Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

2011 Nagy Éves Szerelmi Horoszkóp

2011 Nagy Éves Szerelmi Horoszkóp
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mire számíthatsz 2011-ben? Elárulja a JOY asztrológusa!


Fotó:Europress

2011-ben a tiszta gondolatok és a másokkal való együttműködés ereje veszi át a hatalmat, köszönhetően a Vénusz által uralt évnek. Az opzimizmus elnyomja a negatív gondolatokat, olyan feladatokat is megoldunk, melyektől eddig nagyon idegenkedtünk. Ideje, hogy testünk karbantartása mellett lelkünket is megtisztítsuk! Vegyük kezünkbe életünk irányítását, mert ideje, hogy a tettek mezejére lépjünk.

KOS (03.21. - 04.20.)
2011 a Te éved!

RENGETEG ÚJDONSÁG VÁR RÁD. SZERENCSEBOLYGÓD, A JUPITER GONDOSKODIK A SIKERÉLMÉNYEKRŐL, NA ÉS PERSZE A HATÁRTALAN JÓKEDVRŐL IS. MINDENT MEGKAPSZ, AMIRE VÁGYSZ.

KOZMIKUS HELYZET
A bolygók nagyszerű konstellációja révén már az év első hónapjaiban érezni fogod jó szerencsédet és azt, hogy vágyaid meg is valósulhatnak 2011 során. Most képes vagy megtenni az első lépéseket régi vágyaid felé, minek várnál más segítségére?
SZERELEM
A szerelem ebben az évben olyan lesz, amilyenre mindig is vágytál: hihetetlen pásztorórák, érzelemdús esték és szenvedélyek elsöprő vihara. Készülj! Különösen a nyári hónapok ígérkeznek forrónak, és nem csak a hőség miatt! Mars gondoskodik a vibráló levegőről, a Vénusz pedig szárnyai alá veszi a szingliket, így neki köszönhetően mindenkinek jut egy kis flört. Senki nem tud majd bájodnak ellenállni.
MUNKA
Karriered felfelé ível. A csillagok azt ígérik, hogy a legkisebb energiabefektetéssel is maximális eredményeket tudsz elérni. Az év folyamán többször is úgy érzed, örömödben azonnal táncra perdülnél. Semmi más dolgod nincs e téren, csak ügyelj arra, hogy ne ess szét határtalan örömödben, nehogy egy rossz pillanat elrontsa felfelé ívelő, sőt, az év vége felé már az egekig szárnyaló munkasikereidet!
SZERENCSE
2011 minden egyes napján jelen lesz melletted Fortuna nagyasszony. Nem fogsz hiányt szenvedni e téren, nem is vágysz majd másra, mint hogy minden maradjon úgy, ahogy van. Természetesen mindez sokkal harmonikusabbá, kiegyensúlyozottabbá tesz, ami még fog látszódni rajtad. Kisugárzásodnak köszönhetően egyre többen keresik társaságodat, sőt pályázhatsz a partik istennője megtisztelő címre is.
TE ÉS Ő
A KOS szeretné komolyra fordítani a dolgot, te azonban nem adnád be a derekad. A BIKA odavissza lépegetése irányodba könnyen kihoz a sodrodból. Az IKREK teljesen levesz a lábadról, viszont vigyázz, mert hamar tovább is állhat! A RÁK-ot egy mosollyal az ujjaid köré csavarhatod, de végül az OROSZLÁN lesz a nagy Ő. A SZŰZ tudja, mivel hozzon extázisba, a MÉRLEG-gel mindig jól mulatsz. Egy SKORPIÓ remek partnered lehet, de csak amíg minden úgy van, ahogy ő akarja.
A NYILAS bármit megadna azért, hogy örökké veled lehessen.
A VÍZÖNTŐ az év lamúrját tartogatja számodra, míg a HALAK csak kalandra vágyik veled.

IDEI MOTTÓD „Enyém Fortuna nagyasszony kegye!”
ERŐSSÉGEID Tudod, milyen hatással vagy az erősebbik nemre, és élsz is lehetőségeiddel.
GYENGESÉGEID Egoizmusod határtalan, annyira, hogy néha magad is elgondolkodsz rajta.
TEDD Örülj, hogy minden simán megy, élvezd ki az év minden pillanatát!
NE TEDD Ne akarj más lenni, mint ami vagy, mert így vagy tökéletes!
SZEX Ez az év a kísérletezésé! Szexelj annyiszor, ahányszor csak akarsz és úgy, ahogy éppen kedved tartja.
IDEÁLIS PARTNEREID MÉRLEG, SKORPIÓ, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 4, 6, 32, 80
JOY-TIPP Lazulj el, és csak lubickolj az élet vizében.

Bika (04.21. - 05.20.)
Mi az, amit valójában szeretnél?

A SZERELEM SOK SZÉP PILLANATTAL AJÁNDÉKOZ MEG ÉS KARRIERED IS SZÁRNYRA KAP. MINDEZT AZONBAN CSAK AKKOR ÉLVEZHETED, HA ŐSZINTE VAGY MAGADHOZ!

