Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A Tender az új Tinder!

Weheartit
A Tender az új Tinder!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Megjelent a Tinder, társkereső alkalmazás receptekre specializált verziója. A Tendert már le is tudod tölteni az Appstore-ból!

A legtöbben tudják, hogy a Tinder hogyan is működik. Ha eddig lemaradtál volna a Tinder őrületről, akkor dióhéjban összefoglaljuk neked: a "társkereső" alkalmazás egymás után dobálja fel a potenciális versenyzők fotóit, ha balra húzod, akkor nem tetszik, ha jobbra húzod, akkor bekerül a tetszik kalapba. Ha az úriember/hölgy is hasonlóképpen vélekedett rólad (jobbra húzott), akkor megjelenik, hogy "It's a match" és el tudtok kezdeni beszélgetni.

A Tender nevű receptkereső alkalmazást teljesen úgy kell elképzelni, mint a Tindert, csak ételekkel. Jobbra húzod = enném. Balra húzod = nem enném. Mivel az ételek részéről kevesebb interakció várható, mint egy hús-vér fiú/lány részéről, itt nem is kell megvárni, hogy a recept gazdája megengedje, hogy megfőzd a receptjét - furcsa is lenne -, hanem rögtön bekerül egy úgynevezett Cookbook-ba, vagyis a saját személyes receptkönyvedbe, ahonnan akármikor elérheted, ha éppen nincs ötleted, hogy mit is főzz a Tinderen megismert match-ednek!

Az Appstore-ból már elérhető az alkalmazás, ha iPhone-nal rendelkezel. Ha Androidot vagy Windows Phone-t használsz, akkor rossz hírünk van. Mi kerestük a Play Áruházban is, és a Windows Phone Store-ban is, de nem találtuk. De ki tudja, idővel biztos lefejlesztik.

Te letöltöd?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!