredeti leánykérés, magyaros virtussal…

„Leánykérés? Nem esett nehezemre kiötleni valami eredetit, mivel mindig agyament pasi hírében álltam. Sopronban voltam labdarúgó, amikor szerelmünk megérett már egy következő lépcsőfokra. Ezért kitaláltam, hogy megkérem kedvesem kezét, csak kicsit máshogy, mint ahogy azt a mesékben olvashatjuk. Egy barátommal beöltöztünk, olyan igazi magyaros betyárnak. Ezután óriási ujjongás közepette átlovagoltuk a várost, persze fenemód integetett nekünk mindenki. Olyan fél óra után megérkeztünk végre kedvesem házához, aki persze mit sem sejtett. Csodálkozva jött ki a házból, mi ez a hangoskodás. Mivel addigra már a hangulat a tetőfokára hágott, már cseppet sem izgultam. Könnyedén kezdtem hozzá a monológomhoz. Nincs itt se szőke herceg, se fehér ló, viszont itt vagyok én, fekete lovon, betyárként, és nagyon szeretlek. Hozzám jössz feleségül?” – hát nem eredeti???"

Megérkezett az Intimissimi Menyasszonyi Kollekciója

Toronymagasan, Vica (30)

Montmartre, Szajna-part, Notre Dame. Lehet romantikusabb helyszínt találni, mint a szerelem fővárosa? És ha már úgy is dúl a l’amour, az IGEN biztosan borítékolható. Szerelem a köbön.

„Aki Párizsba megy a párjával, biztosan felejthetetlen napok elé néz. Én sem számítottam másra, mégis sikerült rendesen meglepnie kedvesemnek. Történt ugyanis, hogy párom néhány gyönyörűen eltöltött nap után – hajózás a Szajnán, séta a festők negyedében -, azzal állt elém, hogy most meg kell bíznom benne, mert akkor lesz tökéletes a kis terve. Vár rám egy kis meglepetés. Bele menetem, mert nagyon kíváncsi voltam. Ezután bekötötte a szemem egy sállal és beültetett egy taxiba. Fogalmam sem volt hova tartunk, szuperül megszervezett mindent. Aztán furán sokat kellett sétálni, majd lépcsőzni. Azért ez már kicsit gyanús volt. Habár sejtésem beigazolódott, mégis sikerült a meglepetés. Mikor megengedte, hogy levegyem a szememről végre a kötést, ott térdelt előttem egy gyűrűvel a kezében. Hol? Naná, hogy több száz méter magasban az Eiffel-torony tetején, háttérben a gyönyörű Párizzsal. A döbbenettől és a lenyűgöző látványtól majdnem leszédültem. A körülöttünk álló emberek meg csak tapsoltak és örültek nekünk. A kedvesem persze határozottan újra megkérdezte, hogy ugye hozzá megyek feleségül? Én meg, kiabáltam a szélbe, hagy vigye hírül szerelmünket. IGEN! IGEN! És IGEN!”

Szöveg:Szamosszegi Gábor

Még több szerelem témájú cikkért kattints IDE!

DIY öntözőrendszer nyaralásra, otthon hagyott növényeidnek

Leruccánnál az augusztus 20-i hosszú hétvégén a Balatonra vagy hosszabb külföldi nyaralást tervezel? Mielőtt nekiindulsz nem árt készítened egy tervet, hogy mi lesz addig a növényeiddel, amíg te távol vagy. Most adunk néhány tippet az öntözésükre!

Gyümölcspizza és társai: finom, gyümölccsel megbolondított ételek

Én személy szerint sajnos nem igazán vagyok oda a gyümölcsökért. Oké, ez így nem teljesen igaz, hiszen finomnak találom őket, de valahogy mégsem jut eszembe soha megenni egy almát, barackot vagy akár egy szelet dinnyét, csak ha kényszerítenek rá vagy ha belecsempészem őket valamilyen ételbe.

Ez az 5 legfeledékenyebb csillagjegy – Te közéjük tartozol?

A csillagjegyed elárulja, mennyire szuper a memóriád; most a horoszkóp alapján gyűjtöttük össze, kik a legfeledékenyebbek a hétköznapok során!