KOZMIKUS HELYZET
2011-ben Vénusz átveszi az irányítást életed felett: pillanatok alatt elkötelezed valaki mellett magad, és ennek következtében teljesen megfeledkezel minden egyéb tervedről.
SZERELEM
Már februárban rengeteg érzelemben és romantikában lesz részed, márciustól pedig a szenvedély is beszáll a partiba. Micsoda szikrázás! Vitára is sor kerül, de nézd a jó oldalát: a kibékülés utáni mindent elsöprő vad szeretkezésnél nincs jobb, nem igaz? Nyáron némi szabadságra lesz szükséged, ezután azonban még nagyobb hévvel veted bele magad kedvesed karjaiba. A szinglik olyanok lesznek, mint a pillangók: partnerről partnerre szállnak, de remélhetőleg felismerik időben a nagy Ő-t is, aki ott lesz a közelben és csak a megfelelő pillanatra vár, hogy bebizonyítsa, komolyak a szándékai.
MUNKA
Hagyd, hogy Szaturnusz irányítson utadon, s álmaid munkájához tereljen. Ha hallgatsz a csillagokra, végre eljuthatsz odáig, hogy már nem vágyakozol több kaland vagy érdekes esemény után, hiszen mindened megvan. Jól hangzik, ugye? Ha elég ügyes leszel, akkor mindezt nem úgy éred el, hogy még a hajtűidet is eldobod siettedben: villants egyet a cég vezetőjének, mutasd meg, mire vagy képes, majd ha már elhúztad a mézes madzagot, hagyd, hogy ő loholjon utánad, biztosan megkeres.
SZERENCSE
Minek köszönheted szerencsédet? Annak mindenféleképpen, hogy olyan stramm kis csaj vagy. Már az év elején érezni és tudni is fogod, hogy te vagy a nyerő. Irigylésre méltó helyzetben vagy: remek adottságaidnak köszönhetően csak végig kell vonulj a folyosón, és a tekintetek egyből rád tapadnak.
TE ÉS Ő
A KOS imádja, ha rengeteg időt töltesz vele. A BIKA az érzelmeidre hajtana ezerrel, de valamiért nem sikerül a terve: csak egy szexi kalandig juthattok. Az IKREK igazi macsó és nagyon sármos szerelmes, élvezd, amíg kedved tartja. Kerüld el jó messzire azt a hímet, amelyik a RÁK csillagjegye alatt született, mert túl puhánynak tűnhet. Az OROSZLÁN sem egy nagy ász: ha egyedül hagyod, úgy nyávog, mint egy kiscica. A SZŰZ idegesít a pedánsságával, a MÉRLEG pedig addig vacillál, amíg a végén elveszít. A SKORPIÓ mindig melletted áll, míg a NYILAS-nak nem vagy az esete. Inkább nézi magát a tükörben, mint téged. A BAK folyamatosan elfoglalt, a VÍZÖNTŐ tisztában van vele, mire van szükséged az ágyben. A HALAK… nos, hagyd, ússzon csak az árral tovább, mert ő túl lassú lesz neked.

IDEI MOTTÓD „Most megmutatom!”
ERŐSSÉGEID Hihetetlenül szexi megjelenésed, vonzó intellektusod és sziporkázó humorod, kedvességed.
GYENGESÉGEID Nem bírod elviselni, ha veszítesz.
TEDD Mellőzd a sok rizsát, nem kell senkinek: fogd rövidre és velősre mondandódat!
NE TEDD Ne gondolj a múltra és arra, amit nem sikerült elérned!
SZEX Őrült vágy tombol benned: élvezd a szerelem nektárját az év minden egyes napján.
IDEÁLIS PARTNEREID IKREK, BIKA, SKORPIÓ
SZERENCSESZÁMAID 3, 5, 7
JOY-TIPP Kövesd álmaid, légy önmagad!

Ikrek (05.21. - 06. 21.)
Hatalmas lépés előre!

A 2011-ES ÉV KÖNNYŰNEK ÍGÉRKEZIK SZÁMODRA. SZEMÉLYISÉGED KOMOLY FEJLŐDÉSEN MEGY KERESZTÜL, ÉS VÉGRE MEGISMERED VALÓDI ERŐSSÉGEIDET IS!

KOZMIKUS HELYZET
Mintha az összes bolygó azért gyűlt volna össze az égen, hogy egész évben neked drukkoljon. Szurkolótáborod folyamatosan szemmel tart, és ha csak egy pillanatra is csökkenni fog az energiád, Merkúr akkorát lendít majd rajtad, hogy azzal az energialökettel az év minden egyes hónapján a maximumon pöröghetsz.
SZERELEM

Vigyázz, mert Ámor nyila feléd irányult! 2011-ben a szerelemben való startod nagyon látványosan indul. Vénusz romantikus tavasszal kecsegtet, amikor a harmónia kíséri minden léptedet, akárhova mész, akármibe keveredsz is: legyen az csupán egy kis flört, vagy egy komoly kapcsolat, mindig ott lesz melletted. A csillagok érted való összefogása tuti szerelmes nyarat ígér: jó esélyed van megtalálni a nagy Ő-t! Nehogy elmenj mellette! Az igazi tökéletes párod lesz, olyan, akit bárki megirigyelhet.
MUNKA
Törekedj arra, hogy megtaláld a valódi hivatásodat és életed igazi célját: erre buzdít ebben az esztendőben a Szaturnusz. Bár munkád terén sikerekre számíthatsz, mégsem kapod meg azt az elismerést, ami valójában megilletne. Ne búslakodj emiatt, ami késik, nem múlik! Már nem várat sokat magára az álommunka és a szakmai elismerés!
SZERENCSE
Te mindig előrenézel, tedd hát most is ezt. Ne foglalkozz másokkal, még akkor se, ha negatív fényben tüntetnek fel. Csak azért folyamodnak ilyen eszközökhöz, mert féltékenyek sikereidre. Gondolj végig arra, hogy folyamatos átalakulásban van részed, amelynek során teljes belső lényed megváltozik. Fogadd el ezt a változást és akkor nem érhet semmilyen kellemetlenség. Ne félj, a sors neked kedvez: aki mer, az nyer!
TE ÉS Ő
A KOS nagyon hasonlít hozzád, míg a BIKÁ-hoz éppen ellentétes erők vonzanak. Az IKREK nagyon tud hiányozni, a RÁK azonban nem, de csak azért, mert egy tapodtat sem mozdul mellőled. Az OROSZLÁN titkol előled valamit, a SZŰZ pedig túl sokat gondolkodik mindenen. A MÉRLEG magatartásával sokszor kihozhat a sodrodból. A SKORPIÓ-kat tartsd magadtól távol, legalábbis tavaszig, és a NYILAS-sal csak akkor kezdj, ha vad szexre vágysz! A BAK lehengerel a szerelmével, a VÍZÖNTŐ viszont épp azért vonz, mert ellen akar állni neked. A HALAK-kal szép kapcsolat elé nézel.

IDEI MOTTÓD „Lépésről lépésre!”
ERŐSSÉGEID Kitartásod, akaratod, kifogyhatatlan erőtartalékod.
GYENGESÉGEID Furcsa, de éppen a kitartásod okozhat gondot, mert soha nem adod fel, s néha feleslegesen küzdesz.
TEDD Nevess sokat és engedd szabadjára fantáziádat!
NE TEDD Ne légy szürke kisegér!
SZEX A mottód a hálószobában felejtsd el! Nincs lépésről lépésre! Tépd le az inget, hogy csak úgy repkedjenek a gombok!
IDEÁLIS PARTNEREK HALAK, BAK, IKREK
SZERENCSESZÁMAID 0, 1, 3
JOY-TIPP Ne légy türelmetlen magaddal, mert nincs most okod panaszra! Inkább adj hálát a sorsnak és a csillagoknak!

