Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Botrányoktól mentes esküvőre vágyik a Playboy villa egykori lakója

Botrányoktól mentes esküvőre vágyik a Playboy villa egykori lakója
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szőkeség még idén kimondja a boldogító igent: cikkünkből most kiderül, hogy meghívja-e volt lakótársait a Nagy Napra!

Elkelt az egykori Playboy-nyuszi, a 42 éves Bridget MarquardtBridget MarquardtModell, Televíziós személyiség1cikk0galéria0videóMég több róla is: idén végre kimondja a boldogító igent vőlegényének, Nick Carpenternek, aki tavaly jegyezte el a lányt. Bridget a US Weekly-nek adott interjújában mondta el: nagyon készül a Nagy Napra, már a helyszínt is kiválasztották. És hogy meghívja-e az esküvőre a volt lakótársait, az egymással non-stop veszekedő Holly-t és Kendrát? Nos, a válasz igen:

Szeretném, ha ott lennének, hiszen fontos részei az életemnek. De természetesen külön asztalhoz ültetem majd őket, jó messze egymástól, mivel nem szeretnék botrányt az esküvőmön. Ja, és Hugh Hefnert és a párját is meghívom, ez természetes.

Vőlegényével, Nick Carpenterrel
Vőlegényével, Nick Carpenterrel

Bridget félelme nem alaptalan: Holly és Kendra kiköltözésük óta fújnak egymásra, ugyanis mindketten írtak egy-egy könyvet a villában töltött időről, azonban egymás memoárjába több ponton is belekötöttek. Azóta bármelyikük adott interjút, a másik biztos hogy tett rá egy-két csípős megjegyzést és a médián keresztüli üzengetés azóta is folyamatos a két szőkeség között.

Reméljük, hogy Bridget tényleg jól döntött,


<p>és nem bánja majd meg, hogy meghívta a lányokat az esküvőre!</p>

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!