Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hallgasd meg nálunk Caramel új dalát! „A szerelem nem mindig csupa rózsaszín felhő, néha nehéz is tud lenni!”

Facebook/Molnár Ferenc Caramel
Hallgasd meg nálunk Caramel új dalát! „A szerelem nem mindig csupa rózsaszín felhő, néha nehéz is tud lenni!”
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nemrég jelent meg az énekes legújabb, Elzárt övezet című dala – ennek kapcsán beszélgettünk Caramellel zenéről, szerelemről és arról, hogy miért szentelte ezt az évet az alkotásnak és a családjának.

Az új dalod gyönyörű lett! Sok népzenei motívum is megtalálható benne: közel áll hozzád ez a műfaj? Gyerekkorodban te is sok népdalt tanultál a suliban?

Igen, nagyon közel áll hozzám a műfaj és természetesen az iskolában is sok népdalt énekeltünk, ott kezdődött ez a kötődés. De például otthon, családi körben is sok ilyen dalt hallottam, és itt most nem csak a magyar népdalokról, de az autentikus cigányzenéről is beszélek. Egyébként nem ez az első ilyen jellegű dalom, de ez volt az, amiről úgy éreztem, hogy elég jól sikerült ahhoz, hogy kiálljak vele a közönség elé és megmutassam.

Csík Jánossal, a Csík zenekar frontemberével dolgoztál már korábban?

Nem, ez volt az első alkalom, ami nagyon-nagyon jó élmény volt nekem: nagyjából fél óra alatt vettük fel a dalt, kiválóan tudtunk együttműködni!

Szerelmes dal ez, vagy van valamilyen mögöttes tartalma is a szövegnek? A lyric videóban egyébként a feleséged, Szilvi is megjelenik, ő is inspirált a nóta megírásában?

Igen, abszolút szerelmes dalt szerettem volna írni, olyat, amilyenek a magyar szerelemről szóló népdalok is. A lyric videóban is láthatóak ezek a tipikus magyar motívumok: virágok, madarak. De a szöveget is így építettem fel: vannak benne népi utalások, viszont a refrént szerettem volna a modern irányba elvinni. Azt szerettem volna üzenni a szöveggel, hogy a szerelemnek nem csak rózsaszín oldala van, néha nehéz is tud lenni. Ez a kettősség inspirált. Egyébként annyira jó volt a fogadtatása ennek a videónak, hogy gondolkodunk azon, hogy nem is forgatunk külön klipet hozzá, hiszen ezt is nagyon szerették az emberek, pont a különleges képi világa miatt.

Szilvivel és Szofival
forrás: Facebook/Molnár Ferenc Caramel
Szilvivel és Szofival

Tavaly év végén nyilatkoztad, hogy ezt az évet inkább az alkotásnak, a visszavonulásnak és persze a családodnak szenteled. Ez eddig meg is valósult? Hogy telnek most a napjaid?

Mind a médiaszerepléseimet visszafogtam, mind pedig koncertekből is keveset vállalok. Pont amiatt, hogy az ilyen dalok, mint az Elzárt övezet megszülethessenek. Sokat foglalkozom dalszerzéssel, már most is jó pár darabot sikerült írnom. Az év első felét pedig szerencsére úgy töltöttem, hogy többet voltam itthon, többet tudtam segíteni a feleségemnek, Szilvinek, többet foglalkozhattam Szofival. Kellett ez, hogy elengedjem a stresszt és azt a sok elvárást, amivel mi előadóművészek naponta találkozunk a munkánk során. Hajlamosak vagyunk belehajszolni magunkat a mókuskerékbe, aminek hosszú távon viszont nincs értelme, mert hamar ki lehet égni.

Így gondolom a nyaralásra is több idő jut majd idén.

Igen, tervezzük a nyaralást a szűk családdal, habár még nem tudjuk, hogy hova megyünk. Szofival ugye még nem nagyon lehet messzire utazni, de talán valamilyen belföldi úti célt így is találunk majd. Imádok vele lenni, élvezem, hogy most több időm jut a kislányomra. Nagyon szerencsésnek érzem magam a családom miatt!

Hogy tetszik Caramel új dala és klipje?

Olvasd el ezt is!
DIY asztaldekoráció - Készíts mártogatott tányéralátétet

Add meg a módját a szervírozásnak! A tányér alá valót például magad is elkészítheted!

Napi horoszkóp május 23.: a Kosok kezében ott van a megoldás kulcsa, az Ikrek igaz barátjukra számíthatnak

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz fontos dolgokat rejtenek az egyes csillagjegyek!

A metálfényű szandál a nyári cipők kis fekete ruhája

Végtelenül lelkesedünk ezért a csillogó csodáért!

Így sminkelj, ha kicsi a szemed

Íme hat könnyű lépés és sminktipp, hogy nagyobbnak tűnjön a szemed!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!