--pagebreak--

Rák (06.22. - 07.21.)
A csapatmunka a siker alapja!

A 2011-ES ÉV FORDULATOKBAN GAZDAGNAK ÉS IZGALMASNAK ÍGÉRKEZIK. A JUPITERNEK KÖSZÖNHETŐEN BŐVEN LESZ MAJD MIT FELFEDEZNED, MEGOLDANOD, LÉTREHOZNOD!

KOZMIKUS HELYZET
A Mars rengeteg energiával tölt majd fel, aktivitásod nem ismer határokat. Az lenne a jó, ha ebben az esztendőben nemcsak a sportban, hanem az ágyban is áldoznál a testmozgás oltárán!
SZERELEM
Már az év első felében a jövő a tét: pároddal már a közös életetek elkövetkezendő éveit tervezgetitek, úgy szövitek az álmokat, mint pók a hálót. Júniustól már a vadabb terveiteket is elővehetitek, a Vénusz támogat majd benneteket mindenben. Úgy dúl a lamúr, hogy tán nincs is olyan porcikája párotoknak, amit ne kívánnátok. A szinglik is rengeteget profitálnak a bolygók szerencsés pozíciójából: az egyedüllétet még csak hírből sem fogod ismerni, ugyanis minden két lábon járó emberi hím egyed arra vágyik majd, hogy minél közelebb lehessen hozzád és ott is maradhasson jó sokáig.
MUNKA
2011-ben nem érdemes a magányos hős harcos szerepét magadra öltened. Még a munkahelyeden sem. Itt az ideje, hogy magad mellé állíts néhány embert a kollégáid közül, akik támogatnak majd és akikkel közösen nagy dolgokra lesztek képesek! Már az év első hónapjaiban szinte szétfeszít az energia, ami nyáron is kitart: húzod is az igát rendesen, de meglesz az eredménye akkor, amikor munkád meghozza első gyümölcsét. Ebben az évben talán egy kis fizetésemelés is esedékes, ez már nem várat sokáig magára!
SZERENCSE
Az ősz lesz e téren a te hónapod. Addigra már minden lecsendesedik körülötted, Te sem pörögsz ezerrel már, és nem érzed úgy, hogy még a reggeli elfogyasztása előtt körbe kell futnod a világot. Az internet sok újdonságot tartogat a számodra: olyan lehetőségeket fedezel fel, amelynek segítségével szép kis summára is szert tehetsz.
TE ÉS Ő
A KOS az első perctől kezdve imád, és a BIKA is azonnal élete párjának érez. Az IKREK nem veszi majd jó néven munkahelyi előremeneteled, önállóságod, és a RÁK is szeretne visszatartani, hogy csak az övé légy. Az OROSZLÁN bár sokat jártatja a száját, érzéki szerelmesed lehet, a SZŰZ pedig úgy viselkedik, mint egy fehér köpenyes kutató: mindent, de mindent fel akar fedezni rajtad. A MÉRLEG nem akarja elkötelezni magát, de azért valahogy mindig visszatér hozzád. A SKORPIÓK tüzes szerelmesek, a NYILAS azonban annyira különbözik tőled, hogy már rajongsz érte. A BAK-ot valahogy nem neked találták ki, az idén hanyagold, éppen úgy, mint a VÍZÖNTŐ-t, akinek úgy megmondod a véleményedet, hogy nyüszítve kéredzkedik majd még többért. A HALAK-at azonban kapd el, mert izgalmas helyekre kalauzol.

IDEI MOTTÓD „Na, ki a legjobb, na ki?”
ERŐSSÉGEID Szerelmes éned és vagány külsőd izgalmas keveréke.
GYENGESÉGEID Nem tudsz ellenállni a szexi pasiknak, akármilyen tökfilkók legyenek is.
TEDD Mindig csapatban gondolkodj.
NE TEDD Páratlan vagy, az tuti, de ne akarj ebben az évben egyedüli lenni.
SZEX Bár e téren nem lesz változás, eddigi technikád csiszolgathatod, tökéletesítheted, ami szintén sok élvezetet ígér!
IDEÁLIS PARTNEREID BIKA, SKORPIÓ, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 2, 4, 7, 9
JOY-TIPP Ne várj a holnapra, ha valamihez ma van kedved!

Oroszlán (07.22. - 08.23.)
Vad évet kívánunk!

SOK TEENDŐ VÁR MAJD RÁD, DE BEFEKTETETT ENERGIÁD MEGTÉRÜL! A KARRIEREDBEN NAGY LÉPTEKKEL HALADSZ ELŐRE, ÚGY, HOGY MÉG A MAGÁNÉLETEDRE IS LESZ IDŐD.

