Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Már hivatalos: Charlie Sheen HIV-fertőzött

Europress
Már hivatalos: Charlie Sheen HIV-fertőzött
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tegnap éjjel indult el a pletyka arról, hogy Charlie Sheen HIV-pozitív, ma pedig ő maga jelentette be élő egyenes adásban, hogy a hír igaz.

Charlie az egy amerikai csatorna reggeli műsorában beszélt a betegségről, amit 4 éve diagnosztizáltak nála. A közeli barátai és volt feleségei is tudtak a dologról, de sajnos az elmúlt négy évben sokan mások is tudomást szereztek róla, így többen megzsarolták azzal, hogy kitálalnak a sajtónak. Akkor még nem állt készen arra, hogy bevallja, ezért rengeteg pénzt fizetett a titka megtartásáért. Ezt azonban nem bírta tovább, és a lelkiismeretén könnyítve ma bevallotta. Nem tudja, mikor és kitől kapta el, és a partnereit is mindig tájékoztatta a helyzetéről, akiknek így nem is adta át a betegséget. Az orvosa szerint jó az egészségi állapota, és nem AIDS-es. Leállt a drogokkal, és mindent megtesz azért, hogy ne legyen rosszabb a helyzete.


Charlie szeretné felhívni a figyelmet a betegségre, és a gyógymód megtalálását is támogatni fogja. Egy korábbi felmérés szerint a HIV-vírussal élőknek akár a 75%-a is diagnosztizálatlan lehet Magyarországon. Sajnos az is előfordulhat, hogy sokan már 5 éve fertőzöttek anélkül, hogy tudnának róla, ez pedig végzetessé teheti a kórt. A legtöbben azt hiszik, hogy a meleg férfiak betegsége, pedig a világ fertőzöttjeinek a fele nő.


Éppen ezért is nagyon fontos, hogy mindig legyél körültekintően a szexuális partnereidet illetően, és ha valamikor is egy kis kételyed támad, látogass el egy alapos vizsgálatra, amivel kiszűrhető a fertőzöttség!

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!