Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Felvállalta melegségét a Modern család szereplője

Europress
Felvállalta melegségét a Modern család szereplője
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A sorozat Dylanje hangsúlyozta, hogy tulajdonképpen nem is volt mit felvállalnia, mert soha nem titkolta a dolgot...Ami még őszintébb, hogy a testdiszmorfiás zavaráról is mesélt!

Reid Ewing a Twitteren erősítette meg homoszexualitását, miután valaki rákérdezett, abból a felindulásból, hogy látta, a színész megdicsérte egy másik férfi külsejét a közösségi oldalon, dögösnek nevezte.

"Did you also just out yourself?"

"I was never in."

- válaszolta tömören a 27 éves sorozatsztár, ami annyit tesz: Soha nem titkoltam.

Ami a legérdekesebb Reiddel kapcsolatban, az a nemrég napvilágot látott egy esszéje, amiben őszintén mesélt testdiszmorfiás zavaráról.Ez egyfajta estképzavar, súlyos depressziót okozhat,a személy beképzel vagy felnagyít valamilyen testi szabálytalanságot, és az ezzel való foglalkozás, ellene való küzdés meghatározza mindennapjait. A fiatal színész őszintén elmesélte, hogy különböző plasztikai beavatkozásoknak vetette alá magát.

A külsőm volt az egyetlen dolog, ami számított nekem. Szerintem az emberek azért választják a plasztikai beavatkozást, hogy jobban elfogadják őt mások, de gyakran végül még jobban kirekesztettnek érzik magukat tőle.

A rajongói a twitteres beismerés után felkapták a kommentet, és sokan megírták neki, mennyire inspirálónak tartják, hogy a testképzavara részletes bemutatása után még a szexuális irányultságát is ilyen lazán vállalta fel.

Reid most már bánja, hogy ennyit plasztikáztatott, és nem volt elégedett magával, de most már ő is azt vallja és tanácsolja mindenkinek, hogy fogadják el és szeressék magukat úgy, ahogy vannak!

Nem hiszel a szemednek, ha meglátod, hogy néznek ki most a világhírű Anne Geddes-babák

Különleges fotók készültek évtizedekkel a híres babafotók után!

Hogyan tartsunk rendet a konyhában kamra nélkül is?

Sokan közülünk, akik kis lakásban, vagy házban laknak próbálnak a konyha területére koncentrálni, azt bővíteni és így elmarad a kamra kialakításásnak lehetősége. Egy ilyen háztartás káosz nélküli vezetése nem egyszerű dolog. Valódi kihívás, mellyel nem vagy egyedül, és nem szégyen, ha segítségre szorulsz! Néhány tippet megosztunk Veled, ami nekünk bevált!

Napi horoszkóp május 30.: a Bikáknak végre sínen van az életük, az Ikrek komoly elhatározásra jutnak

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert fontos dolgokat tudhatsz meg a csillagjegyedből!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!