KOZMIKUS HELYZET
2011-ben a Te oldaladon áll a Mars: a vörös bolygó újra és újra feltölt az élet minden egyes olyan megpróbáltatása után, amely szinte a végtelenségig leszívja az energiád. Vénusz sem tétlenkedik, annyi érzelemmel ruház majd fel, ami egy hadseregnyi szeretőnek is elég lenne. Kell ennél több? Már e két tény is olyan évet ígér, amibe akar vakon is fejest ugorhatsz, nem esik bajod! Mire vársz!?
SZERELEM
A párban élők most még többet lesznek együtt majd szerelmükkel, de a csillagok szerint a szinglik számára is tartogat a szilveszter egy-két meglepetést. Oroszlánként 2011-ben maximálisan elégedett leszel, úgy fogod érezni, hogy végre megérkeztél oda, ahová tartottál. Az édes kettesben eltöltött percek uralják mindennapodat, így meggyőződhetsz arról, hogy egyáltalán nem unalmas mindig ugyanazzal az emberrel lenni! Sem lelkileg, sem testileg… Egészen új dolgokat fogsz majd felfedezni, új helyek, illatok, ízek – a szerelem legvadabb útjait járhatod be.
MUNKA
A 2011-es év a karrier területén szinte mintaszerűen indul. Kivételesen még csak kisebb konfrontációkra sem kell számítanod munkahelyeden, mivel kollégáid tisztán látják, hogy amit a fejedbe veszel, azt bármi áron véghez is viszed, így mert minden egyes ötleted briliáns. A Jupiternek köszönhetően az erősségeidet sikerül a főnököd előtt is mindig a legmegfelelőbb pillanatban kidomborítani.
SZERENCSE
Az Oroszlánok igazi küzdő szellemek. A feladatokat könnyedén megoldod, egy verítékcsepp sem fog legördülni homlokodról. Tulajdonképpen szerencsés is vagy, hogy ilyen sok dolgod akad, és mindegyiknél csillogtathatod a tudásod. Nagy tapasztalatokra tehetsz szert, melyeket évekig tudsz majd kamatoztatni.
TE ÉS Ő
A KOS felkavarja lelki nyugalmad, nehezen juttok egyről a kettőre. A BIKA folyamatosan az ágyban szeretne tudni maga mellett. Az IKREK igazán hűséges párodul szegődhet, a RÁK pedig megteremti számodra azt a helyet, amit otthonnak neveznek. Az OROSZLÁN-nál vigyázz, mert az őrült szerelem elvakíthat! A SZŰZ nem elég szórakoztató számodra, és egy MÉRLEG sem fogja megdobogtatni a szíved. A SKORPIÓ-tól el a kezekkel, mert különben egy összetapadtok, mint a mágnes. A NYILAS-sal se vele, se nélküle kapcsolatot folytattok, és egy BAK is csak akkor izgat, ha teljesen meztelenül áll előtted. A VÍZÖNTŐ-vel izgalmas, forró tengerparti kalandod lehet, és a HALAK is képes egy pillanat alatt elcsavarni a fejed.

IDEI MOTTÓD „Mert megérdemlem!”
ERŐSSÉGEID Királynőnek érzed magad, és úgy is viselkedsz.
GYENGESÉGEID Képtelen vagy tolerálni a NEM-et, pedig néha kellene.
TEDD Ragadj meg minden alkalmat, ami kedvedre való.
NE TEDD Felejtsd el azokat az embereket, akik csak ámítanak!
SZEX Érd el, hogy úgy hódoljanak előtted, mint egy valódi istennő előtt!
IDEÁLIS PARTNEREID HALAK, IKREK, OROSZLÁN
SZERENCSESZÁMAID 3, 5, 7
JOY-TIPP Habzsold az életed maximális vehemenciával és ragadj meg minden pillanatot!

Szűz (08.23. - 09.22.)
Nyugi, a türelem sikert terem!

2011-BEN NAGY FEJLŐDÉSEN MÉSZ KERESZTÜL. A SOK KANYARGÓS ÖSVÉNY UTÁN MOST EGYENES ÚT KÖVETKEZIK. MINDENBŐL SIKERÜL A LEGJOBBAT KIHOZNOD.

KOZMIKUS HELYZET
A Jupiter jóvoltából olyan erőket fedezel fel magadban, amelyek segítségével nagyobb befolyású embereket is meg tudsz majd mozgatni. A varázserőd azonban a kis pihenéssel töltött időkben rejlik, amikor újra feltöltődsz és felkészülsz az újabb kihívásokra. Ne sajnáld magadtól a nyugodt perceket sem.
SZERELEM
2011-ben az a legfontosabb, hogy megtaláld a harmonikus egyensúlyt a közelség és a távolság között! Nem kell megijedned ettől, némi figyelemmel és odaadással könnyedén megvalósíthatod! Márciusban és áprilisban már tutira minden rendben lesz körülötted. A Vénusz jóvoltából csupa romantikára és rengeteg felejthetetlen pillanatra számíthatsz. A szinglik tartsák nyitva a szemüket, és ne csak nézzenek, hanem lássanak is, mert május és augusztus környékén az álompasi sokkal közelebb lesz, mint gondolnák. Csak nehogy elszalasszák a sok jelölt között!
MUNKA
Hogy is mondják? Az önfelismerés a siker egyik biztos alapja? Igen. Ez lesz a mottód 2011-ben. Bár eddig nem dobott fel annyira a munkád, ez az év meghozza a gyümölcsét. Annyi elismerést fogsz kapni, ami szárnyakat ad. Kreativitásod beindul, sikert sikerre halmozol, nem lesz számodra lehetetlen, így sokan fel fognak figyelni rád. Új feladatot is kapsz, ami felpezsdíti a véred és felpörgeti agysejtjeidet. Az év közepe felé egy jó állás, magasabb pozíció is kilátásba kerül.
SZERENCSE
Még jó, hogy nem vagy az a lila ködben úszó álmodozó típus, és időben észreveszed az új lehetőséget. Főleg, ha az egy jóképű férfi személyében bukkan fel. Lehet, hogy nemcsak az új hódításod lesz, hanem a főnököd is, és mint egy szappanoperában titkolni kell a lamúrt a kollégák előtt? Micsoda izgalom!
TE ÉS Ő
A KOS tudja, hogyan kell téged szerelmesen kényeztetni, a BIKA pedig azt, hogyan kell mediterrán stílusban ajtókat csapkodni. Az IKREK mindig jobban és mélyebben elmerülne benned, a RÁK viszont meg sem erőlteti magát érted. Vigyázz, mert az OROSZLÁN bekebelez becsvágyával! A SZŰZ-ek nem vonzzanak, de a MÉRLEG-gel sziporkáztok minden téren. A SKORPIÓ túl kemény legény, a NYILAS pedig nem akarja még lekötni magát. A BAK ugyan vonzónak talál, de valahogy mégsem kerültök egy hullámhosszra. A VÍZÖNTŐ csak mondja, hogy mindig veled lenne, a HALAK viszont valóban rosszul viseli hiányodat.

IDEI MOTTÓD „Nálam jobbat nem találsz!”
ERŐSSÉGEID A mindig jobbra való törekvésed.
GYENGESÉGEID Érthetetlen, miért kínzod magad maximalizmusoddal.
TEDD Légy szemtelenül szexi!
NE TEDD Felejtsd el a negatív részleteket!
SZEX Merülj el a tantraszexben és találj ki magadnak pár új pozíciót!
IDEÁLIS PARTNEREID VÍZÖNTŐ, IKREK, KOS
SZERENCSESZÁMAID 0, 3, 6, 44
JOY-TIPP Tanulj a nagyok sminkelési technikájából és fedezd fel a szemfestés legapróbb trükkjeit is!

