Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mit árul el a kedvenc kávéd a stílusodról?

Mit árul el a kedvenc kávéd a stílusodról?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szerinted van összefüggés a kávézási szokásaid és az öltözködési stílusod között? Nézd meg, és döntsd el, rád igaz-e, ami a kávéd alapján illik rád!

Ismered az @coffeenclothes profilt az Instagramon? Összegyűjti azok képeit, akik előszeretettel fotózzák le outfitjüket, kezükben a reggeli kávéjukkal. Ha használod a #coffeenclothes hashtaget, akár te is bekerülhetsz a képeik közé!


Persze nem lehet általánosítani, de a képek alapján lehet következtetni, ki milyen stílusú a kávé szerelmesei közül:

Hosszú fekete: a minimalista

Az egyszerű eleganciára törekszel, a gardróbod fekete és fehér darabokkal van tele, amiről tudod, hogy együtt bombabiztos párosítás. Nem szereted túlbonyolítani a dolgokat az öltözködésben, sem a kávédban.


Latte: a laza

Visszafogott és csajos - szereted az ingeket, a farmert és a kötött holmikat kombinálni. Kedveled az olyan szetteket, amik stílusosak és kényelmesek egyszerre.


Espresso: a nagyvárosi lány

Ügyelsz a részletekre, szereted a különleges kiegészítőket, amiket az alapdarabokkal korlátlanul variálhatsz. A letisztult megjelenést kedveled.


Jegeskávé: a divatdiktátor

A legújabb trendek szerint öltözködsz, követed a kifutók divatját, és lecsapsz a különleges designer darabokra. A klasszikusok helyett te inkább a formabontó cuccokra szavazol.


Capuccino: a klasszikus

Klasszikus és letisztult a stílusod, szereted az igazi kincseket, amiket akár még a nagymamád szekrényéből vadásztál le. A szekrényed időtálló darabokkal van tele, amiket örökké hordani akarsz: trendek jönnek-mennek, de a te ízlésed mindig ugyanolyan kifinomult marad.


Tejeskávé díszes tejhabbal: a művész

A kávéd megvásárlása után fontos lépés, hogy művészileg elrendezett képet lőj róla az Instagramra, amikhez tökéletesen passzolnak a különleges kiegészítőid. Nem hiányozhat a képről a trendi napszemcsid és a gyűrűid.


Rád igaz a leírás a kedvenc kávéd alapján?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!