Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hamarosan nyit a Nem Adom Fel kávézó!

RTL Klub
Hamarosan nyit a Nem Adom Fel kávézó!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy igazán különleges hely nyílik meg nemsokára Budapesten, a 8. kerületben. A Nem Adom Fel kávézóban kizárólag fogyatékkal élő emberek dolgoznak majd.

A jól ismert Nem Adom Fel Alapítvány lesz az üzemeltetője a hamarosan nyíló kis kávézónak, akiket onnan is ismerhetünk, hogy korábban ugyanezen a néven zenekart is alapítottak szintén fogyatékkal élők részvételével. A pincérek között lesz kerekesszékes, Down-kóros és értelmi fogyatékos felszolgáló is: mind nagyon lelkesen gyakorolnak már most a közelgő nyitásra az alapítvány munkatársaival.

Olvasd el ezt is!

200 négyzetméteren nagyjából két hét múlva nyit meg a hely a 8. kerületi Magdolna utcában, ahol fontos cél az is, hogy mindenki jól érezze magát, aki csak ide téved. Például szeretnék, ha a közeli egyetemen tanulók is be tudnának ülni ide hosszabb időre és persze ha szívesen járnának vissza.


Olvasd el ezt is!

A leendő munkatársak közül a legtöbben ezelőtt még sosem kaptak fizetést és mind nagyon várják a kezdést. A vendégektől mosolyt várnak el és ők is ugyanezt ígérik cserébe: ebben a kávézóban garantált, hogy aki csak belép, azt jókedvre derítik az itt dolgozók!


A novemberi JOY 166. oldalán mi is szerettük volna lebontani azokat a bizonyos láthatatlan falakat az egészséges és fogyatékkal élő emberek között: épp ezért Sári a 25 éves Down-kóros lány állt modellt legújabb divatanyagunkhoz! Keressétek a lapot az újságárusoknál!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!