Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

MegĂŠrkezett az Intimissimi Menyasszonyi KollekciĂłja

MegĂŠrkezett az Intimissimi Menyasszonyi KollekciĂłja
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
ElĹfizetek
HosszĂş idĹ Ăłta sokan kerestĂŠk az Intimissimi Ăźzleteiben a kifejezetten a Nagy Napra kĂŠszĂźlĹ fehĂŠrnemĹąket. A hĂślgyek kĂŠrĂŠsĂŠre idĂŠn mĂĄrcius 21-ĂŠn debĂźtĂĄlt az Intimissimi menyasszonyi kollekciĂłja!
26460.w.jpg

Minden nĹ ĂŠletĂŠnek egyik legfontosabb napja, amikor fĂŠrjhez megy: semmit sem bĂzhatunk a vĂŠletlenre, a szertartĂĄstĂłl kezdve a fehĂŠrnemĹąig minden egyes aprĂł rĂŠszletet tĂśkĂŠletesen megtervezĂźnk.

EzĂŠrt ĂĄlmodtĂĄk meg az Intimissimi tervezĹi ezt az exkluzĂv, menyasszonyoknak kĂŠszĂźlt fehĂŠrnemĹą kollekciĂłt. Ăgy a Nagy Nap olyan tĂśkĂŠletes lehet, mint amilyennek azt mindig is ĂĄlmodtuk!

A kĂśnnyĹą selyembĹl ĂŠs finom csipkĂŠvel kĂŠszĂźlt fehĂŠrnemĹąszett az ĂlomeskĂźvĹ minden pillanatĂĄt felejthetetlennĂŠ teszik!

A hĂĄromfĂŠle melltartĂł kĂśzĂśtt minden ara megtalĂĄlja azt a fazont, mely tĂśkĂŠletesen kĂśveti ĂĄlmai legszebb ruhĂĄjĂĄnak vonalĂĄt, ĂŠs diszkrĂŠten kihangsĂşlyozza a szĂŠp formĂĄkat. Az melltartĂłkhoz illĹ alsĂłk maximĂĄlis kĂŠnyelmet nyĂşjtanak: szĹąk ruhĂĄkhoz a brazilbugyit, a romantikus stĂlus kedvelĹinek a francia alsĂłkat ajĂĄnljuk.

A melltartĂłk ĂŠs alsĂłk szabadon kombinĂĄlhatĂłk, hogy minden ara ĂśsszeĂĄllĂthassa a ruhĂĄjĂĄnak ĂŠs egyĂŠnisĂŠgĂŠnek megfelelĹ szettet.
A szĂnvĂĄlasztĂĄsban a tradĂciĂłkat kĂśvettĂźk, amikor a minden eskĂźvĹi ruhĂĄhoz passzolĂł krĂŠmszĂnt vĂĄlasztottuk.

A nĂĄszĂŠjszakĂĄn a csĂĄbĂtĂĄsĂŠ a fĹszerep! A selyem babydoll, hĂĄlĂłing vagy pizsama tĂśkĂŠletes vĂĄlasztĂĄs erre az alkalomra. A kollekciĂłt a harisnyakĂśtĹ, ĂŠs harisnyatartĂł teszi teljessĂŠ.

A galĂŠria megtekintĂŠsĂŠhez kattints IDE!

11439.w.jpg

MĂŠg tĂśbb divat tippĂŠrt kattints IDE!

NĂŠzd meg a galĂŠriĂĄnkat>5 kĂŠp
Az Intimissimi Menyasszonyi Kollekciója

Karácsonyi akciónk Joy 1 éves előfizetés (12 lapszám) 5.940 Ft helyett 50% kedvezménnyel 2.970 Ft

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!