Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Gyászolja a sztárvilág a fiatal művészt

Gyászolja a sztárvilág a fiatal művészt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hollywoodi celebvilág még mindig nem ocsúdott fel a szörnyű hír után, miszerint Jake Bailey sztársminkes múlt héten öngyilkosságot követett el a saját autójában. Most Katy Perry és más sztárok is részvétüket fejezték ki csodálatos és megható üzenetek formájában.

Trendteremtőnek, egyedinek és igazi profinak tartották Hollywood kedvenc make up artist-ját, a 37 éves Jake Bailey-t, aki egyelőre tisztázatlan okokból követett el öngyilkosságot a múlt héten. Olyan sztárokat sminkelt rendszeresen, mint Selena Gomez,Angelina Jolie, Christina Aguilera vagy Karlie Kloss.

Katy Perry énekesnővel szoros barátságot is kötöttek az évek során. Katy ezeknek az éveknek állított emléket azzal a megható üzenettel és képpel, amit nemrég az Instagramjára posztolt:

„Én drága érzékeny lelkű Jake-em, milyen csodás utazás és barátság az, amit átélhettünk együtt! Együtt igazi művészetet hoztunk létre. Együtt hódítottuk meg a világ legnagyobb színpadait. (…) Mindig mindenkiben megtaláltad a legszebb vonásait és azokat hangsúlyoztad. Együtt alkottuk meg a Katy Perry-lookot akkor, amikor először találkoztunk a Hot’N’Cold forgatásán.(…) Légy végre szabad, barátom! Minden gondolatom és imám a Bailey családért szól most.”


Katyn kívül Emmy Rossum és Selena Gomez is részvétét fejezte ki a család felé, hiszen ők is barátként tekintettek a tehetséges sminkesre.

Olvasd el ezt is!


Ismerted és követted Jake munkásságát?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!