Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tom Cruise több mint két éve nem látogatja kislányát, Surit!

Europress
Tom Cruise több mint két éve nem látogatja kislányát, Surit!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A színész a legújabb hírek szerint, nagyjából 800 napja kislánya felé sem néz: erre bizonyíték az is, hogy az utolsó közös fotó 2012-ben készült róluk...

Tom Cruise-ról nem mondható el mostanában, hogy mintaapaként viselkedne! A színész ugyanis a legújabb hírek szerint több mint két éve nem látta 9 éves kislányát, Surit. A sztár gyermeke válásuk óta édesanyjával, Katie Holmes-szal él, azonban édesapjának van láthatási joga... amivel a színész úgy tűnik, hogy nem akar élni!

Olvasd el ezt is!

A pletykák szerint mindennek az oka Tom vallása, ugyanis a szcientológiai egyház szerint Katie Holmes - aki kilépett az egyház kötelékéből - negatív hatással van a színészre. Az egyház azt javasolta neki: tartson távolságot a színésznőtől, azonban ez azzal is jár, hogy a gyermekét sem látja. Viszont minden jel arra mutat, hogy ez egyáltalán nem zavarja az 53 éves sztárt... Mindeközben Katie próbálja ellátni két szülő feladatát is, de persze tudja jól: az apai szerepet nem pótolhatja semmi és nagyon sajnálja, hogy kislányának így kell felnőnie.

Neked mi a véleményed a sztár vallási meggyőződéséről?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!