Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Öngyilkos akart lenni Sinead O'Connor!

Europress
Öngyilkos akart lenni Sinead O'Connor!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Vasárnap este kórházba szállították az énekesnőt, miután aggasztó Facebook-posztot osztott meg...

Sinead O'Connor régóta küzd súlyos depresszióval, emiatt kórházi kezelésre is szorult az utóbbi hónapokban. Az énekesnő vasárnap este aggasztó üzenetet posztolt ki a közösségi oldalára: ebben azt állította, hogy túladagolta magát és hogy egy írországi hotelszobában van, ahová álnéven jelentkezett be.

A poszt alapján szerencsére a rendőrség és a mentők hamar beazonosították a hotelt és azonnal a helyszínre siettek, ahol a legújabb hírek szerint épségben találták a sztárt. Azonnal kórházba szállították, jelenleg is megfigyelés alatt áll. Nem tudni, hogy tényleg túladagolta-e magát, de az biztos,hogy valóban orvosi segítségre volt szüksége.

Sinead betegségét állítólag csak súlyosbította az utóbbi éveken átívelő, hosszan elhúzódó gyermekelhelyezési pere és folyamatos harca két ex-férjével. Sokszor érezte úgy, hogy nincs kiút a jelenlegi helyzetéből, labilis volt, ezért is csekkolt be egy klinikára, hogy segítséget kérjen.

Az énekesnő egyébként idén áprilisban járt hazánkban, ahol néhány magyar újságíró rendkívül kínos kérdéseket tett fel neki, íme az erről készült videó:

Neked mi a véleményed az esetről?

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!