Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Már hivatalos: Charlie Sheen HIV-fertőzött

Europress
Már hivatalos: Charlie Sheen HIV-fertőzött
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tegnap éjjel indult el a pletyka arról, hogy Charlie Sheen HIV-pozitív, ma pedig ő maga jelentette be élő egyenes adásban, hogy a hír igaz.

Charlie az egy amerikai csatorna reggeli műsorában beszélt a betegségről, amit 4 éve diagnosztizáltak nála. A közeli barátai és volt feleségei is tudtak a dologról, de sajnos az elmúlt négy évben sokan mások is tudomást szereztek róla, így többen megzsarolták azzal, hogy kitálalnak a sajtónak. Akkor még nem állt készen arra, hogy bevallja, ezért rengeteg pénzt fizetett a titka megtartásáért. Ezt azonban nem bírta tovább, és a lelkiismeretén könnyítve ma bevallotta. Nem tudja, mikor és kitől kapta el, és a partnereit is mindig tájékoztatta a helyzetéről, akiknek így nem is adta át a betegséget. Az orvosa szerint jó az egészségi állapota, és nem AIDS-es. Leállt a drogokkal, és mindent megtesz azért, hogy ne legyen rosszabb a helyzete.


Charlie szeretné felhívni a figyelmet a betegségre, és a gyógymód megtalálását is támogatni fogja. Egy korábbi felmérés szerint a HIV-vírussal élőknek akár a 75%-a is diagnosztizálatlan lehet Magyarországon. Sajnos az is előfordulhat, hogy sokan már 5 éve fertőzöttek anélkül, hogy tudnának róla, ez pedig végzetessé teheti a kórt. A legtöbben azt hiszik, hogy a meleg férfiak betegsége, pedig a világ fertőzöttjeinek a fele nő.


Éppen ezért is nagyon fontos, hogy mindig legyél körültekintően a szexuális partnereidet illetően, és ha valamikor is egy kis kételyed támad, látogass el egy alapos vizsgálatra, amivel kiszűrhető a fertőzöttség!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!