Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Katalin hercegné teljesen összetört, amikor megtudta, Vilmos milyen sorsot szánt fiuknak, György hercegnek

Katalin hercegné teljesen összetört, amikor megtudta, Vilmos milyen sorsot szánt fiuknak, György hercegnek
A nap cikke

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek rengeteg pénz hullik az ölébe február végén

Ők lesznek a szerencsések a hónap végén, akik egy kis extra összeghez is jutnak a fizetés mellett.

Olvasd el!

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Olvasd el!

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Facebook
Twitter
Pinterest
Már júniusban elkezdődtek a találgatások, most pedig egyre biztosabbnak tűnik, hogy Vilmos herceg már tudja, milyen jövőt szán fiának, György hercegnek.

Katalin hercegné és Vilmos herceg júniusban a fiatal trónörökössel, György herceggel körbejárták az Eton College székhelyét, ami találgatásokat indított el arról, hogy György ugyanabba az iskolába fog-e járni, mint apja, Vilmos herceg és nagybátyja Harry herceg.

Katalin hercegnének "megszakadt a szíve" Vilmos herceg döntése miatt, félti György herceget

Egy bennfentes elárulta, hogy Katalin hercegné végül elfogadta, hogy György herceg "sorsa" az, hogy bentlakásos iskolába járjon - ami azt jelenti, hogy el fog költözni otthonról. De állítólag sokáig nem értett egyet a férjével abba, hogy milyen iskolába járjon György herceg, ugyanis Katalin nagyon nem szerette volna, hogy fiának a szüleitől és a testvéreitől távol kelljen élnie. Valamint attól is félt, hogy iskolai bántalmazás áldozata lesz, hiszen sok rosszat hallott a bentlakásos iskolákról. Márpedig a hagyomány az hagyomány, főleg a királyi családban. Katalin hercegné azzal próbálta meggyőzni Vilmost, hogy elmagyarázta neki, véleménye szerint az, hogy György herceget egy elit intézménybe küldik, ellentétes minden erőfeszítésükkel, tehát azzal, hogy modernizálják a monarchiát. Mindemellett pedig az anyai ösztönei is azt súgták, hogy György herceg a családja mellett van a legjobb helyen és elképesztően hiányozna neki legidősebb fia. Vilmos herceg és Katalin hercegné évekig vitatkoztak ezen, végül azonban Vilmos herceg és a hagyomány győztek, és úgy tűnik, György herceg bentlakásos iskolába kényszer Katalin hercegné legnagyobb szívfájdalmára.

A királyi család és a bentlakásos iskola

Vilmos herceg 1995-ben kezdett a berkshire-i iskolába járni, ahol hétközben tartózkodott, hétvégenként pedig nagymamáját, a néhai Erzsébet királynőt látogatta meg a windsori kastélyban. Egy bennfentes elárulta, hogy Katalin hercegné vonakodva, de végül beleegyezett, hogy György herceg apja nyomdokait kövesse és az előkelő, havi 15 432 fontba kerülő Eton-ba járjon.

Katalinnak azonban még van néhány éve, hogy élvezze legidősebb fia társaságát, mielőtt az internátusba megy, hiszen az Etonban általában 13 évesen kezdenek a diákok.

Az Eton felvételi vizsgája egy kemény, 150 perces szóbeli vizsgából és egy logikai feladatsorból áll, a jelentkezőknek pedig 125 vagy annál magasabb pontszámot kell elérniük ahhoz, hogy felvegyék őket. Vilmos herceg és családja nemrégiben költözött a windsori Adelaide Cottage-ba, és mindhárom gyermeküket a helyi Lambrook iskolába - egy másik magániskolába - íratták be.

Ezek a sztárok a középiskolát sem fejezték be:

Galéria / 7 kép

Sztárok, akik még a középiskolát sem fejezték be

Megnézem a galériát

Ők pedig a hírnév után ültek vissza az iskolapadba:

Galéria / 6 kép

5+1 sztár, aki a hírnév után ült vissza az iskolapadba

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes nappali

Nincs olyan, hogy tökéletes nappali, mindenkinek más tetszik! Most megmutatjuk, hogy a mesterséges intelligenciának milyen az ízlése!

Kép

10 élelmiszer, amit ne fogyassz éhgyomorra: sokuk egészséges, de nem reggelire!

Köztudott tény, hogy éhgyomorra nem jó ötlet frissen facsart gyümölcsleveket inni. Azonban nem ezek az egyetlen élelmiszerek, amelyeket nem szabad éhgyomorra fogyasztani!

Kép

10 sorozat, amit meg kell nézned, ha imádtad a True Detective hangulatát

A kritikusok szerint a True Detective legújabb évada méltó folytatása a népszerű sorozatnak. Ám ha úgy érzed, hogy még több misztikumra vágysz akkor semmiképpen se hagyd ki sorozatajánlókat!

Kép

8 sokkoló titok Griselda Blancoról, ami kimaradt a sorozatból

A nő, akitől még Pablo Escobar is félt! Ő Griselda Blanco, akinek életéről készítettek most egy minisorozatot. Megmutatjuk azokat a kegyetlen részleteket, amiket az alkotók kihagytak a történetből!

Kép

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Kép

A nagy kérdés, amit senki sem ért: Miért néznek ki az Y-generációsok sokkal fiatalabbnak a koruknál?

A gyertyák a tortádon már évek óta hármassal kezdődnek, mégis, alig vannak, akik elhiszik, hogy már rég elmúltál húsz? A millenniálisokkal ez gyakrabban megesik, mint hinnéd!