Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Király Viktor és Radics Gigi egy pár?

Király Viktor és Radics Gigi egy pár?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amerikában azt hitték, együtt van a két magyar énekes, mutatjuk, miért!

Radics Gigi és Király ViktorKirály Viktorénekes, zeneíró30cikk1galéria8videóMég több róla New Yorkból lőttek egy közös képet:

Mint látható, a két magyar énekes összeöltözött - Gigi a TV2 Fem3 Café című műsorában elárulta, merő véletlen volt, de emiatt sokan gondoltak arra, valami lehet köztük.

Sőt, sokan már azt pedzegették, hogy az énekesnő Viktor miatt utazott Amerikába, és egyesek már az összeköltözésükről találgattak, Gigi azonban a műsorban tiszta vizet öntött a pohárba: a Havasi koncert kapcsán utazott az Államokba, és csak barátilag futott össze a Voice magyar versenyzőjével.

Mindketten szerepelni fognak a Játékkészítőben, és volt már közös fellépésük, szóval ha a románcukat pártolókat el is kell keserítsük, annyi biztos, hogy szakmailag szuper párost alkotnak.

Mindketten szerepeltek a Megasztárban és mindketten meg is nyerték az adott évi szériát, Viktor azt is mondta anno, hogy Gigi a kedvence. A műsorban elhangzó nagyszerű duettjüket hallgasd meg itt:

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!