--pagebreak--

Mérlek (09.23. - 10.22.)
Haladunk a korral!

HAGYD, HOGY ELÉRJEN TÉGED IS A VÁLTOZÁS SZELE, ÉS POZITÍV LEHETŐSÉGEKET NYÚJTSON SZÁMODRA! HALADJ A KORRAL, ÉS ALKALMAZKODJ A MODERN ÉLET KÖVETELMÉNYEIHEZ, ÍGY NYERŐ LESZEL!

KOZMIKUS HELYZET
A Merkúr szinte megfeszül, hogy neked jó legyen, nem gondolod, hogy segíthetnél neki egy kicsit? Csak annyi a dolgod, hogy próbálj meg nem elüldözni mindenkit, aki holtomiglan-holtodiglan együtt szeretne élni veled! A végén majd meglátod, nem olyan rossz ez, mint elsőre gondolod!
SZERELEM
Szebben nem is indulhatna a 2011-es esztendő. Főleg az érzelmek területén! Nem is lehet okod panaszra, mert mindened megvan, amiről egy nő csak álmodhat. A partnereddel egy hullámhosszon vagytok, mindent meg tudtok dumálni egymással. A szingliknek márciustól jó esélyük van arra, hogy megtalálják az igazit. Áprilistól azonban lehet, hogy elmúlik majd a vonzalom köztetek: légy erős és bátor, ne akadj ki, állj tovább, mert egy sokkal jobb szerelmi kaland vár rád! Ezt azonban csak akkor fogod észrevenni, ha továbblépsz.
MUNKA
A Szaturnusz erőteljes hatásának köszönhetően áprilistól augusztusig úgy pörögnek körülötted az események, hogy alig bírod követni azokat. Jó hír viszont, hogy végre eléred az áhított pénzügyi szabadságot! Nagyon szereted a rizikót, talán néha túlságosan is. Csak egyet tarts szem előtt: ha pezseg az adrenalin a véredben, élvezd az érzést, de figyelj oda a belső hangodra is!
SZERENCSE
Sok új ismeretséget kötsz, melyek mindegyike később a javadat fogja szolgálni, fogadd kellő nyitottsággal őket a sorstól (még durcásabb napjaidon is!). Fortélyokat, élettitkokat, gondolatokat tanulhatsz tőlük, amelyeket saját belátásod szerint alkalmazhatsz, gazdagabbá téve ezzel minden percet.
TE ÉS Ő
A KOS-sal jobb, ha kerülitek egymást, méghozzá jó messzire, a BIKÁ-hoz viszont bújj közel. Az IKREK őrjítő az ágyban, a RÁK csak kedves neked. Az OROSZLÁN kézzel-lábbal tiltakozik minden trükköd ellen, a SZŰZ pedig ledermed, ha elutasítod. A MÉRLEG igazat mond, valóban nagyon szeretne lehorgonyozni melletted. Egy SKORPIÓ-nál sohase mondd, hogy soha, a NYILAS-sal csak akkor kezdj, ha készen állsz egy komoly kapcsolatra! A BAK szereti a kényeztetésed, egy VÍZÖNTŐ-vel Te leszel elhalmozva ezer jóval. A HALAK akár a nagy ő is lehet.

IDEI MOTTÓD „Ilyen volt, ilyen lesz!”
ERŐSSÉGEID Mindig lehet rád számítani.
GYENGESÉGEID Nehezen változtatsz a megszokott dolgokon.
TEDD Légy erős és határozott, ha a jogaidról van szó!
NE TEDD Soha ne alázkodj meg valaki két szép szeméért!
SZEX A szex akkor is jó, ha nem tombolnak az érzelmek. Ezt idén meg is tapasztalhatod!
IDEÁLIS PARTNEREID HALAK, SKORPIÓ, IKREK
SZERENCSESZÁMAID 2, 6, 34, 98
JOY-TIPP Legalább egyszer az évben csinálj valami őrültséget, amiről mindenki csak lebeszélne. Jó buli lesz!

Skorpiró (10.23. - 11.22.)
Egy lendülettel teli év!

ENERGIÁBAN ÉS TETTVÁGYBAN NEM LESZ HIÁNY A 2011-ES ÉVBEN! HA ÜGYESEN ALAKÍTOD DOLGAID, JAVADRA FORDÍTHATOD PÖRGÉSEDET. MOST ELJÖTT VÉGRE A TE IDŐD!

KOZMIKUS HELYZET
A Marsnak köszönhetően egészen májusig kezdeményező hangulatban leszel. Ezután sem maradsz parlagon, csak ezúttal motivációd inkább a szerelem felé összpontosul majd, ahol aztán diadalittasan arathatod le a babérokat. Mire várnál még?
SZERELEM
A kora tavasz hozhat egy kis bánatot, épp ezért júniusig érdemes háttérben maradnod. Légy diplomatikus, hogy a kisebb félreértéseket elkerülhesd. Az év második felében már bátran menj a saját fejed után és ne engedj a vágyaidból! Nyáron rengeteg élményben lesz részed és az ősz is kellemesen telik majd, sok romantikával és flörttel. Ha még keresed azt a pasit, aki a nagy Ő lehet, októberben biztos felszed valahol.
MUNKA
A csapatmunka számodra idén a nyerő. Ha nem akarsz folyton egyedül robotolni, a siker már nem várat sokáig magára. Dolgozz össze másokkal, mert igazi eredményeid csak ezen múlnak! Ne feledd, együtt többre mentek a 2011-es évben, még akkor is, ha valami újba vágsz bele. Az év első felében újítsd meg imázsodat: találj ki új hobbit magadnak, tanulj tovább, valamint töltsd fel ruhásszekrényedet új darabokkal! Rugalmasságodat mindenki pozitívan és ámulattal fogadja majd. Ezeket a praktikákat alkalmazva ez az év igen sikeres lesz számodra, olyan, amit még sokáig fogsz emlegetni…
SZERENCSE
Az utóbbi időkben sokat kukacoskodtál, de ezt a tulajdonságodat, mint egy rossz ruhát, ledobod magadról. Ennek köszönhetően viszont mindenki láthatja majd, hogy nemcsak kritizálni tudsz, hanem együttműködni is. Micsoda pálfordulás! Ez sokkal közelibbé tesz majd mások számára is, és végre azok sem akarnak 3 lépés távolságot tartani tőled, akik eddig fejvesztve menekültek előled. Számos ajtó nyílik így ki előtted.
TE ÉS Ő
A KOS felpörget, a BIKA nyugalmat ad, az IKREK gondolataidat is kitalálja. A RÁK túl fontoskodó, az OROSZLÁN-nál imádsz vitatkozni, majd kibékülni. A SZŰZ elbájol kellemes természetével, a MÉRLEG idegesít a szenteskedésével. A SKORPIÓ mellett sosem lehet igazad, a szexben sem ájulsz el tőle. A NYILAS dögös szeretőd lehet, aztán tartós társad is. A BAK akkor érzi magát melletted jól, ha ő diktálja a tempót. A VÍZÖNTŐ igazi sportemberként mindig magával húz előre, a HALAK szülötténél viszont fogalmad sem lesz, hogy mit akar, csak azt fogod érezni, hogy téged nem.

