Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Gyászolja a sztárvilág a fiatal művészt

Gyászolja a sztárvilág a fiatal művészt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hollywoodi celebvilág még mindig nem ocsúdott fel a szörnyű hír után, miszerint Jake Bailey sztársminkes múlt héten öngyilkosságot követett el a saját autójában. Most Katy Perry és más sztárok is részvétüket fejezték ki csodálatos és megható üzenetek formájában.

Trendteremtőnek, egyedinek és igazi profinak tartották Hollywood kedvenc make up artist-ját, a 37 éves Jake Bailey-t, aki egyelőre tisztázatlan okokból követett el öngyilkosságot a múlt héten. Olyan sztárokat sminkelt rendszeresen, mint Selena GomezSelena GomezSzínésznő, Énekesnő90cikk5galéria12videóMég több róla,Angelina JolieAngelina JolieSzínésznő104cikk7galéria1videóMég több róla, Christina Aguilera vagy Karlie Kloss.

Katy PerryKaty Perryénekesnő96cikk8galéria10videóMég több róla énekesnővel szoros barátságot is kötöttek az évek során. Katy ezeknek az éveknek állított emléket azzal a megható üzenettel és képpel, amit nemrég az Instagramjára posztolt:

Katy PerryKaty Perryénekesnő96cikk8galéria10videóMég több róla" alt="" />
„Én drága érzékeny lelkű Jake-em, milyen csodás utazás és barátság az, amit átélhettünk együtt! Együtt igazi művészetet hoztunk létre. Együtt hódítottuk meg a világ legnagyobb színpadait. (…) Mindig mindenkiben megtaláltad a legszebb vonásait és azokat hangsúlyoztad. Együtt alkottuk meg a Katy PerryKaty Perryénekesnő96cikk8galéria10videóMég több róla-lookot akkor, amikor először találkoztunk a Hot’N’Cold forgatásán.(…) Légy végre szabad, barátom! Minden gondolatom és imám a Bailey családért szól most.”


Katyn kívül Emmy RossumEmmy Rossumszínésznő, énekesnő, dalszövegíró5cikk1galéria0videóMég több róla és Selena GomezSelena GomezSzínésznő, Énekesnő90cikk5galéria12videóMég több róla is részvétét fejezte ki a család felé, hiszen ők is barátként tekintettek a tehetséges sminkesre.

Olvasd el ezt is!


Ismerted és követted Jake munkásságát?

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!