Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

"Így születtem!" - Magyar sztárok mesélnek

Facebook/Dobó Kata hivatalos oldala
"Így születtem!" - Magyar sztárok mesélnek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Dobó Kata és Till Attila saját születésük történetét mondták el sosem hallott részletességgel.

Pár hete már tudjuk, hogy az On the Spot filmesei, Cseke Eszter és S. Takács András új sorozatukban a születés csodájának témakörét járják körül. Ráadásul a forgatások alatt az is kiderült, hogy Eszter várandós, így számukra most nem is lehetne aktuálisabb a téma! A 9 hónap alatt a Föld körül című sorozat kapcsán Eszter és András magyar sztárokat faggatott arról: mit tudnak saját születésük történetéről? Többek között Dobó KataDobó Kataszínésznő17cikk0galéria1videóMég több róla, Till AttilaTill Attilaműsorvezető2cikk0galéria0videóMég több róla és Kepes András is mesélt erről az alábbi rövid videókban.


Dobó KataDobó Kataszínésznő17cikk0galéria1videóMég több róla elmondta: ő császármetszéssel jött a világra és mivel édesanyját altatásban operálták, ezért csak órákkal később találkozhatott anya és gyermeke, először édesapjának adták a kezébe. Kata el sem tudja képzelni, mi lett volna, ha kislánya, Szofi születésénél is ez történik, mivel neki rögtön odaadták a babáját. Hogy ez az élmény befolyásolta-e Kata és édesanyjának kapcsolatát, ő maga sem tudja, a mai napig. De érdekes tény, hogy ugyanabba a lakásba vitték haza a színésznőt babakorában, mint ahol most ő maga is lakik a kislányával.

Tilla nehezen beszélt erről a témáról, hiszen sajnos már mindkét szülőjét elveszítette, így bátyját kérdezte meg születése körülményeiről. Nevéről is elárult egy titkot: édesanyja komoly, férfinevet szeretett volna választani fiának, eszébe sem jutott, hogy milyen viccesen fog hangzani együtt a vezetéknevükkel... A további részletekért nézd meg a videót!

Te ismered a saját születésed történetet?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!