IDEI MOTTÓD „Ugyan már, ne féljetek annyira!”
ERŐSSÉGEID Mindig igazad van mindenben.
GYENGESÉGEID Mivel tudod, hogy a legtöbbször rátapintasz a lényegre, addig nem adod fel, amíg be nem bizonyítod az igazad másoknak. Ez néha hangulatrontó lehet!
TEDD Újítsd fel az otthonod és magad is kívül-belül!
NE TEDD Ne skatulyázd be a pasikat, hidd el, vannak kivételek!
SZEX Nincs benned semmi gátlás, így nehéz lesz a zsenge szüzet játszanod. Viszont ha egy kicsit megerőlteted magad, sikerülni fog!
IDEÁLIS PARTNEREID NYILAS, OROSZLÁN, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 1, 4, 23, 65
JOY-TIPP Légy mindennap egy kicsit más! Ez felvillanyozza a pasikat, akik ettől beindulnak, és képtelenek lesznek majd elszakadni tőled!

Nyilas (11.23. - 12.21.)
Emberek, ide hozzám!

A MÁSOKHOZ FŰZŐDŐ KAPCSOLATOD HATÁROZZA MEG A 2011-ES ÉVET. SOK KIHÍVÁSBAN LESZ RÉSZED, AMELYEKET KÖNNYEN FOGSZ VENNI BARÁTAIDNAK KÖSZÖNHETŐEN.

KOZMIKUS HELYZET
Igen könnyedén teremtesz kontaktust bárkivel és intenzíven ápolod a barátságaidat is, ez nagyon jó tulajdonságod. Partnerkapcsolatod a Vénusz jóvoltából teljesen új szintre ér: lehet, hogy neked is bekötik a fejed az idén?
SZERELEM
gy biztos: 2011-ben életed minden lesz, csak unalmas nem. Csak úgy kapkodhatod majd a fejed. Észre sem veszed, hogy el fog repülni ez az esztendő. A jó hangulat azonban bokros teendőid ellenére is végig elkísér, és még akkor is kitart, amikor nyáron néhány szappanoperába illő veszekedős jelenetre kerül sor. Az év második fele annyira harmonikusan telik, hogy sokan megirigyelnek szerelmi életedért. A csábítás ellenállhatatlan vonzerőt jelent számodra, imádod időről időre elcsavarni valakinek a fejét, ez jót tesz önbizalmadnak is. Egy kis flört nem árt egy kapcsolatnak sem, igaz? Csak tudd, meddig mehetsz el, illetve meddig akarsz elmenni!
MUNKA
Lehetséges, hogy ez az esztendő olyan kérdések elé állít a karriereddel kapcsolatosan, amelyek megingatják szilárd hitedet a munkádban. A Jupiter azonban ott lesz melletted, hogy segítsen lelki utadon, és lassan, de biztosan rálelsz majd újra a hivatásodban rejlő mélyebb értelemre. Egy új állás keresése, vagy egy saját vállalkozás alapjainak letétele jár a fejedben. Mindkettő nagyon is időszerű lesz ősszel!
SZERENCSE
Igazából te mindig is szerencsés voltál. Irigylésre méltó, lehengerlő megjelenésed mellett okos vagy, vicces és ravasz is. Stílusod egyedi és utánozhatatlan. Belevésődik mindenki emlékezetébe, aki csak egyszer is meglát.
TE ÉS Ő
A KOS-sal jól kijöttök, de nem lobban lángra egyikőtök sem igazán. A BIKA addig gondolkodik rajta, hogy mit is érez veled kapcsolatosan, míg benned lelohad a vágy, az IKREK-kel azonban kellemes napok elé nézel. A RÁK az örök nyugalom és béke érzését arasztja feléd, az OROSZLÁN-nal jó haverok vagytok, de csak ennyi, nem több, szerelem aligha lesz belőle. A SZŰZ folyamatosan csak utánad kajtat, te vagy a mindene. Egy MÉRLEG-gel csakis jó vásárt csinálhatsz. A SKORPIÓ-t szereted a közeledben tudni, a NYILAS megnyugtat. A BAK elképesztően feltüzel, és a VÍZÖNTŐ-nek sem tudsz ellenállni. A HALAK személyében egy sportos és izmos, szórakoztató hercegre találhatsz.

IDEI MOTTÓD „Lépjünk egy nagyot előre, mi ketten!”
ERŐSSÉGEID Akármilyen helyzetbe kerülhetsz, mindig megőrzöd hidegvéred és logikus gondolkodásmódod.
GYENGESÉGEID Őszinteség. Nem kell mindig hangot adni a véleményednek: másoknak néha fáj az igazság!
TEDD Mondd ki bátran, amit érzel, ne titkold tovább.
NE TEDD A lassúság csak fél siker! Mozdulj rá arra, amit el akarsz érni!
SZEX A kevesebb több elve nem érvényes e területen! Minél aktívabb vagy az ágyban, annál lazább leszel és annál jobban tudod majd, mi esik jól!
IDEÁLIS PARTNEREID BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK
SZERENCSESZÁMAID 2, 6, 45, 74
JOY-TIPP Tégy meg mindent annak érdekében, hogy olyan legyen az életed, amilyennek szeretnéd.