Óriás gyémánt díszíti Priyanka Chopra eljegyzési gyűrűjét

Végre megmutatta, mivel kérte meg Nick Jonas a kezét!

Atyavilág, mennyire hasonlít Blake Livelyre a nagyobbik lánya

Blake Lively és Ryan Reynolds családja annyira gyönyörű, a gyerekeik pedig olyan imádnivalóak, hogy teljesen maxon van a cukiságmérőnk.

Babát vár a Barátok közt egykori fiatal szereplője

Orvosa szerint egy igazi csoda, hogy a Barátok közt egykori szereplője várandós lehet. A színésznő és szerelme nagyon boldogok.

Eva Longoria smink nélkül ment romantikázni férjével

Közel két hónap telt el azóta, hogy megszületett Eva Longoria kisbabája, a színésznő viszont most szakított időt arra, hogy férjével is romantikázzanak. Erről persze kép is készült!

Most már biztos: Ashley Benson és Cara Delevingne együtt járnak

A Pretty Little Liars Hannájára a való életben rátalált a szerelem, hónapok óta tartó találgatás után pedig most először felvállalták hivatalosan is kapcsolatukat Cara Delevingnével.

Néhány héttel szülés után bomba testet mutatott Brigitte Nielsen

Nemrég adott életet gyermekének az 55 éves színésznő, máris visszanyerte csinos alakját. Friss fotót osztott meg magáról.

Gáspár Laci: "Olyan oldalamat mutatom meg, amit eddig még nem lehetett látni"

Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci és felesége, Niki ősztől együtt kerülnek képernyőre, és úgy mutatják meg magukat, ahogy korábban még sosem láthattuk őket.

Sziget 2018: A fesztivál, ahol mindenki csillámosbödönbe fejelt

Nem csak a Sziget sztárfellépői villantották meg a legkülönlegesebb sminkeket és ruhákat, a szitizenek is eképesztő kompozíciókban buliztak.

Ha lemondod az esti programodat, az egészséged bánhatja!

Biztos te is jártál már úgy, hogy megbeszéltél egy találkozót, amit végül lemondtál, mert túl fáradt voltál ahhoz, hogy elmenj.

Magyar pasik elárulták, miért írnak rá igazából az exükre

Mindenkinek van olyan exe, aki időnként a semmiből küld egy üzenetet. Vagy akár többet is. De mi ennek az oka? Most öt magyar srác válaszolta meg a kérdést.

Harry herceg nagyon összeveszett apósával, Thomas Marke-lal

Egyre tovább gördül a lavina Thomas Markle és Harry herceg ügyében. Mostanra nagyon elharapóztak az indulatok kettőjük közt.

Napi horoszkóp augusztus 15.: az Ikrek nagyon közel vannak a céljukhoz, a Szüzek pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére

Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

Ha Vilmos király lesz, Meghan élete nagyon megváltozik

Bár már Meghan hercegné élete teljesen felfordult akkor, amikor feleségül ment Harry herceghez, akkor is nagy változások várnak majd rá, amikor Vilmos trónra lép.

Óriási balhé tört ki Rihanna házánál

Egész Los Angeles Rihanna házára figyelt tegnap, ugyanis nagy balhé indult el egy riasztó készülék miatt.

Palvin Barbi szerelmével bulizott a Szigeten

Palvin Barbi és Dylan Sprouse kapcsolata már nem pusztán pletyka. A két fiatal fülig szerelmes egymásba, most pedig a magyar modell még a Sziget fesztiválra is elvitte a színészt!

Testépítő nagymamáért rajong most az internet

Olyan kemény edzései vannak a 75 éves nagyinak, hogy még egy fitt húszonéves is megizzadna tőle.

Kiderült az oka annak, hogy miért tartja jó társnak Károly herceg Kamilla hercegnét

II. Erzsébet egykori sajtósa elárult egyet s mást a királyi családról, például azt is, hogy miért jó társa Károly hercegnek Kamilla hercegné.

Takaríts meg akár 3000 Ft-ot! Most ajándék Runner's World magazin előfizetést kapsz a féléves JOY előfizetésed mellé! Féléves előfizetésed mellé, féléves Runner's World magazin előfizetést választhatsz!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem