Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Tóth Gabi bevallotta, mikor döntötte el, hogy elválik Krausz Gábortól

Tóth Gabi
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Facebook
Twitter
Pinterest
Augusztus eleje óta tartja lázban az országot Krausz Gábor és Tóth Gabi válása, amire nemrég pont került.

Bármi is történt pontosan az egykori sztárpár között, azt már tudni, hogy Krausz Gábor továbblépett Mikes Annával, Tóth Gabi Tóth Gabi énekesnő 154cikk 7galéria 2videó Még több róla pedig Papp Bence Mátéval tölti boldogan a mindennapjait. Bár a sztárséf és az énekesnő is tartotta magát ahhoz, hogy nem adnak interjút, most a volt férj után, Gabi is igent mondott a Mandinernek, ahol őszintén beszélt a karácsonyi időszakról és arról, hogyan élte meg a 2023-as évet.

Az énekesnő elárulta, hogy a sok nehézség ellenére élete egyik legszebb éve volt 2023 és a mostani karácsony is csodásan telt. Lánya, Hannaróza is sokkal kiegyensúlyozottabb volt, mint eddig bármikor is, ami véleménye szerint annak köszönhető, hogy szülei is sokkal boldogabbak új életükben. Az interjúban egyébként kitért volt férjére is, akivel egyre jobban kijönnek. Sőt, Gábor sokat segített neki, amikor kiderült, hogy Gabi covidos lett:

Amikor felépültem, újra együtt tudtam lenni Hannival. Az apukája is nagyon rendes volt, mert rögtönözni kellett. Amikor kiderült ez a betegség, gyorsan összerittyentett egy vacsorát a Hanninak.

Tóth Gabi Tóth Gabi énekesnő 154cikk 7galéria 2videó Még több róla és Gábor több, mint 3 évet küzdött a házasságukért, a problémákat viszont már az első év után érezték.

Alig egy éve voltunk együtt a Gáborral. Amikor megfogant Hannaróza, akkor jött a házasság is... Az elejétől kezdve voltak súrlódások, értékrendbeli súrlódások.

A válás és a házasságának lezárása viszont az Erdélyben töltött ideje alatt fogalmazódott meg benne:

Amikor elmentem Erdélybe, ott volt egy olyan furcsa élményem, amikor azt éreztem, hogy a zenében vagyok, azok között vagyok, ahol élet van, színek vannak, illatok vannak. Akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom.

Gabi elmondta, hogy már az utazás előtt sem volt rendben minden közte és volt férje között, és nem Máté rontott bele a dolgokba. A fiatal táncos szerinte az életet hozta vissza boldogtalan mindennapjaiba, akivel a legelején csak beszélgettek és sokat dolgoztak együtt.

Dolgoztunk együtt nyilván a színpadon, de igazából mi nem alkottunk egy párt. Nem beszéltünk telefonon vagy találkoztunk. Semmi. Utána kezdtünk el beszélgetni a Mátéval, ami nekem egy nagyon szimpatikus élmény volt... Mondhatnám azt is, hogy az ikerlángom

A Sztárban sztár egykori zsűritagja szerint sokan álltak mellé a nyári botrány kirobbbanását követően, de legalább ugyanennyi ember fordított neki hátat. Ettől függetlenül egy igazán nagy tanulási folyamat volt számára, ami ismét felnyitotta dolgokkal kapcsolatban a szemét.

Nemcsak Krausz Gábor került az exek listájára:

Galéria / 7 kép

Ők voltak Tóth Gabi exei

Megnézem a galériát

Az elmúlt hónapokban több minden kiderül Tóth Gabi Tóth Gabi énekesnő 154cikk 7galéria 2videó Még több róla fiatal szerelméről!

Galéria / 5 kép

Ezt tudni Tóth Gabi fiatal szeretőjéről, Papp Máté Bencéről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?