--pagebreak--

Bak (12.22. - 01.20.)
2011: a kihívások éve!

2011-BEN VÁLTOZÁSOK GONDOSKODNAK A KELLŐ IZGALOMRÓL! LELKESEDÉSED ÉS KITARTÁSOD AZONBAN MEGHOZZA A GYÜMÖLCSÉT, AMIT MAJD ALIG BÍRSZ LEARATNI.

KOZMIKUS HELYZET
Ez az év nagyon ígéretesen alakul számodra. A bolygók kedvező állásának köszönhetően életedben nem sok minden megy tovább a régi kerékvágásban. Különösen az év első felében számíthatsz sok világrengető eseményre. A rengeteg izgalom mellett nagy szükséged lesz némi pihenésre. A kikapcsolódást ne várd a csillagoktól, inkább gondoskodj magad róla és szakíts rá időt.
SZERELEM
Szerelmi életed főleg június első felében lesz majd izgalmas. Intenzív beszélgetések, sok közös program, buli- és partihegyek, esetleg egy kis független szex: a döntés a Te kezedben van! Válassz kedved szerint, ne befolyásoljanak mások! 2011 második felében nyugis légkör vár rád, kipihenheted a fáradalmaid, bár meglepetésekben még így is lesz részed bőven. Szingliknek ez az időszak kedvező a nagy Ő megtalálására és egy olyan kapcsolat kialakítására, ahol a harmónia az úr. Az év végét azonban a Mars jóvoltából fergeteges szenvedéllyel búcsúztathatod majd.
MUNKA
Minden új ismeretet, tudásanyagot könnyedén elsajátítasz, olyan vagy, mint a szivacs, csak úgy szívod magadba. A 2011 januárja és júniusa közti időszak igen aktív lesz számodra, folyamatosan pörögsz és szüntelen keresed az újdonságokat. Hajrá! A Jupiter teljes erejével támogat, így most csak profitálhatsz!
SZERENCSE
Pénzügyileg rendkívül jó lehetőségre teszel szert! Szerencsédet ragadd meg, el ne engedd! Bár sosem voltál szerencsés a pókerasztalnál, de most még oda is érdemes leülnöd, mert az első körben besöpörheted a főnyereményt!
TE ÉS Ő
A KOS-sal nem jutsz dűlőre, a BIKA túlságosan konzervatív számodra. Az IKREK-től bezsongsz! A RÁK nem izgat annyira, mint az OROSZLÁN, akinél még a lepedő is feljajdul örömében. A SZŰZ túl szűzies és nem kokettál veled úgy, mint a MÉRLEG, aki aztán tudja, mitől döglik a légy! A SKORPIÓ annyira szenvedélyes, hogy belepirulsz, a NYILAS nem érti, miért nem működik köztetek az intimitás. A BAK illik hozzád, de csak karrieréhsége miatt, a VÍZÖNTŐ pedig azért passzol, mert ki van éhezve minden porcikádra. A HALAK egyetlen érintése is a fellegekbe repíthet.

IDEI MOTTÓD „Változást, de azonnal!”
ERŐSSÉGEID Ha kitalálsz valamit, még egy hadsereg sem téríthet le utadról.
GYENGESÉGEIDNéha olyan merev tudsz lenni, mint egy szikla… ami ugye nem túl nőies.
TEDD Mutasd meg szexis arcodat!
NE TEDD Hagyd el a fiús dolgokat!
SZEX Teperd le a drágád, ahányszor csak tudod, és ne a minőségre, inkább a mennyiségre adj idén!
IDEÁLIS PARTNEREID MÉRLEG, VÍZÖNTŐ, OROSZLÁN
SZERENCSESZÁMAID 3, 5, 10, 64
JOY-TIPP A legtutibb nyaralásra számíthatsz 2011-ben, így ha megteheted, nyugodtan fektess be egy klassz kis útba!

Vízöntő (01.21. - 02.18.)
Ez egy mozgalmas év lesz!

AZ UNALOM SZÁMODRA IDEGEN SZÓ 2011-BEN, MÉG CSAK HÍRBŐL SEM FOGOD ISMERNI. MÁSOK ARCÁRA IS TE CSALSZ MOSOLYT, EZÉRT SOKAN KEDVELNEK!

KOZMIKUS HELYZET
A Jupiter annyi új impulzust visz mindennapjaidba – főleg a privát szférádba - , hogy abból az életed minden egyes része bőven profitál majd. Baráti kapcsolataid virágozni fognak, és még az egészséged is kicsattanó lesz! Egyszerűen nincs mitől tartanod, jöhet bármi, minden csak a javadat szolgálja!
SZERELEM
Szerelmi életed 2011-ben jó irányba haladhat tovább, ígéretes lesz ez az év számodra. Valaki nagyon közel kerülhet hozzád. Szívesen töltesz el vele minél több időt, élvezed a társaságát. Áprilisban Vénusz jóvoltából csodásan romantikus időszakra számíthatsz, ez lehet a legideálisabb időpont egy jó kis nyaralásra vagy egy hétvégi kiruccanásra: irány a tenger! A szinglik flörtesélyei a nyár végén a maximumon lesznek, ennek eredményeként pedig októberben már párban szemlélhetik a hulló csillagokat az égen.
MUNKA
Hivatásod és karriered meglepően jól alakul. Ugyan sok munka vár rád, de örömöd telik majd minden egyes feladatban és sikereket érsz el. Néha azt érezheted, hogy egy-egy nap leszívja az összes energiádat, mégis az élmény minden fáradtságot feledtet, és reggel újra boldogan indulsz munkába és nézel újabb kihívások elé.
SZERENCSE
Minden befektetésed busásan megtérül. Meg fogsz lepődni, mert még az új ruháid is, amelyekben a munkahelyeden tündökölsz, visszahozzák az árúkat: olyan magabiztosnak érzed magad bennük, hogy mindenhol sikert aratsz, ahová csak betoppansz. Egyedi stílusod mindenkinek feltűnik, még a munkaidő végeztével is.
TE ÉS Ő
A KOS-sal szép barátság vár rád, azonban vigyázz, hogy ne fordíts hátat neki soha! A BIKA bár izgat, ez az érzés csak ideig-óráig tart. Az IKREK totálisan magához láncol, nem bírtok elszakadni egymástól, míg a RÁK-kal átélheted a szexualitás minden gyönyörét. Egy OROSZLÁN láttán néha felüvöltenél a vágytól, de egy SZŰZ is felkorbácsolhatja benned a tüzet. MÉRLEG-gel azonban sose kezdj, mert nem bízhatsz benne! A SKORPIÓ bármikor méltó partnered lehet, de a NYILAS az, aki megdobogtatja igazán a szíved. A BAK bár vonz, de nem izgat annyira, mint az energikus VÍZÖNTŐ. A HALAK-kal idén vigyázz: nagyot csalódhatsz, ha többre vágysz egy kalandnál!

