Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 képesség, amivel bármelyik főnököt lenyűgözheted

Europress
4 képesség, amivel bármelyik főnököt lenyűgözheted
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindegy, milyen típusú munkahelyen dolgozol, van pár olyan tulajdonság, ami nem szakmához kötődik, és a legtöbb főnököt lehet nyűgözni vele, íme:

Következetesség: Ki lehet tűnni a munkabírással, a kreativitással, de hosszú távon a következetesség az egyik legfontosabb. Mindig tudd, mit miért csinálsz, és légy képes alaposan megindokolni a döntéseidet.


Gondolkodj globálisan: Talán te csak egy kis szeletével foglalkozol egy nagy munkamenetnek, de mindig gondold végig, mi szolgálja a cég érdekeit. Ez a személetmód nem csak a melódban segít, de a főnököd előtt is szimpatikus!


Őszinteség: Sose próbáld eltitkolni, ha valamit elrontottál, mert egyszer úgyis kiderül. Ha azonnal bevallod a problémát, sokkal hamarabb meg lehet oldani, és kisebb károkat okoz a szervezet számára.


Légy csapatjátékos: A legtöbb munkahely nem a magányos farkasoknak való. Talán olykor tartanod kell a hátad más hibája miatt, de ne a saját érdekeidet nézd, hanem azt, hogy mi szolgálja a cég javát.

Nagyon eredményes karriert kívánunk minden Joy-lánynak!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!