Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 ötlet, hogy mit kezdj az őszi óraátállítás ajándék idejével

Europress
5 ötlet, hogy mit kezdj az őszi óraátállítás ajándék idejével
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sokak álma a hosszabb nap, ami valóra is vált ma, hiszen áttértünk a téli időszámításra.

1. Aludj!

Tény, hogy egyetlen órácskányi szundi nem hozza helyre a károkat, ha alváshiánytól szenvedsz, ám a közérzetedért mégis nagyon sokat tehetsz vele. Legyen szó délelőtti lustálkodásról vagy délutáni sziesztáról, ne restellj beiktatni a napodba egy ilyet!

Olvasd el ezt is!


2. Sétálj!

Gyönyörű őszi napoknak örülhetünk mostanában. Húzz kényelmes cipőt, aztán irány ki a szabadba! Már az is jó, ha eljutsz a közeli parkba, de ha teheted, menj el kirándulni egy szép helyre, ahol a meleg színekbe öltözött természet vagy varázslatos panoráma fogad.


3. Süss-főzz!

Készíts valami egészségeset és finomat – akár csak magadnak! A lehetőségek tárháza végtelen, így hamar rájössz majd, hogy gyakorlatilag bármilyen hozzávalókból alkothatsz. A program összeköthető a sétával, például piknik formájában.


4. Beszélgess!

Hívd fel vagy látogasd meg azt az embert, akivel régóta szeretnél váltani pár szót, csak az utóbbi időben sehogy sem jött össze. Most egyikőtök sem hivatkozhat arra, hogy nem ér rá, hiszen mindenki 60 ajándék percnek örülhet.


5. Olvass!

Akár tegnap olvastál legutóbb, akár hosszú évek óta nem vettél a kezedbe könyvet, ma mindenképpen tedd meg. A szabadba is kivonulhatsz egy tartalmas kötettel, vagy lefekvés előtt, esti mese gyanánt is nekikezdhetsz.


Te mire használod ma a plusz idődet?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!