Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Szerelmi horoszkóp március: az Oroszlánok megtalálhatják az ideális párt, a Skorpióknak érdemes nyitniuk mások felé

Szerelmi horoszkóp március: az Oroszlánok megtalálhatják az ideális párt, a Skorpióknak érdemes nyitniuk mások felé
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a tavasz első hónapjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a nagy szerelmi horoszkópot!

SZERELMI HOROSZKÓP MÁRCIUS

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben kissé átestél a ló túloldalára és gyakorlatilag birtoklod a párodat, minden percével elszámoltatod, minden lépésére gyanakszol, minden pillanatban kötekszel valamiért. Ez azonban sem rövid,- sem pedig hosszútávon nem lesz számodra kifizetődő, mi több rendkívül gyorsan szakításhoz vezethet kettőtök között. Ennek elkerülése érdekében tehát az előtted álló hónapban igyekezz visszalépni egyet és tudatosan szabad teret adni a párodnak, az ugyanis, hogy lépten-nyomon összeveszel vele, csakis mérgezi a kapcsolatotokat. Egy kapcsolat alapja a bizalom, anélkül csupán kútba esett próbálkozás az egész, ezt ne feledd!

BIKA (április 21-május 20)

Az előtted álló hónapban mindenáron szeretnéd a párodat rávenni egy extrém kalandra, ő azonban a végsőkig ellenáll, nem szeretne ugyanis kilépni a komfortzónájából. Ez kisebb konfliktust eredményezhet kettőtök között, mely tulajdonképp amiatt a szelid erőszak miatt alakul ki, amelyben te forszírozol valamit, ami a másiktól távol áll. A békesség érdekében érdemes a jövőben rugalmasabbnak és elfogadóbbnak lenned, amennyiben a párod nem szeretne valamit, aban az esetben nem kell kötnöd az ebet a karóhoz, fogadd el és lépj tovább. Egy kapcsolat alapja a közös útban, s kompromisszumok sorozatában rejlik, nem pedig abban, hogy az egyik akarata érvényesüljön folyamatosan, a másikkal szemben, ezt mindenképp tartsd szem előtt!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben az az érzésed, hogy a párkapcsolatod fennmaradása és kiegyensúlyozottsága csakis rajtad múlik, valahogy a szerelmed ugyanis annyira elkényelmesedett melletted, hogy gyakorlatilag hátradőlve figyeli az erőfeszítéseidet. Az előtted álló hónapban elérkezik tehát a pont, amikor végre ki mered mondani, hogy elfáradtál. Belefáradtál abba, hogy őrzöd és életben tartod a lángot kettőtök között, ő pedig a füle botját sem mozdítja. Hozd tehát a tudtára őszintén azt, ami zavar, amin szeretnéd, ha változtatna, hisz azt már biztosan látod, hogy ezt így, ebben a formában nem szeretnéd sokáig csinálni. Ha valóban fontos vagy neki, akkor megérti és elfogadja a mondanivalódat, amennyiben azonban süket fülekre talál az, amit megosztasz vele, abban az esetben érdemes elgondolkodnod, hogy vajon meddig lehet ezt még ilyenformán csinálni!

RÁK (június 22-július 22)

