Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Most már tuti: Ed Sheearan szerepelni fog a Trónok harcában

Most már tuti: Ed Sheearan szerepelni fog a Trónok harcában
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már a készítők is megerősítették a hírt.

Felröppent az információ, miszerint a világhírű énekes, Ed SheeranEd Sheeranénekes, dalszövegíró, zeneszerző14cikk0galéria3videóMég több róla feltűnik majd a Trónok harca hetedik évadában. Sokan szkeptikusan álltak hozzá, hiszen szoktak pletykálni ezt-azt a sorozatról, azonban mostanra biztossá vált, hiszen a készítők is megerősítették, az énekes valóban vendégszerepelni fog.

Az egyelőre még meglepetés, hogy milyen szerepet kapott, egyesek arra tippelgetnek, hogy valakinek az eltitkolt gyermekeként jelenik meg, valaki pedig harcos jelenetben látná szívesen a vörös hajú énekest.

Az internet népe nyilván már fel is lelkesedett, és készülnek a mókás alkotások az énekesről:

Kép
forrás: BBC
Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Ed SheeranEd Sheeranénekes, dalszövegíró, zeneszerző14cikk0galéria3videóMég több róla elmesélte, hogyan vágta fejbe Justin Biebert

Azt biztosan tudod, hogy az egyik főszereplő, Maisie Williams nagy rajongója Ed zenéjének, így ő biztosan kifejezetten örül a hírnek.

Nem ő az első zenész, aki szerepelt már a közkedvelt sorozatban, korábban feltűnt már a Coldplay néhány tagja, Sigur Rós és Of Monsters and Men is.

Elég izgalmas, vajon milyen formában láthatjuk majd Edet?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!