IDEI MOTTÓD „Jó formában vagyok, mindenki láthatja!”
ERŐSSÉGEID Őrülten szexi vagy, és tudod, hogy mikor milyen praktikát kell bevetned.
GYENGESÉGEID Érzékeny vagy nagyon, a legtöbb embernek fogalma sincs, mit kezdjen egy ilyen kis porcelánbabával.
TEDD Állj ki magadért!
NE TEDD Ne szólj szám, nem fáj fejem!
SZEX Tudod, hogy mire vagy képes az ágyban és azt is, hogy mi az, amitől minden pasi beindul. Képes vagy bárkit úgy magbabonázni, hogy még harmadnap is arról fantáziál!
IDEÁLIS PARTNEREID NYILAS, OROSZLÁN, BIKA
SZERENCSESZÁMAID 2, 3, 4, 7
JOY-TIPP Tartsd magad formában: fehérítsd ki a fogaid, csináltass új frizurát, vagy kezdj el egy új hasizomtréninget! Mindegy, mit választasz, csak tegyél valamit azért, hogy a tested mindig topformában legyen.

Halak (02.19. - 03.21.)
Egyenesen előre, határ a csillagos ég!

ÖRÜLJ A SIKEREIDNEK! BÁRMIBE IS KEZDESZ, AZ CSAK JÓL VÉGZŐDHET! ITT AZ IDŐ ELINDULNOD ÁLMAID FELÉ. OLYAN HOSSZÚ A KÍVÁNSÁGLISTÁD, HOGY HA NEM KEZDESZ BELE MOST A MEGVALÓSÍTÁSBA, SOSEM ÉRSZ A VÉGÉRE!

KOZMIKUS HELYZET
Valóban örülhetsz most, a Jupiter teljes erejével rád összpontosít, így szinte minden sikerül, amibe csak belefogsz! Ha úgy érzed, ez egyszer nem úgy alakulna minden, ahogy tervezted, csak légy türelmes és várd ki a végét. Ráadásul nagyobb is az öröm, ha kicsit többet kell rá várni.
SZERELEM
Az év kezdetén nagyon fontos lesz a jó kommunikáció. Az elképzeléseid és egy leendő partner tervei teljesen összhangban lesznek majd, úgyhogy bátran mondd ki ötleteidet. Némi diplomáciai érzékkel és jó akarattal gyorsan kompromisszumot találtok mindenre, így 2011 közete felé még akár elhangozhat a bűvös kérdés is a szájából. Ha szingli maradnál, akkor se csüggedj egy percre sem, mert irigylésre méltóan jó pasikkal hoz össze a sors. Élvezd a helyzetet, és előbb-utóbb úgyis eljön az a valaki, akinek nem tudsz majd ellenállni.
MUNKA
A munkahelyedet is eléri a változás szele, de persze jó irányból. Rózsásan alakul a helyzeted. Bár néha előjön belőled az érdeklődő Halak, viszont ez cseppet sem zavar senki abban, hogy tudja, jó helyen vagy és jó kompetenciákkal rendelkezel. Nyáron érzed majd, hogy bár nagyon fárasztó volt az év első fele, viszont megérte a sok energiabefektetés és végre begyűjtheted az elismeréseket is. Dőlj hátra és élvezd a sikert, ezt már megérdemelted!
SZERENCSE
Maradj laza akkor is, ha már mindenki a falra mászik idegességében. Ez lesz az aduász a kezedben. Nyugalmad tekintélyt parancsol, mindenki ad majd a véleményedre, valamint a higgadtan meghozott döntéseid helyességére!
TE ÉS Ő
A KOS lesz a nagy Ő, idén ő a nyerő, a BIKA csak a második lehet mellette. Az IKREK-kel vigyázz, mert megbánthat, a RÁK pedig nem akar igazán. Az OROSZLÁN mindig csak hajtana előre, mint egy rabszolgatartó, a SZŰZ túl sokat kajtat utánad. És a MÉRLEG? Ő meg túlságosan igyekszik. A SKORPIÓ nem tesz meg mindent a kapcsolatotokért és a NYILAS sem látszik feladni szabadságát. A BAK-ról kiderülhet, hogy van érzelgős oldala is. A VÍZÖNTŐ nagy szíve csak érted dobog majd, de a HALAK-kal kerüld a szerelmi kalandokat!

IDEI MOTTÓD „Ugyan, nekem ez gyerekjáték!”
ERŐSSÉGEID Olyan áhítattal tudsz hallgatni, hogy a pasik rögtön beléd szeretnek, titokzatosságod izgatónak tartják.
GYENGESÉGEID Folyamatosan új, ismeretlen ösvényekre tévedsz, mert hamar megunod a dolgokat, rosszul viseled az egyhangúságot.
TEDD Légy nyitott mindenre, ki tudja, miben mi rejlik?
NE TEDD Ne hazudj! Mondd az igazat.
SZEX Engedd el a füled mellett az okos női tanácsokat, és inkább indulj felfedezőútra! Partnered lesz hozzá, az biztos…
IDEÁLIS PARTNEREID KOS, BIKA, VÍZÖNTŐ
SZERENCSESZÁMAID 3, 4, 6, 9
JOY-TIPP Szingliknek fokozott figyelemmel kell járniuk a világban augusztus elején és szeptember közepén, nehogy elmenjen mellettük az álompasi, új munkalehetőség!

Még több horoszkópért kattints IDE!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Kép

Dobj el mindent: megjelent Azahriah új albuma!

A dalszerző-előadó skatulya I. című lemezén a már jól ismert mariana.árok és a cipoe számok mellett hat új dal is szerepel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!