Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ettől lett Kylie Jenner hátsója hirtelen ilyen kerek

Ettől lett Kylie Jenner hátsója hirtelen ilyen kerek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Figyelj, ha te is domborúbb idomokat szeretnél, mert lehetséges!

Kylie nemrégiben készült képeit a mostaniakkal összehasonlítva az egész világ azt találgatja, vajon minek köszönhető a látványos kikerekedés – miközben mit sem változott a sztárcsajszi testzsíraránya. Utánajártunk, milyen lehetőségek jöhetnek szóba.


1. Push-up bugyi

Igen, létezik! A jó öreg melltartó mintájára ebből is lehet szivaccsal (vagy akár keményebb anyaggal) bélelt, mesésen ívelt változatot kapni. Aki egyelőre csak kíváncsi rá, hogyan festene teltebb tomporral, annak érdemes ezzel próbálkozni.


2. Edzés

A fenék-kerekítés leghagyományosabb módja. A farizom átmozgatása és tömegének növelése külön művészet, hiszen a test legnagyobb, több részből álló izmáról van szó. Profi segítséggel átütő eredményt lehet elérni, Kylie friss képeit – és a régi állapothoz képest eltelt időt – nézve azonban nem valószínű, hogy nála ez történt.


3. Injekció

Most már plasztikai sebészeti alternatívák következnek. Az amerikai lapok Kylie-nál erre a megoldásra tippelnek, amelynek során hyaluronsavas injekcióval töltik fel a popót. Ez 1,5-2,5 év alatt felszívódik, tehát a kezelést meg kell ismételni. A kezelés inkább a kontúrok finomítására alkalmas, mintsem térfogatnövelésre.


4. Sajátzsír-visszatöltés

Mellplasztikánál is egyre inkább elterjedt a módszer, aminél a más testtájról leszívott zsírt teszik alkalmassá a beültetésre, hogy aztán azzal formálják a kívánt területet. Az implantátumos megoldással is szokás kombinálni. Önmagában előnye, hogy nem kerül idegen anyag a testbe, viszont érzékeny a testsúly-ingadozásra, s ismétlésre lehet szükség.


5. Implantátum

A legnagyobb változást ezzel lehet elérni. A sebész strapabíróbb szilikon vagy poliuretán párnácskát helyez a farizom alá, aminek köszönhetően akár teljesen „lapos” popsiból is „3D-set” lehet csinálni.


Te mit tippelsz, mi történhetett Kylie fenekével?

Összeházasodott szerelmével a Lost sztárja

Három hónap jegyben járás után egybekeltek.

Szörnyű betegséggel küzd a Modern család fiatal sztárja

Twitteren nyilatkozott róla, miután kommentekben támadni kezdték.

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!