Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A Tender az új Tinder!

Weheartit
A Tender az új Tinder!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Megjelent a Tinder, társkereső alkalmazás receptekre specializált verziója. A Tendert már le is tudod tölteni az Appstore-ból!

A legtöbben tudják, hogy a Tinder hogyan is működik. Ha eddig lemaradtál volna a Tinder őrületről, akkor dióhéjban összefoglaljuk neked: a "társkereső" alkalmazás egymás után dobálja fel a potenciális versenyzők fotóit, ha balra húzod, akkor nem tetszik, ha jobbra húzod, akkor bekerül a tetszik kalapba. Ha az úriember/hölgy is hasonlóképpen vélekedett rólad (jobbra húzott), akkor megjelenik, hogy "It's a match" és el tudtok kezdeni beszélgetni.

A Tender nevű receptkereső alkalmazást teljesen úgy kell elképzelni, mint a Tindert, csak ételekkel. Jobbra húzod = enném. Balra húzod = nem enném. Mivel az ételek részéről kevesebb interakció várható, mint egy hús-vér fiú/lány részéről, itt nem is kell megvárni, hogy a recept gazdája megengedje, hogy megfőzd a receptjét - furcsa is lenne -, hanem rögtön bekerül egy úgynevezett Cookbook-ba, vagyis a saját személyes receptkönyvedbe, ahonnan akármikor elérheted, ha éppen nincs ötleted, hogy mit is főzz a Tinderen megismert match-ednek!

Az Appstore-ból már elérhető az alkalmazás, ha iPhone-nal rendelkezel. Ha Androidot vagy Windows Phone-t használsz, akkor rossz hírünk van. Mi kerestük a Play Áruházban is, és a Windows Phone Store-ban is, de nem találtuk. De ki tudja, idővel biztos lefejlesztik.

Te letöltöd?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!