Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Gyermekbántalmazási vád Brad Pitt ellen: ezért akar válni Angelina?

Gyermekbántalmazási vád Brad Pitt ellen: ezért akar válni Angelina?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Újabb fordulat a sztárpár válásának ügyében...

A TMZ információi szerint a los angelesi rendőrség gyermekbántalmazás miatt nyomoz Brad PittBrad Pittszínész90cikk3galéria6videóMég több róla ellen, a feljelentést pedig állítólag exe, Angelina JolieAngelina JolieSzínésznő104cikk7galéria1videóMég több róla tette meg. A hírek szerint mindezt azután lépte meg a színésznő, hogy nemrégiben a magánrepülőjükön utazva Brad sokat ivott, ordítozott, majd bántalmazta az egyik gyermeküket. Angie állítólag ezután adta be a válókeresetet és döntött a végleges szakítás mellett. A forrás szerint ráadásul nem ez volt az első alkalom, hogy a színész így viselkedett, ezért is lett elege Angelinának. A legújabb hírek arról is szólnak, hogy az esetről videó is készült, de ez egyelőre csak találgatás.

Nos, ezek nagyon súlyos és durva vádak, és azért is furcsák, mivel Angelina eddig szinte minden interjújában hangsúlyozta, hogy Brad milyen nagyszerű apa. Lehet, hogy csak a bosszú hajtja a színésznőt? Vagy valami más van a vádak hátterében? Reméljük, hogy hamarosan kiderül az igazság, és hogy mindketten szépen és korrekten tudják lezárni ezt a kapcsolatot.

Kép

Te mit gondolsz: igaz lehet ez a hír?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!