Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Egy testbeszéd-szakértő kielemezte Harry és Kamilla képeit: meghökkentő részletet szúrt ki

Egy testbeszéd-szakértő kielemezte Harry és Kamilla képeit: meghökkentő részletet szúrt ki

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Koránt sem annyira felhőtlen a kapcsolatuk, mint azt gondolnánk...

Mindig is sejtettük, hogy mennyire sok dráma zajlott a királyi család zárt falain belül, pontosabban Diana, Károly és Kamilla között, de azt, hogy mennyre nagy volt a baj, csak a Korona című sorozatból tudtuk meg.

Persze a Netflixes sorozat egyértelműen nem dokumentumfilm, ezért sok mindent átformálhattak, a belső források szerint viszont tökéletesen lefestették Diana, Károly és Kamilla szerelmi háromszögét. A rajongók persze a legutóbbi évad végénél elárasztották Károly és Kamilla közösségi médiás platformjait gyűlölködő üzenetekkel, hiszen úgy gondolták, hogy kegyetlen és gonosz, amit hosszú éveken át műveltek szegény Dianával, és ha befejezik a viszonyukat még időben, akkor Diana hercegné nem vált volna el Károlytól, sőt, még talán ma is élne.

Emiatt persze felmerül a kérdés, hogy vajon Diana hercegné fiai hogyan is állnak a témához és legfőképpen Kamillához, amire Diana egykori önéletrajzírója, Tina Brown a következő választ adta:

Vilmos bár nem szereti, de próbál megbékélni a helyzettel, vagy inkább magára erőlteti a dolgot, Harry viszont soha nem békélt meg Kamillával, és azzal, amit az édesanyjával tett. Irtózik a gondolattól, hogy Kamillából egyszer királyné lesz.”

A dolognak pedig egyszerűen utána lehet járni, a híres testbeszéd-szakértő, Judi James elemezte Kamilla és Harry néhány közös képét az elmúlt évekből, amelyek segítségével egyértelmű következtetéseket vont le:

2005

Kép
forrás: Getty Images

„Az egyértelmű, hogy a képen Vilmos mosolya sem terjed ki a szemére, így abszolút hamis, de azért igyekszik. Ugyanez nem mondható el Harryről, aki a háta mögött összekulcsolt kézzel áll (a távolságtartás gesztusaként), a mosolyán pedig látszódik, hogy nem valódi, de meg sem erőltette magát: alig látszódnak a fogai, szája pedig csak enyhén ível felfelé.”

2015

Kép
forrás: Getty Images

„Ezen a 2015-ös képen Harry még nem ismerte Meghant, így láthatóan rosszabbul viselte Kamilla jelenlétét. Míg mindenkinek jó kedve van, ő eltávolodik a családtól, arcán pedig keserű szomorúság látható. Ráadásul egyértelműen tartja a távolságot Kamillától, amellett, hogy próbál udvarias maradni.”

2018

Kép
forrás: Getty Images

„Már ott volt mellette Meghan, mint támasz, de egyértelműen látszódik arckifejezésén a feszültség és a harag, ami egyértelműen Kamilla felé irányul. Ha ő nem lenne ott, biztosan felszabadultabb, lazább lenne a testtartása.”

Egy tehát biztos, Kamilla és Harry kapcsolata kicsit sem tűnik felhőtlennek, amit bizonyítanak azok a pletykák is, miszerint Harry hamarosan megjelenő könyvében nagyon nem kedves szavakkal fog mesélni Károly feleségéről...

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 5 kép

Ezt eszi Meghan Markle 24 óra alatt

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!