Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 melltartó-trükk, amit ismerned kell

Europress
4 melltartó-trükk, amit ismerned kell
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Javíts egy kicsit a se veled, se nélküled kapcsolatotokon!

Szinte minden nő ellentétes érzelmekkel viseltetik a melltartói iránt. Szeretjük, hogy előnyösebb formába önti a melleinket, de a nap végére már másra sem vágyunk, mint hogy megszabaduljunk tőle. Ezzel a néhány aprósággal közelebb kerülhettek egymáshoz (ha ez egyáltalán még lehetséges)!

1. Amikor új melltartót vásárolsz, a legközelebbi kis hurokba kapcsold, vagyis legyen a lehető leglazább. Idővel ugyanis óhatatlanul meg fog nyúlni az anyag és akkor még mindig szorosabbra tudod kapcsolni.

2. Figyelj oda a mosásnál! Ha nem tudod mindig kézzel mosni a fehérneműidet, akkor tedd erre a célra kapható kis mosózsákba, nehogy idő előtt elveszítsék formájukat. A kézi mosást pedig úgy gyorsíthatod fel, ha beszerzel egy salátacentrifugát, gyorsan ki tudod pörgetni belőle a vizet!

3. Minden alkalommal állítsd be megfelelően a pántokat! A mellméretünk folyton változik, legtöbben onnan fogyunk a leghamarabb, de a menstruációs ciklustól is függ, éppen mekkorák. Ne húzza feleslegesen a vállaidat a pánt és ne kockáztasd azt se, hogy kiessenek a kosárból!

4. Váltogasd a melltartóidat! Tudjuk, hogy neked is van egy kedvenced és legszívesebben, mindig abba bújnál, de sajnos így előbb el fog használódni, mint ha váltogatnád. Bármennyire elasztikus legyen is az anyag, szüksége van néhány napra, hogy viselés után visszanyerje formáját, ha azonban nem adsz neki kimenőt, elveszíti rugalmasságát.

Megfogadod a tanácsainkat?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!