Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Majdnem ők kapták Blair és Serena szerepét!

Majdnem ők kapták Blair és Serena szerepét!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Leighton Meester és Blake Lively már összeforrott az ikonikus Upper East Side-i divatdiktátorok karaktereivel, de az elején még nagyon nem bennük gondolkodtak...

El tudnád képzelni, hogy más játssza Blair és Serena szerepét? A Gossp Girl casting igazgatója, Dan Rapaport elárulta a Buzzfeednek, hogy kik voltak az első jelöltjei a szereplőválogatás elején. A CW csatorna eredetileg Rumer Willist szánta Serena szerepére, és Ashley Olsent szerették volna Blairnek. Ami egyébként elég fura, például a hajszínük alapján pont fordítva gondoltuk volna...

Rapaport viszont azt mondta, inkább kevésbé ismert arcokat szeretne, akik jobban át tudják adni a történet esszenciáját.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Ilyen volt Blake LivelyBlake Livelyszínésznő116cikk22galéria3videóMég több róla és Ed Westwick a Gossip Girl castingján!

Blake LivelyBlake Livelyszínésznő116cikk22galéria3videóMég több róla volt a kedvence, de meghallgatták Catie Kassidy-t is (aki később egy kisebb szerepet, Juliet Sharpét kapta meg). Mint az köztudott, Leighton MeesterLeighton MeesterSzínésznő, Énekesnő39cikk6galéria5videóMég több róla Blair szerepe miatt festette barnára szőke haját, és teljesen elbűvölte a casting igazgatót a professzionalizmusával, és a határozott stílusával.

Az is kiderült, hogy Ed Westwicket eredetileg Nate szerepére hallgatták meg felvételen, élőben azonban úgy döntöttek, inkább Chuckot próbálja meg, mert az illik jobban hozzá. Ed csak azután érkezett meg New Yorkba, hogy leforgatták az első részt, mert csak akkor kapta meg a vízumát.

Mit szólsz, szerinted jól döntöttek végül a szereplőket illetően?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!