Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Brooklyn Beckham felesége nem fogja vissza magát: ismét megszólalt Victoriával való viszályáról

Brooklyn Beckham felesége nem fogja vissza magát: ismét megszólalt Victoriával való viszályáról

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Brooklyn Beckham feleségének elege lett abból, hogy hazugságokat terjesztenek róla.

Victoria Beckham Victoria Beckham Énekesnő, Divattervező 193cikk 22galéria 2videó Még több róla és David Beckham köztudottan rajonganak négy gyermekükért és ha tehetik, minden pillanatukat velük töltik – ám a jelek szerint a jövőben sajnos csak ritkábban láthatják majd legidősebb fiukat. Kiderült ugyanis, hogy Brooklyn újdonsült felesége, Nicola Peltz az esküvő óta kifejezetten rossz viszonyt ápol anyósával, méghozzá több okból is.

A bennfentesek azt mesélik, Victoria megígérte Nicolának, hogy megtervezi a menyasszonyi ruháját, de végül nem készült el vele – mégis megvádolta a lányt azzal, hogy nem akarta az ő kreációját viselni a nagy napján. Sőt, az egykori Spice Girl állítólag még az első táncoltól is megfosztotta a menyét a lagzin, mert ő lépett a parkettre fiával az ifjú párnak szánt dallam felcsendülése közben.

Nicola Peltz azonban úgy döntött, nem hallgat tovább az őt ért sérelmekről és a Grazia USA lapnak adott interjújában részletesen kifejtette, mi is történt pontosan közte és a másik Mrs. Beckham között.

Elkezdtünk beszélgetni a ruháról, aztán napok teltek el anélkül, hogy bármit is hallottam volna felőle. Victoria felhívta az anyukámat és azt mondta neki, a műhelye nem fogja tudni megcsinálni.

Brooklyn felesége ragaszkodott ahhoz az állításához, miszerint izgatottan várta, hogy a leendő anyósa által készített modellben vonulhasson oltár elé. Úgy gondolta, ez egy csodaszép történet lenne. Ám amikor Victoria bejelentette, mégsem tudja megvalósítani a terveit, Nicola végül egy Valentino ruhát választott magának.

A családi viszály viszont már elkerülhetetlen volt, főként azért, mert a menyasszonnyal ellentétben Victoria maga a saját tervezésében érkezett meg az esküvőre. Ráadásul négy ismert barátja, Eva Longoria, Nadia Ferreria, Zanna Roberts Rassi és Romeo Beckham akkori barátnője, Mia Regan, továbbá Victoria anyja is VB modelleket viseltek a menyegzőn.

Victoria ruhája fia esküvőjén

Nicola bevallotta, borzasztóan megbántották az érzéseit, amikor azt állították róla, hogy ő utasította vissza Victoria ruháját.

Nem akartam hagyni, hogy hatással legyen rám, de akkor sem ez az igazság.

Férje, Brooklyn pedig a szüleivel való igencsak szoros kapcsolata ellenére kijelentette, a felesége elsőszámú prioritást jelent az életében és 100 százalékig támogatják egymást mindenben.

Ezeket a képeket láttad már?

Galéria / 7 kép

Így égeti David Beckham a feleségét az Instagramon

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.