Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Adele kiakadt, hogy ki is játszaná őt életrajzi filmjében

Adele kiakadt, hogy ki is játszaná őt életrajzi filmjében
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Rebel Wilson neve merült fel, de az énekesnő nem túl boldog a hírtől…

Finoman szólva nincs elragadtatva az ötlettől!

„Rohadtul az én beleegyezésem kell a filmkészítőknek!!!”

AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla még azt is szóvá tette, hogy szerinte csakis azért esne Rebelre a választás, mert mindketten plus-size-ok:

Csak azért mert plus size vagyok, ez nem jelenti azt hogy kapásból ő fog játszani.

- - háborgott.
Kép
forrás: Europress

Nos, kedves AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla, azért halkan megjegyeznénk, hogy Rebel énekelni is tud, a Tökéletes hangban ezt lenyűgözően bizonyította is, szóval talán ez a faktor is közrejátszhatott…na persze nem úgy, mint a toplistás énekesnő, de hát olyan színészt elég nehezen találnának, aki hangilag és külsőleg is egy szinten van vele.

Másfelől Rebel egy közeli barátja szerint a színésznő szívesen alakítaná AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla-t, és mindig is arra vágyott, hogy bebizonyíthassa, komoly szerepben is megállja a helyét – derült ki a Daily Star értesüléséből. Ezzel szemben Rebel a Twitterén azt írta, hogy neki egyelőre senki nem ajánlott konkrét felkérést az életrajzi filmre.

Ha a sztori tényleg csak felkapott pletyka, még így is elég kellemetlen, hogy AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla így kibukott, amiért Rebelhez hasonlítják...

Szerinted illene Rebelhez AdeleAdeleÉnekesnő41cikk2galéria14videóMég több róla karaktere? Te kit tudnál elképzleni a szerepben?

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!