Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Itt a vége: pont került a hollywoodi szerelmi háromszög végére

Itt a vége: pont került a hollywoodi szerelmi háromszög végére
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hollywoodban is vannak bizony szerelmi drámák, amiket sokszor csak a bulvársajtó fúj fel.

Az Alkonyat sztárja, Nikki ReedNikki ReedSzínésznő, énekes17cikk5galéria0videóMég több róla és a Vámpírnaplók szépsége, Nina DobrevNina DobrevSzínésznő40cikk5galéria3videóMég több róla országos jó barátnők voltak: Nikki volt az, aki próbálta jó kedvre deríteni a színésznőt akkor, amikor szakítottak Ian Somerhalderrel. Nem sokkal később azonban már Nikki járt a sármos filmsztárral, sőt, a pár össze is házasodott.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Nina DobrevNina DobrevSzínésznő40cikk5galéria3videóMég több róla szívhezszóló levelet írt a Vámpírnaplók rajongóinak

Innentől már nem láttunk közös szelfiket, nem buliztak együtt az egykori jó barátnők, és elterjedt Hollywoodban, hogy bizony a pasi miatt igencsak fúj egymásra a két színésznő. A színésznők azonban most döntöttek, véget vetnek a pletykáknak, és egy közös szelfivel lepték meg a rajongókat. Nina ezt a képet posztolta:

Egy hasonló képet osztott meg Nikki ReedNikki ReedSzínésznő, énekes17cikk5galéria0videóMég több róla is, ő viszont egy elég hosszú bejegyzést is mellékelt arról, miért is nem nyilatkoztak eddig a történtekről. Ennek a legfontosabb mondatai pedig a következők:

"Az utóbbi években azt gondoltuk, akkor járunk a legjobban, ha csöndben maradunk, és nem reagálunk a pletykákra. Egyébként pedig, ki akarna reagálni arra a rengeteg hírre, ami elterjed róla...Most azonban már látom, ez a csönd csak arra volt jó, hogy még több butasággal és hamis hírrel töltsék meg a lapok az üres oldalaikat..."

Nikki többek között írt arról is, milyen nagy az ő felelősségük abban, hogy hogyan állnak egymáshoz a fiatal lányok, és reméli, hogy az ő barátságuk jó példa arra, hogy gyűlölet és utálkozás helyett másként is lehet kezelni a dolgokat.

Mi mindenesetre nagyon örülünk, hogy minden rendben a barátnők között!

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!