Nőies bájoddal képes vagy az ujjad köré tekerni bárkit, mely szerepet rendkívüli módon élvezel, hiszen gyakorlatilag mind a tíz ujjadra kaphatsz szerelmet. Az azonban, hogy hosszútávú boldogságot jelent-e egy-egy kalandod, az csakis akkor derül ki, amikor kicsit jobban megismeritek egymást, hisz az elején minden roppant idilli egy kapcsolat igyekvő szakaszában. Mivel neked is csak egy életed van, épp ezért ne húzd az időt, hagyd hátra az egyéjszakás kalandokat és keresd az igaz szerelmet, aki mellett nem kell taktikáznod, akire támaszkodhatsz a nehezebb időkben és aki elfogad úgy, ahogy vagy, hiszen te sem születtél hibátlanul. Hidd el, jobban jársz, ha leereszted a vitorlát és lehorgonyzol valaki mellett!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában domináns szereped van a párkapcsolataidban, mondhatni te hordod a nadrágot, melynek következtében a tudatalattiddal olyan párokat választasz magad mellé, akik mellett ezt a szerepet ki tudod bonatkoztatni. A tavasz azonban gyökeres változást hoz a szerelmi életedbe, a semmiből botlasz ugyanis bele valakibe, aki mellett először érzed, hogy nem kell erősnek lenned. Akiről az első pillanatban látszik, hogy képes megvédeni bármitől, aki megtestesíheti számodra az ideális párt. Épp ezért nem érdemes hosszasan elmáláznod azon, hogy közelebb engedd-e magadhoz, arra azonban érdemes ügyelned, hogy feltérképezd az illető szándékait, mielőtt nagyobb csalódás érne!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában csendesen tűrsz mindenfajta megpróbáltatást, korántsem arról vagy híres, hogy bárkivel szembeszállsz és ez bizony igaz a párkapcsolatodra is. Olyan viszonyban vagy ugyanis a szerelmeddel, amelyben egyfajta alárendelt szerep jutott neked, noha mindennél jobban szeretnél kitörni a jelenlegi béklyóból. Válaszd tehát az őszinte és egyenes utat, semmiféle veszítenivalód nincs, épp ezért mondd el a sérelmeidet, azt, ami bánt, hiszen néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Amennyiben fontos vagy a szerelmednek, abban az esetben képes a hozzáállásán változtatni, ha pedig meg sem hallja, amit mondasz, akkor ne vesztegesd tovább az idődet, hiszen van a világban valaki, aki csakis arra vár, hogy boldoggá tegyen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló hónapban hajt a kíváncsiság, épp ezért elkezdesz a párod után kutatni egy kicsit, amely bizony nagy csalódást tartogathat számodra. Olyasféle titkokról ránthatod ugyanis le a leplet, amely végül szakításhoz is vezethet, hiszen te a monogámiában hiszel, épp ezért abszolút nem fér bele az értékrendedbe a nyitott kapcsolat. Eleinte kissé bánod, hogy így alakult, amennyiben azonban belegondolsz, abban az esetben rájöhetsz, hogy borzasztóan fáj ugyan az igazság, mégis jobb, hogy most derült ki, hisz ha komolyodott volna a helyzet, akkor már azért kellemetlenebb ha elálltok ágytól-asztaltól. Hidd el, jobb, hogy ez így alakult, és ha túlteszed magad a csalódáson, akkor ne feledd: valahol a Világban pedig ott vár az igaz szerelem, neked csak nyitott szemmel kell járnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A jelenlegi életedet a korábbi csalódásaid határozzák meg, ennek köszönhetően nem igazán engedsz senkit nem közel magadhoz. Egy vastag falat húztál magad köré, melyen csak azokat engeded át, akikben feltétlenül megbízol. Így azonban -te is beláthatod- nem fogsz tudni társas kapcsolatban élni, gyakorlatilag aláírod azt, hogy örökké magányos maradsz majd. Amennyiben vágysz arra, hogy szeress és valaki viszontszeressen, abban az esetben tudatosan dolgozz azon, hogy felépítsd a bizalmat azzal a személlyel, akiben a jövendőbelit látod, ne terítsd ki a lapjaidat az első pillanatban, légy sokkal gyanakvóbb az eddigieknél, igyekezz megtalálni az arany középutat abban, hogy adsz is magadból, meg nem is. Hidd el, nem lehetetlen az, hogy megtaláld a szerelmet, csupán nyitottabb szemmel kell járnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Az előtted álló hónapban a párod szeretné veled szorosabbra fűzni a kapcsolatát, te azonban nem érzed, hogy olyan stabil lábakon állnátok, ami a közös jövőtöket illeti, ezért húzod az időt. Megbántani semmiképp nem szeretnéd, ennek okán mindenféle kibúvót kitalálsz, ahelyett, hogy őszintén beszélnél az érzéseidről. Ezen a ponton azonban érdemes feltenned magadnak a kérdést: vajon hová vezet ez? Meddig lehet bújkálni a másik elől feltűnés nélkül? A választ pedig magadban kell keresned: bizonyosan megleled, mint ahogy azt is, hogy vajon miért halogatod azt, hogy hosszútávon elköteleződj. Egy biztos: a párod nem játékszer, ne játssz tehát sem az érzéseivel, sem pedig az idejével!

BAK (december 22-január 20)

Általában véve a szabadság a lételemed, amennyiben valaki hosszabb párkapcsolatban gondolkodik veled, abban az esetben azonnal menekülőre fogod, hisz nem bírod elviselni azt, ha bármi vagy bárki határokat szab neked. Az előtted álló hónapban azonban minderre rácáfol az élet egyetlen szempillantás alatt, hiszen olyasvalaki csöppen az életedbe, aki első találkozásra felborít minden elvedet. Mielőtt hagynád a fejedet elcsavarni, előtte érdemes azért feltérképezned az illető szándékait, hisz ha csupán egyéjszakás kalandban gondolkodik, azért nem érdemes a kisujjadat sem megmozdítani. A szabadság ugyanis sokkal fontosbab ennél!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan vágysz a kényeztetésre, arra, hogy valaki gyendéden átöleljen, te pedig végre hozzábújhass anélkül, hogy attól kellene tartanod, miképp fog kihasználni az adott személy. Ennek érdekében eszeveszetten hajtod a szerelmet, aki rád mosolyog, arról rögtön azt hiszed, hogy oltár elé is fog majd vezetni és egy tucat gyermeket neveltek majd a közös otthonotokban. Ezzel azonban a kiszemeltjeid tömkelegét ijeszted el gyakorlatilag három mondat után, ennek köszönhetően kerülsz újra és újra a Start mezőre. Az előtted álló hónapban érdemes egy kis önkontrollt gyakorolnod, ne akarj mindenkinek a nyakába kapaszkodni csak azért, mert kedves veled, megteheted, hogy válogass, épp ezért tudatosabban válassz magadnak párt, hisz nem az a lényeg, hogy mihamarabb elkélj, sokkal inkább az, hogy igaz szerelmet találj!

HALAK (február 20-március 20)

Mind a külsőd, mind pedig páratlan humorod az, amely roppant vonzóvá tesz a tágabb környezetedben, a férfiak gyakorlatilag versengenek a kegyeidért, mely roppant mód' legyezi a hiúságodat. Mindennek ellenére te harmónikus párkapcsolatodban élsz jelen pillanatban, ennek megfelelően féltő gondoskodással óvod a boldogságodat. Persze, kinek ne esne jól az, ha másoknak tetszik, bele-bele is mész a cicázásba, húzz meg azonban egy vastag vonalat, hiszen ez a fajta játék nem nem mérgezheti a pároddal való boldog, kiegyensúlyozott életedet. A bizalom törékeny, vigyázz tehát rá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!